2009 novemberi babák (beszélgetés)
Aki éjjel legény..... :) Na jó tényleg hagyhatnál neki több időt is pihenni :)
Reggel a 10 órai indulást célozzuk meg, aztán majd meglátjuk mi sikerül, elméletileg 11 körül tényleg leérünk.
Jó éjt Mindenkinek!!!
Detti, szegény férjed alig fog pihenni.
Igen már nagyon! Legalábbis szerintem.
Ma fájdogált a pocim, sokat cipeltem Lénust, már nem nagyon szabadna. De hát se neki nem tudom, megmagyarázni, hogy anya nem vehet fel, se nekem nem lenne szívem hagyni, hogy hát bocsi, de nem vehetleg fel olyan sokszor.
Lesz nekik bőven így ehet amennyit csak akar.
A mi husinknak is nagyon jó illata van.
Viki látszik már a pocakod?
köszi Detti! Luca hálás vendég lesz, mert jóétvágya van :D
Most vacsiztam életemben először harcsát. Nagyon fini volt! Apa pecázta du.
Neked még nem szóltam,bocsi.Lucának is lesz finom ebéd.A babák miatt főzök húslevest minden féle finom zöldséggel és csirkemellel.Nem kell nekik sem hoznotok külön ebédet.
Igen jó idő lesz,annak kell lennie.
Mi bújtuk délután az időjárás jelentéseket és szép napos,meleg nyári napot ígértek minden hol.
Rendben, szerintem ha időben el tudunk indulni akkor 11 és dél között ott is leszünk valamikor! És jó idő lesz :) Itt este hétkor kisütött a nap :D Azóta tiszta az ég végre.
Szia,úgy beszéltük meg,hogy 11 fele lehet érkezni.
Sziasztok! Detti nagyon aranyos vagy hogy így készülsz!!!!
Már minden elő van készítve.Finom bepácolt husi,joghurtos saláta és sütöttem túrós pitét.
A manóknak holnap főzök,senkinek nem kell külön hozni a babájának.
Oké.Azért készítünk be egy kis bort is.
Sziasztok!
Detti, valószínű, hogy apa vezet haza is, de ha nem akkor inkább a bort választja, azt jobban szereti.
Már nagyon várom a talit! Egész nap tiszta izgalomban vagyok. :)
Sajnálom, hogy nem tud mindenki jönni, de egyszer majd csak sikerül valahogy mindenkivel összefutni.
Manót most altatja apafej.Én is sajnálom,hogy nem tudunk lemenni,de max. Andival,Adrival összefogunk és meglesünk majd benneteket:)
Menj csak közben nekem is vissza hozták Levit és mivel apa elment dolgozni a Szimiék anyánál vannak,így én is babázok.
ÁÁÁ férfiak :)
na mennem kell. Ennyit a pihimről :( volt vagy 10 perc
Pusza
Persze megértem,hogy te nem indulsz el egyedül Fefével.
Ezek az apukák nem tudják mit hagynak ki.
Jó lett volna elmenni holnap talizni veletek, de Apa nem bírta volna :( én megy egyedül nem autózók ennyit Manófalvival.
Ilyenkor olyan nyugi van :) már nem tetszik Fefének ha fekszik. Folyamatosan hordozni kell, vagy félig ültetni. Már olyan jó kis ülőkéi vannak :)
Nálunk a mamával van jelenleg Levi.
legalább elfoglalja magát :)
Én itt vagyok :)
Törpi apán lógva sétál
Huha nagyon kihalt a fórum.Látszik,hogy hétvége van.
További ajánlott fórumok: