2009 novemberi babák (beszélgetés)
Gratulálok Sztella! :)
uh után jelentkezz - én is ma megyek, beszámolok majd!
Juhhhéjjj Polly! :) Isten hozott!
Én ma megyek uh-ra - ma vagyok 6 hetes. Sztem jelentkezz be és a hét végére, jövő hét elejére kapsz időpontot, az már tuti jó is!
Sziasztok!
Ha minden jól alakul, akkor a mi babánk is novemberi babó lesz. Szülés várható ideje: nov.9.
Beleolvastam a fórumba és gondoltam belépek, hátha még hasznos gondolatokkal illetve tanácsokkal leszek gazdagabb.
Meglepődtem én is azon, hogy ha van petezsák, nem biztos, hogy embrió is van.
Ma vagyok 6 hetes, de 4és fél hetesen voltam dokinál és nekem is csak petezsákot látott.De gratulált, s én egyértelműnek gondoltam, hogy abban embrió is van,és innentől kezdve egy új élet növekszik bennem.
Ma kell mennem szívhang ellenőrzésre, de most kicsit megilyedtem...
Sziasztok!
Szerintem normális,hiszen a méhed készül,a terhelésre,és növekszik ezért lehetnek a fájdalmak!
Pisilni nekem is állandóan kell,és erre mondta a doki hogy ez is természetes,mert attól hogy pici a baba attól még nyomhatja a hólyagot!:)
nyugalom minden rendben lesz! :)))
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a szívélyes fogadtatást. Remélem itt is maradok! :))) (Napról napra nő az esélye) Ma vagyok a 33. napomon, még két nap a tesztelésig.
Olvastam, hogy nektek még mindig vannak mensis fájdalomhoz hasonló görcseitek. Akkor ez normális?
Mert én kb. minden órában azt érzem, hogy most megjön.. aztán ahogy jön a görcs, úgy megy is...
És félóránként pisilni járok. :)))
Szia! Jól, kicsit fáj a derekam. Holnap megyek dokihoz elsőnek.
Te hogy vagy?
tetszik az ötleted, belevágok én is és majd meglátjuk, hogy haladunk :)
most megyek aludni 1 nagyot - jó éjt Neked Jucka és Mindenkinek!
:)
Látod, ezen még nem is gondolkodtam... De kellene. Úgyis nagy naplóíró voltam még nemolyanrégi szingli koromban...hát most stílust váltok és várandósnaplót fogok írni.
Klassz ötlet, köszi Jucka! :)
Én sem mertem vele vitatkozni :)
Sebaj, ezt a pár hetet simán kibírom, inkább nem kockáztatnám a babát....
Nana, nem engem kell lehülyézni!!
Én csak leírtam, h mit tudok én ezzel kapcsolatban, de hozzátettem, h ki érti ezt.
Na viszlát!:S
Petezsákban nincs embrió?Hát nekem a doki telóban háromszor is megkérdezte, h de biztos, h volt embrió a peteszákban?Mondom igen.Akkor jó, akkor terhes!
Ki érti ezt!!
Drukkolok!!!!
JA, és igen, persze h kicist görcsölünk, csinálja a heéyet magának a makika!!!:)pihenjetek le, esetleg magneb6!
Érdekes ez az orgazmus dolog, de biztos igaza van Czeizelnek....mondjuk én azt olvastam, és azt tudom bnőmék dokijától, h ami a mamának jó, az a babának is.
Mindegy.Mi szünetelünk.
szerdán megyek hozzá, ad beutalót vérvételre, mert kértem, hogy küldjön már be. Ártani nem árt. De konkrétan rendelésre és UH-ra két hét múlva rendelt vissza.
Köszi az együttérzéseteket!