2009 novemberi babák (beszélgetés)
Dávidnak,Boldog Születésnapot!
Andi,hogy vagytok???
Pedig visszaolvashatnál. ;)
Szept 11 babatali-Zirc
Jöttök??????
Sziasztok!
Már rég nem voltam.Visszaolvasni sajnos most nincs időm. Gyors jelentés magunkról: Lénus jól van, étvágya visszajött.4 fogacskánk van. biztos ez volt a gond. Olyan hisztis, akaratos , hogy néha kitesz 3 Erik nagyfiamat.
Eriknek elkezdődött az ovi.most egész napos, így kicsit több időm jut Lénussal foglalkozni.
Pocak jól van. Most voltunk cukor terhelésen, remélem nem lesz gond.Doktorbácsink szerint jó nagyott nőtt. Derekammal szenvedek,fáj rendesen, sok neki a súly.
Rem. mindenki jól van. Ha mégios van beteg, nekik jobbulást!Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Az hagyján, hogy nem eszik Őfelsége, de durrog annyit. Most is hajnali 2-4 között apja kezében pukkantott hatalmasakat. Most legalább 2 napig nem kap húsit, csak 1 féle kaját 1 nap. Jó lesz már ha megtanul majd beszélni :) Ja amúgy nem aludtunk igazán, őfelsége csak kézben pihent meg. Most persze alszik ezerrel.
Szép napot!
Mielőbbi gyógyulást!
Én is mennék már egy jó lagziba. :)
Köszönjük szépen, esküvőn voltunk, most értünk haza, nagyon jó volt, kiscsibe is élvezte:) Ki hogy van? Mi családostol taknyosan, megfázósan, tegnap az óriásplakát kiállítás betett nekünk:(
Andi simán lehet, hogy nem esik jól neki a kaja, ha jön a foga, de lehet csak böjtnapot tart, Rozi szokott. Belefér:)
Sziasztok!
Boldog Rozi napot!
Sziasztok!
Fogzásnál előfordul a nem evés? Kivagyok már hogy Fefe éhes, de semmi nem kell neki. Már tápit adtam neki üvegből, hogy valami legyen a pocakban.
Sziasztok,ma nem leszünk mert apa dolgozik a Szimiék mamáznak és ha Levi felébred mi ai megyünk anyáékhoz.Remélem este azért lesz mit visszaolvasnom,bár a hétvégék itt mindig csendesek.
Szép napot mindenkinek.
Vikiékről nem tud senki semmit?Már jó ideje nem írt.
Jó reggelt csajok!
Andi gyógyulj meg minél hamarabb:)
Bocsi,hogy elvagyok tünve,de nincs apafej így nem nagyon van időm,semmire......
Remélem mindenki jól van:)!
Jó reggelt mindenkinek!
Éjszakánk szuper volt. Apa kelt Törpihez 2 körül, de úgy hogy ezt én is meghalljam, majd én keltem 4 körül, majd a gyerek megint közöttünk végezte és kelt 7,30kor. Olyan vagyok mint akit hátba vertek, gyerek mellett nem tudok aludni rendesen nehogy ráfeküdjek véletlenül. Most irány a piac, főzés, pakolás :S
Pusza mindenkinek!
Egy gyógytornász sosem árt. Nálunk szinte mindent a Dévény ért el, nála ügyesen pakolgatja magát, neki mászik is, én meg négykézlábra sem tudom tenni mert nekem harcol. Pont a fejlesztőknél mondták, hogy az anya az nem terapeuta, ő Anya és kész :) (nálunk ezt Fefe már valahol előbb hallotta)
Na szóval amit tudsz csinálni: tegyél elé olyan játékot amit szeret, de ne érje el. Feküdj elé és hívd, nálunk ez vált be bár igaz hogy nem igazán haladunk előre de jobban küzd. Támaszd be a lábát, hogy néha haladjon hogy ne menjen el a kedve a kúszástól. Én járatni úgy szoktam, hogy a hóna alatt fogom és mehetünk szépen, és ugyanezt térden is, emelkedőn (ágyneműtartó fel) le és fel. Nagyjából ennyi. Lehet hogy tényleg csak lusti :)
...szóval gyógytornászhoz...
előbb lemaradt a vége:))
Én tudom, hogy Fefe mit csinál,minden feltöltött videódat meg szoktam nézni!!! :))))))
Kis Tücsök! Nagyon ügyes! Szépen haladtok! Le a kalappal előtted!
Lillus is mászna,húzza a lábacskáit, nyög, vörösödik is, de nem indul meg. (bár Dani sem mászott nekem sosem, csak négykézlábra állt, úgy himbálta magát előre-hátra, aztán felállt és elindult) Viszont akár órákig is elűcsörög/ne, ha hagynám.Én már csak azért teszek a háta mögé párnázást, hogy ha olyanja van és eldobja magát, ne koppanjon :)Sokat tesszük hasra,emiatt már nem -annyira- harcol, nagyon szépen tartja magát ha hason van, nagyon magasra emeli magát, annyira amennyire csak a kezecskéi engedik.
Szoktam őt négykézlábra állítani, akkor vigyorog, meg pár napja a hóna alatt fogom, emelem és azonnal teszi a földre a lábát és ha mondom, hogy tánci, akkor rötyögve rugózik. Édi nagyon. (na nem áll sokáig, majd eljön az ideje annak is)
Szóval ez van :))
Azt mondtákma, hogy ne ijedjek meg, nem is biztos, hogy van valami bibi, csak inkább nézzék meg, ha netán baj van, időben "csípjük" el. Lehet, hogy gyenge az izomzata, vagy ilyesmi. Mindenképp elvisszük gyógytorn
Mi nem vagyunk mérvadók, de azért hátha :)
Fefe kúszó mozdulatokat csinál, vagyis inkább ezerrel kúszna, de nem bír még. Kicsit meg kéne emelnie magát, de az még nem megy. Állni szépen áll segítséggel, kapaszkodást most tanuljuk, ül de meg kell támasztani néha hogy ne boruljon nagyot :)
Mászni a Dévényen mászik. Sétál segítséggel. Forogni viszont nem akar, inkább szenved. Bár ma hajnalban átlökte magát valahogy, lassú voltam :)
Most valami cipőt keresek neki, de a lábfeje magas és így érdekes lesz találni neki.
Szia Detti!
Sziasztok Mindenki!
Sajnos nekünk nem jó a 11-e, férjem dolgozik éjjel (10-én meg 11-én is), én 11-én suliban vagyok, így tuti ebből is kimaradunk :((((((((
Talán legközelebb :)
Ma voltunk védőnőnél, Lillus 10,6 kg és 75 cm. Azt mondták, valószínű megakadt a fejlődésben, mozgásilag, ezért nem áll fel, nem mászik, ilyesmi. Szépen ül, forog (ha nagyon kell) mindkét irányba, akár az egész szobán keresztülgurul a bátyus legóiért, de ennyi. Esze ágában sincs felkapaszkodni sehová, vagy az üldögélésen kívül bármit is csinálni. Azt tanácsolták, nézessük meg egy gyógytornásszal őt, azzal ártani ugye nem fogunk, de lehet hogy megoldjuk a "problémát" egy látogatással.
Mondtam is a családnak (ugyanis ez nálunk hetek óta téma, mindenki szerint én látok rémeket és mindenki szerint nekem kellene megnyugodnom és nem agyon aggódnom mindent), hogy jó lenne, ha ezentúl "tiszteletben tartanák" a megérzéseimet a gyerekekkel kapcsolatban...
Hát ezek vannak mostanában velünk...
Még annyi, hogy épp hajat és az5. fogacskánkat növesztjük, ezekkel vagyunk "elfoglalva" :OOO
Amúgy van még valaki rajtunk kívül, akinek a babája ilyen kis lusti???
Sziasztok!
Voltunk a San Marco fejlesztőbe és teljesen el voltak ájulva Fefétől. Mindenki megemelgette, megsimogatta, szórakoztatta ami persze tetszett a kis seggének :) Fel van véve, így heti 2x mehetünk korai fejlesztésre.
Veletek mi ujsi?
Sziasztok!
Először is: Boldog Szülinapot Natinak!
Másodszor: mivel apa csapatleépítésen lesz 11-re virradólag, sztem a de. 10-11 nem fog menni:( De ha belefér egy kora délutáni látogatás akkor megyünk. Én annyira kíváncsi vagyok már mindenkire, Rozi meg úgy haverkodna a többi kicsivel. Ugye Zircen lesz a tali, jól láttam valahol?
Harmadszor pedig: most jöttünk a Pető Intézetből felmérésről, borzalmasan állnak a lábai Rozinak, menni kell fejlesztésre. Ha nem, akkor ebből lesz lúdtalp, meg térd és hátfájás, most kell elkapni. Ha kapunk rá cipőt, akkor már vehetünk is, magas szárú, boltozatosat. Ha nem lenne ez a láb probléma, akkor nem kellene cipő, míg egyedül nem jár szépen. Sőt, így se kell ha szabadban, füvön, homokon, kavicson van. Különben okos aranyos, ügye, nagyon jó a figyelme, korának megfelelő minden, össze vissza puszilgatták a végén olyanokat mosolygott:)