2009 novemberi babák (beszélgetés)
Jaj szegényem ne kenődj el ennyire!! Ez a kismukidnak sem jó ám! Tökéletesen megértem a gondjaidat, rám is majdnem mindegyik igaz amit leírtál. Én már eljutottam odáig, hogy a gyerekkel beszélgetek!! Néha ha valakinek új a hír, hogy babát várok az gratulál, kikérdez, aztán ennyi. A szüleim folyton azzal jöttek, hogy mikor lesz már unokájuk, most meg, hogy lesz, fel se hívnak, hogy mi van. Ha esetleg nem látogatom meg őket hétvégén, akkor meg háborognak. A férjem szegény folyton túlórázik, ráadásul ezen a héten Hollandiába kellett mennie, egyedül vagyok, mint az ujjam. A főnököm egy köcsög, a munkámat utálom. Mindent elfelejtek, így elég lassan haladok a munkával, pedig van bőven..
Az az egy szerencsém van, hogy elmúlt a fáradtságom, tele vagyok energiával. Persze annyi már nincsen, hogy tornázzak vagy ilyesmi. De legalább már tudok este főzni, és nem fekszem le azonnal mikor hazaérek a munkából..
Én igyekszem nem elkeseredni, várom apikát haza nagyon, és a kincsemmel beszélgetek.. :)
Szerintem vegyél ki egy hét szabit, és csak magaddal foglalkozz, meglátod nagyon sokat tud segíteni!! Én is csináltam már mióta várom a babát, és tényleg segít!!
Andrea...most látom a képed!!
De aranyos!!!!!Nagyon szép!!!Megpuszilgatnivaló!!
Azt mondja mindeki, h "ez volt élete legboldogabb időszaka"
Hát nekem nem az
Én is hasonló dolgokat álmodtam magamnak, de semmi.
hímezni akartam, varrni a Mukinak
de aludni tudok már csak este:(
Csajok! Kinek milyen a vércsoportja? Van e olyan köztünk rajtam kívül, akinek B Rh negatív a vércsoportja és mennie kellett ellenanyagazonosítás céljából vérvételre?
Azt írták, hogy az ellenanyag szűrésen a papainos pozitív, a coombsos negatív.
Annyit tudok, hogy a szervezetem ellenanyagot termel, de azt nem tudom, hogy az mennyire árthat a kisbabámnak.
Valaki esetleg többet tud erről???? Vagy volt már ilyen helyzetben?
Annyit mondott a dokim még az elején, hogy majd szüléskor kapok anti-D injekciót az ellenanyag miatt.
Pont tegnap sírtam el magam megint:nem dolgoztam, ügyintéztem, Apafej tanult, bazavartam a szobába, én meg gondoltam kipróbálom a kismama DVD-met
.
NEkiálltam, 10 perc múlva kjött, h miért kopog a cipőm..
nem bántani akart, nevetett, mert el nem tudta képzelni, h mit csinálok kinn.
erre én lerogytam a kanapéra, és egész délután bőgtem.
Kérdezte mi bajom, mondtam, h minden:
-h utálom a munkehelyem, mert pöcsfejek, és mire hazaérek olyan kényelmetlenül érzem magam a bőrömben
-h utálom a munka primitív jellegét
-h ninc sidőm kismamáskodni
-h nem fogok tudni tornára járni, meg mamaúszásra, mert mind 4 körül kezdődik, én meg 5-ig dolgozok
-h engem a hoxán kívül sneki meg nem kérdez hogy vagyok(bezzeg én végig aszisztáltam minden bnőm terhességét)
-h lusta lettem, nincs bennem erő
-h nem is bújunk össze úgy, csak nagyon ritkán még így sem, h még nézek ki valahogy, mi lesz ha majd viziló leszek, meg elabnyukások:(
No, kb ennyi minden dolog miatt bőgtem:)
Doki mit mond erre?
Szerintem ha családban nincs, de abszolut nem értek hozzá, akkor nagy baj nem lehet, csak nagyon figyelj oda mit eszel, lehet azt fogja mondani a doki is, h diétázni kell.
Csak ne keverd össze a diétát a fogyókúrával...sokáig én se tettem különbséget köztük.
Köszi, köszi, én is úgy látom:)
Nagyon szereti Apukája is!!:)
sziasztok!
Én is novemberben fogok szülni... de kicsit magas a cukrom mit csináljak pedig a családba nincs cukorbeteg...
Apropó!!
nem akar valaki a szomszédunk lenni?
Eladó még egy ház nálunk, új építésű, rendesen van építve, van kertje , nyugis madárcsicsergésés helyen van Maglódon, 5 perc sétára a vasúttól, 5-10 perc sétára a közpottól, isi, ovi, stb.
De sok dolgod van ma!!:)
Na, várom a fejleményeket,
Mindenkihez megy védőnő??Nálunk én megyek hozzá, nem is jön majd:)
Azért ne éld bele magad teljesen h, kiderül a neme, akikkel tegnap találkoztam védőnőnél, azoknál mind egyikre esküdtek, aztán 2-3 hónapra rá kiderült, h mégsem látták jól.
nekünk is lány, de fiús:)
Megyek ma dokihoz délután fél 4-re, nem hiszem, h sokminden fog történni, max megcsinálja a rákszűrést, amit eddig nem mert.
meg elmondja, h most a következő dolog az AFP lesz.
Jó napot!!
nekem olyan a kedvem mint az időjárás.
idebenn felcsesztek, meg is fájdult a hasam.
Én csinálom más munkáját, és még neki áll feljebb...