2009. júniusi babák (beszélgetés)
Timi.hogy csináltad hogy az egyik képen nagyobb a hasad???:)))
Küldtem privit és a választ is oda ird légyszi!
Ne nézetek hülyének de lenne egy elég hülye kérdésem, de ehez egy tapasztalt emberke kellene.
Látom Bácskiskun megyei vagy?Konkrétan hol ha kérdezhetem?Énis oda valósi vagyok most lesz4 éve hogy ide költöztem.
nekem háton már nem kényelmes feküdni, el kezd keményedni és fáj!
nekem már elég rég vannak ilyen jellegű bajaim, és én is azt hittem, hogy csak nekm! :)
akkor látom nem csak én vagyok néha ilyen szorult helyzetbe na nem mintha ez most vigasztalna engem...csak már megijedtem mert az ember olvas ezt azt ...
Sziasztok!pisi fronton nálunk is ugyanez a helyzet.Fekvésre nekem a szopipárna bejött.Tegnap kéárdeztem a dokit az alvási pozíciókrők és azt mondta hogy most még lehet akár hogy , majd amikor már érezzük hogy nekünk se jó, akkor nem szabad.Én legszívesebben háton fekszem, de a fejem alatt 2 párnával.
kicsi.timi, nekem is ugyanezek a problémáim vannak. bébiMárton előszeretettel fekszik rá a hólyagomra, és jól meg is szokta rugdosni, az ám a valami! én is ingázok a wc-re ilyen 2-3 csepp pisik miatt...
Nekem sem lett jobb párnával. Az viszont megnyugtat,hogy könnyebben megy majd a szülés:))
Olvassatok el a gatmetszes v. gatvedelem forumban a 208-as hozzaszolast. Szerintem nagyon tanulsagos.
A feje es a laba ilyenkor mar egy helyen van. Ilyenkor mar nincs hely arra, hogy kinyujtozzon.:)
Nem lesz mindig ilyen kenyelmetlen, ha mar szepen lehelyezkedik, akkor nem nyomja annyira a bordat.
Timi, sajnos a csontok tobbedszeri terhessegnel egyre jobban mozdulnak es fajnak. Jo hir, hogy viszont konnyebben fogunk szulni.:) Nekem sokat javitott a helyzeten, hogy szopis parnaval a labaim kozott alszok.
A gyakori vizelesi ingernel meg lesz rosszabb is, amikor akkorat rug a holyagba, hogy bizony bepisilsz. Rettenetes erzes, nem tudsz mit tenni ellene, nem lehet visszatartani. (Vannak szerencsesek, akik megusszak, de celszeru beszerezni egy csomag tena betetet, az felfogja az esetleges baleseteket.)
Köszi. Próbáltad már hogyha így-vagy úgy fekszel nem múlik-e el, akkor lehet arrébb mászna egy kicsit. Most nekem is rosszabb ahogy rugizik mert eddig a feje volt lefelé most meg a lába és tényleg olyan mintha néha kimászna a méhnyakon.
most jöttem épp a védönömtöl hála égnek a vizeletem negativ és mondtam neki ezt a vizelési problémát is azt felelte hogy nem kell megijadni a baba épp ott érzi most jol magát bármennyire is kellemetlen nekem /ünk ez...szoval kitartást csajok...valamit valakiért:)))
Nekem szinte folamatosan fáj a hasam alja.nagyon kellemetlen. ami rosszabb: alul,mintha menne szét a csontom,de ez nag fájdalommal jár.alig bírom mozgatni a lábam fekve(ekkor recseg,ropog) és nehezen kelek ki az ágyból.másnak is van ilyen?normális ez? a lányomnál nem volt ilyen, vagis nem emlékszem...
A sokszori vizelési inger szerintem nem baj. nekem akkor kell rögtön pisilnem,ha felállok.de ha leülök elmúlik:)))
Úgy tudom hogy egyre rosszabb lesz az inger, és csak a lényeg hogy ne tartogasd még ha csak egy csepp is, állítólag fertőzés forrás.
Nekem most olyan bajom van hogy szombat óta köhögök mint az álat, és most a köldököm alatt közvetlenül fáj ha pl. felkelek. Lehet hogy már elég volt a szervezetnek, remélem nem reped szét a hasam belülről vagy nemtom.
Valakinek hasonló? Vélemény?
Elképzelhető hogy a védőnőd elfelejtette odaadni, szerintem ha legközelebb mész kérdezz rá. Én még az első alkalomkor megkaptam, mondjuk én csípem is védőnőm, de lehet némelyik úgy van vele nem kell neked ez a könyv.
remélem ez nem akkora baj???vagy igen??mármint a sokszori vizelési inger??((
jaj csajok((csak én vagyok ilyen szerencsétlen bizots((ma megint szétnyomja a hugyholyagomat az én kicsike lányom))(((ne tudjátok meg milyen kellemetlen érzés...szinte minden 5percben megyek a wcre és kipisilek magambol maximum 2cseppet((valaki valami jo tanács?kosty????
Szia Kostyi!
Nézd el nekem kérlek, hogy beugrok mindenfélének, de első gyermek ... tudod, hogy van ez. Semmi tapasztalat, és a kellőtől több óvatosság :)
További ajánlott fórumok: