2009. júniusi babák (beszélgetés)
Szia Csiga1170! Kb. a piac közepén árul több nő, egy kupacban vannak a fehérneműs árusítók. Ha bemegyünk a piacra, akkor rögtön az első soron kell egyenesen végig menni /ott árulnak a kínaiak cipőket, nadrágokat/. A "fedett" részt elhagyva balra lesznek a szabad téren árusítók, ott balra rögtön van egy fehérneműs a sarkon + két sorral feljebb középen több fehérnemű árus egy kupacban. Mindegyik helyen van szoptatós melltartó. Szombaton nagyobb a választék, de ha éppen nincs, akkor is meghozzák, ha kéred.
szerintem azért nehéz a legjobbat megvenni mert jo is legyen meg azért szép is..és nekem mint már irtam van hordozom külön meg kocsiba is van külön akkor mért vegyek 100e ft ér??jo nekem az olyan 40-50e ft közötti sima kocsi is..keresgélek még..de ahogy ez másba sincs máshogy ..ahány ház annyi sokás)))a babakocsikra is ki ezt mondja ki azt..hm..akkor döntsél jol ezután)))
Az egy nagyon szép babakocsi!!Csak 100ezer ft!Itt a bibi.Van még mire költenem,úgyhogy a 40ezresbe is fel fog nőni:))
Mi is Coletto babakocsit vettünk, Coletto Austin 4 típusút + babahordozót. Nekünk minden szempontból megfelel.
Szia Yelina!Letudod írni kb, hogy hol vetted a piacon?
Szia Csanda!
Mi két hete voltunk Szegeden. A Faktum bolt nekünk nagyon tetszett, de szoptatós melltartót nagyon jó minőségűt mégis a Cserepes-i piacon sikerült vennünk, 500,- Ft/db áron. Egy Brendon-ost is kaptam volna ajándékba, de felpróbáltam, és rendkívül kényelmetlen, így másé lesz.
Hát lövésem sincs a mostanin mi van de majd megnézem!
amiket most árulnak azok természetesen mind jók, csak a régebbiek nem. Én is kaptam volna a sógornőmtől, de az már 6 éves, nincs is rajta jelzés, így inkább vettünk.
Ez jó tanács:)Ezt én sem tudtam
Ezt én is így tudom, feltétlen meg kell nézni mi van ráírva.Csak az olyat lehet betenni a kocsiba, amin rata van a jelzés.
nem tudom tudod e, hogy most változás van 2009-től babahordozó terén, mármint megbüntet a rendőr, ha nem megfelelő. E3 VAGY E4 -es kell, hogy legyen, tehát a régebbiek nem megfelelőek. Nem tudom hány éves az amit katál
Persze mindenkinek szíve joga eldönteni mennyit áldoz rá.
El lehet adni jó pénzért, amúgy pedig hosszú időre ruházol be.
mondom árban a különbség 1000ft!Bár van babahordozóm!na mindegy akkor ez egyiket eladom.:)
Mondjuk amit én kinéztem az pumpálható nagykerekű.
én 107 ezerért nem veszek kocsit!Őrültség.Ha felnő a gyerek eladom úgyis a kocsit,de 107 ezret már nem kapok érte.Jó nagy bukás lenne!!
Én is ilyet néztem ki 3 kerekűben:Bergon Coletto babakocsi multifunkciós,Kép a naplómban vagy a www.zsirafbabaarzhaz.hu oldalon.Téglavörös színben.Ezt én megnéztem bababoltban jól rugózik.És mindennel együtt 107 az ára.
ha a piroshoz nincs,akkor a kék.A leírás alapján ugyanazt tudják,csak a hordó a különbség.
Na milyen?Mindegyik van más színekben is:)
Coletto Ber & Go Alu Fe sportbabakocsi.
Jellemzők:
- testvérfellépős babakocsi
- újszülött kortól használható
- ha a háttámla és a lábtartó vízszintes helyzetben van, akkor a huzatot szemből is rá lehet tenni a babakocsira, így szemből is tolható
- esernyőalakúra csukható
- lábzsák
- háttámla 3 fokozatban állítható, fektethető
- állítható lábtartó
- belső fekvőfelülete: 90 x 36 cm
- 5 pontos biztonsági öv
- levehető karfa
- huzata levehető és mosható
- bevásárlókosár
- az első kerekek bolygosíthatóak, a hátsó kerekek fékezhetőek
- méret: összecsukva: 110 x 44 x 44 cm
- kerekek átmérője: 18 cm
A kék márkáját nem tudom de itt a leírása
- 2 irányból tolható
- 5 pontos biztonsági öv
- napfénytetőn kukucskáló és tároló zseb
- Fixálható bolygókerék elöl
- állítható lábtartó rész a babának, ezáltal teljesen vízszintesbe dönthető
- 76* 34cm fekvőfelület
- újszülött kortól használható
- mérete nyitva: 100* 87* 50cm
- mérete zárva: 90* 63* 35cm
- tolókar magaság állítható
- háttámla 38cm, ülésmélység 30cm és ülésszélesség 33cm
- súlya 10 (13) kg
- állítható háttámla 3 pozícióban
- nagy bevásárlókosár
- könnyen összecsukható
- nagy kerekek, átmérő 23cm
- hátsó kerekek fékezhetők
- mózeskosárral 3 funkcióssá tehető
- babahordozó része 0-13kg-ig autósülésként is használható
- hordozó könnyen rátehető a kocsira
Mindkettő ugyanazt tudja? milyen márka?
Remélem, tényleg jó:))Én is jókat olvastam róla.
Csak jókat hallottam róla, barátnőmnek olyan volt.
Timi jó árban volt,megérte nagyon :)ezek 1 árban vannak 33900 a piros a másik 34000
Nekem mindkettő tetszik.Tudom,ez nem nagy segítség!:))) A mienkhez mit szólsz?
tettem fel 2 képet babakocsikról,szerintetek melyik lenne jobb?
További ajánlott fórumok: