2009. júniusi babák (beszélgetés)
jobban vagy már??jársz még tornázni?
de jo neked!!!csak 7 kilo))))engem lecsesztek mert már 10kg hiztam..holnap meg majd a nögyögy dokimtol kapok akkra leb...ást!!((már elöre félek..
Timi nekem nagyon tetszik a babakocsitok.
Átvettem az ajándék csomagot: 0,5 l szentkirályi ásványvíz, Mam-os nyugtató cumi, 1db 2-5kg ujszülött Pampers pelenka, 2db Chicco eldobható melltartó betét, 5 db mecsek tea, Aventes via pohár 1, baby coccole termékminták 2 babának 1 mamának, nivea termékminták+egy kocsira ragasztós matrica, meg egy valagnyi prosi.
Párom is aranyosan az időre fogta.Nekem talán egy szelet tortától lenne jókedvem.Ja 7kg az eddigi hizásom pénteken voltam védőnőnél is.
húú én még nem mertem csinálni ilyen kaját, de lehet,hogy nekilátok.... majd a héten.
Csajok én islépek mert mennem kell a házidokihoz és utánna meg a páromért ... :D
Pusza holnap jövök délelött, de délután megyek szülésfelkészítő tanfolyamra.
Pusza mindenkinek!
Akkor tuti az idő az oka a depinek.
Lassan indulok az oviba,de utána leszek még.
Imádom a székelykáposztát!:)))Attól bizti jobb hangulatom lenne!:))))
Én székelykáposztát fözök vacsira.
Szia Barbi,örülök,hogy itt vagy.
itt vásárhelyen is gyönyörű az idő!
már kész az ebéd, mi 4 kor szoktuk kajálni,mert akkor jön haza párom.
Ja jövhéten megyünk miis 28 hetes uh-ra és végre Józsit is viszem magammal :)
Igaz ma vagyok 28 hetes, de sebaj ... :D
Itt esik az eső.Én egész hétvégén depis hangulatba voltam sírtam is sokat minden ok nélkül.
Sziasztok Lányok.Én pénteken voltam Uh-n 28+3naposan.BPD:74 Femur:52mm AC:224mm Becsült súly:1200gramm 2hete koponya fekvésű volt most átfordult medencevégűbe.Reméljük még visszafordul.
Szegeden hétágra süt a nap!!! :)
Na mindegy is!Vidám témát kérek!:))))
Ebben a pillanatban épp nem esik.De be van borulva rendesen.
Lehet,h már ez a hülye idő tesz a hangulatomra.Jó lenne,ha már sütne a nap egy ici-picit. Búskomor vagyok.De talán elmúlik lassan!
naaa csaknem azért mert ott fent északon zuhog(ott) az esső ?
Mi van Timi?
sziasztok Lányok! Ma nagyon szar hangulatban vagyok!:(((
köszi megnéztem dizájnos))))))én még mindig nem tudom milyet vegyek de találtam megint egy olyat a külsöleg nagyon bejön de az se bolygo/s kerekű!!
Szerintem is megfelel a célnak ez is.
Raktam fel képet a babakocsiról
szerintem jol tettel, hogy a legolcsobat vettel... az en babam, elso 5 honapban volt hajlando aludni a mereg draga kis agyaban.. azt is csak este..napokozbe, pedig a pihenoszekben aludt, utana, pedig mar nem is hasznaltunk a kisagyat mert velunk aludt... 8 honapos volt amikor osszecsuktuk-szetszereltuk a kisagyat...majdnem uj volt!
jeeeeeeee 8000es lett az az enyem:D:D:))))))
A mi babónk 27 hetesen 2 naposan 1023g volt akkor ez kevés lenne?
szerintem ne izgulj mert most néztem egy hivatalos honlapon hogy a 28.héten a baba sulya 1000g körüli ugyhogy szerintem a te baboddal semmi baj nincs))))))))!!
szia!!hát erre már én is kiváncsi vagyok nagyon..mert holnap megyek 28hetes uh-ra meg dvd csináltattni és máe elöre félek én is....mert a 24hetes vizsgálaton az én kis pinocám 660g volt és nem nagyon tudom elkébzelni hogy 1 honap alatt ez a duplájára nött:(((((na majd holna kiderül remélem minden rendben lesz mert ahogy telik az idö ugy kezdek parázni mindentöl((ti hogy vagytok vele csajok?
Sziasztok!
Mindenkinél azt olvasom, hogy 28-29 hetesen már 1400-1500 g-os a baba. A mi Picurkánk a 30. héten 1256 g. A doki szerint pont megfelelő méretű, de már nem is tudom...:)
Sziasztok!
Jó reggelt Mindenkinek!!!
Hány hetes Uh-n voltatok? Nekünk 28 hét 6 naposan volt 1411 gramm a nagyfiú.
Ki hogy áll a mosással, mikor szokták elkezdeni? Van valakinek valami jó mosószere amitől szép fehérek és puhák lesznek a kisruhák? Én most gondoltam váltani, mert amit használok attól nem valami fehérek a ruhák.
További ajánlott fórumok: