2009. júniusi babák (beszélgetés)
Azért írtam, mert nekem többnek tűnik!!! De majd csak kiderűl!!!:-)
Masodszorra nagyon megy az ido! Es harmadszorra meg meg inkabb!
Sziasztok!
Nekem is szep terhesseg alatt a hajam, szoptatas utan meg csomokban hullott. De szerencsere igy is maradt boven!
Sziasztok!
Tettem fel képet a pocakomról!
Tényleg 25hetes lennék???
Ez még mindíg rejtély nekem! :-)
Nekem terhesség alatt mindig sokkal több hajam van ,szülés után szoptatás alatt csomókban hullik majd ki.Fannusnál is így volt.
én csak annyit hogy nekem nagyon hullik a hajam és a férjem reggelente ugy becéz hogy jo reggelt madárijesztö)))))))))))))akkor gondolom el tudjátok kébzelni??:)
a hajatokon vettetek észre változást a terhesség alatt? Én amíg hánytam, addig nagyon hullott. De azóta olyan szép egészséges, erős és nem zsírosodik. Amióta az eszem tudom 3-4 naponta mostam, de igazán csak 1 napig volt szép. Most hetente egyszer mosom, de akkora sem zsírosodik be, inkább elromlik a fazon. Nekem ez olyan hihetetlen, hogy tudott így megváltozni
most mennem kell, de később visszajövök.
Sziasztok Lányok, jó pihenést!
nekem a sós is lemegy pl. sós kisperec
Én a mákos gubával vagyok így. Terhességem előtt rá sem tudtam nézni semmilyen ételre, amiben mák volt. Most pedig... húúúúú... még jó, hogy az Anyósom isteni finomat tud csinálni :))
Az az érdekes hogy én csak az édességet kívánom, a sósat nem.
A 7789. alatt beírtam a címet. A Bakay utcába költözött, két utcányira.
na hát a pudingról ne is beszéljünk, életemben nem ettem meg annyit mind mostanában. Hol én főzöm, hol veszem, de azt nagyon kívánom. Mondjuk a csokinál talán egy fokkal jobb
Akkor sztem érdemes beruházni rá mert így sok helyet meg tudsz spórolni vele.
Ighen ezzel én is így vagyok.Már szinte kerülöm a konyhát.Most éppen mnézet nyalogatok.Csoki minden mennyiségben jöhet és a csokis pudingok is.
köszi a tanácsot. Nincs külön pelenkázó szekrény, mert elég kicsi a gyerekszoba, és nem akarjuk túlzsúfolni.
jaj lányok, énrám annyira rám jön mostanában az,,ehetnék,, főleg nasiznék. Nagyon félek, hogy most meg fognak ugrani a kilók
úgy tudom most a Faktum elköltözött valahova, de nem tudom hova
hát valamit szerintem mindenképpen érdemes venni, ha nincs pelenkázó szekrény, akkor olyan kiságyra rakhatót. Mert annak pont jó a magassága, jobban kíméli a derakat, ami mindenki szerint igen csak fájni fog.Én asztalossal csináltattam pelenkázó szekrényt 4 fiókost, nagyon sok minden belefér, arra vettem szivacsot. És ha majd nem kell pelenkázni, akkor se fog kárbaveszni, mert lehet belepakolni
Köszi szépen ismerem a boltot.Nekem se mindegy hogy mennyi az ára és a 89 barátségosabb mint a 107.Sokat járunk Szegedre, úgyhogy majd szétnézek.
Pelenázólap ha nincs pelenázó szekrány külön akkor nagyon praktikus és kis helyet foglal
Bocsánat, azt akartam írni, hogy a környéketeken is lehet kapni. Van Szeged, Békéscsabán is. Nézd meg a www.bergon.hu honlapján, hogy hol vannak boltok /jobb oldalt fenn található a "partnerek" címszó alatt/
Akkor csak nézelődtünk.Idő közben azonban megbíztuk Anyósomat, hogy mi mindent vegyen meg ott nekünk. Nagyon sok szép dolgot lehet kapni. Ott lehet kapni a "babyzoo" dekorációkat, faliképek, bordűr, stb., amivel szeretnénk feldobni kicsit a gyerekszobát. + ott találtuk meg a legjobb áron a kiságyra rakható pelenkázó lapot /3.600,- Ft-ért/, de ezen még gondolkodunk, mert nem tudom, hogy érdemes-e ilyet venni vagy sem. Első baba... :))
Most látom, hogy Mezőhegyesi vagy.
Itt is lehet kapni a babakocsit:Faktum Gyermekáruház
Címe: Szeged Bakay Nándor u.29 /ez az új cím, korábban a Vásárhelyi Pál u. 18. sz. alatt volt/.
Tel.: 06-62-422-180.
Voltunk itt két hete, klassz bolt.
köszi, majd megnézem, remélem megtalálom
A Faktumba vásároltatok is vagy csak nézelődtetek?
Miskolcon, a Tégel nevű babaáruházban. De ugyanennyiért /89.000,- Ft-ért/ lehet kapni /6 féle színben/ Budapesten, a XIV. kerület, Szentmihályi út 58. szám alatt. Bergon Nagykereskedés. Klassz bolt.
Tel.: 1/3064954, 20/2049-168.
Nyitva: H.-P: 10-18. Szo. -V: 10-14
Sziasztok!
Látom, mindenkinél beindult "a nagy házalakítás". Én is tervezgetek, a Férjem pedig nem győz követni :))
Megvettük a babaszobára a festéket /Dulux "rose white"/, most hogy a 4D-s felvételen egyértelműen meggyőződtünk arról, hogy kislányunk lesz :))
nehéz a választás, ez tény. A barátnőmnek három gyermeke van /a legnagyobb 5 éves, a legkisebb 6 hónapos/. Most "fogyasztják" a negyedik babakocsit... eddig összesen 210 eFt-ot költöttek babakocsira :)
Bárhonnan nézzük a dolgot, biztos minden választásban lehet elég kivetnivalót találni :)))
Igen, tényleg szép. Mi sem ezt néztük, sokallottuk az árát, de a szüleim "beszálltak". 89.000,- Ft volt akciós áron. Kistestvért is tervezünk, úgyhogy bízunk abban, hogy mindkét gyermekünket ki fogja szolgálni, és szeretni is fogják.
Egyébként igazad van, a 40 eFt-os kocsi is tökéletesen megteszi /mi Bergon-t néztünk 42 eFt-ért/ :-)
További ajánlott fórumok: