2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Már múltkor is csak egy ujjnyi választott el a teljes nyitottságtól:-))
Kisbibe örülök hogy Katád jól van, és te is:-))
Én éreztem. Közepesen erős menstruációs fájdalom, ami a derekamba sugárzik. Meg keményedik mellé a pocak. De nem volt vészes... Az 80-nál kezdődik. :)))
Remélem, én is, hogy hamar felgyógyul, különben megébredt hajnali 1-kor és azóta olyan, mintha hozzá se nyúltak volna. Jövő héten még nem mehet bölcsibe, aztán a többit meglátjuk.
Remélem hogy gyorsan felgyógyúl Katád!!
60 as fájást azt lehet érezni??
Sziasztok lányok!
Most nem tudok visszaolvasni, túl vagyunk a műtéten, nagyon durva volt. :( De már jól van Kata, Tomi is bent maradt. Az előbb voltam NST-n, volt egy 60-as erősségű fájásom, de más sem, így ezzel nem nagyon kell még foglalkozni.
Remélem, mindenki jól van, este majd kicsit próbálok visszaolvasni, bár 3 napot gondolom reménytelen lesz...
:) Nekem is aktív ma a fiam:) Agoca, nekem a hasam viszket pár napja, de szerintem ez a melegtől van nekem, tele ici-pici piros pöttyökkel, nem jó érzés.
Szabina, szuper hogy ti is jól vagytok:)
Szabina ezek jó híerek ám, jól van :)
Tettem fel egy képet, ma hullámzik a hasam egyfolytában :)
Sziasztok!
Mézyke, Dóry, gratula a babócákhoz.
Agoca, sajnálom, hogy így viszketsz, de azt a pár napocskát már bírd ki valahogy, tudom, kellemetlen.
NMárti, de jó, ügyesek ezek a babák, és örülök, hogy a babák ilyen sokáig bent maradtak, de lehet már jövő héten babázol.
Misz, sajnálom a barátnődet, még belegondolni is szörnyű, amin végigment.
Mi is voltunk orvosnál, minden rendben van a kismanóval, igaz nem mért, de a kicsi szivecskéjét hallottam, fantasztikus volt.
Inekciózni továbbra is kell, de nem baj, csak minden rendben legyen.
Jaj lányok úgy fájnak a kezeim, hogy nem főztem, hanem rendeltem kaját, mert nem bírok megfogni egy kést:S Én ezt nem értem, már 2-3 hónapja, mostmár annyira elegem van belőle:(
Nagyon örülök a jó eredményeknek, szorítottam Dóri Mézy nagyon!
Márti hihetetlen hogy fordulgat az a baba, de most legalább jól fordult:)
Hú ez tök jó:-)) Milyen ügyes lányaid vannak:-))
Még a végén csak te leszel az első.Már olyan kíváncsi vagyok.
Megint itt járt a védőnő.Szerinte is lejjebb van a pocim.Akkor nemcsak a dokim mondja ezt.
Kíváncsi vagyok hogy mostmár nyitva van e teljesen a méhszájam, na majd holnap kiderül.
Húúú, reggel óta már 11 baba! Igen, úton a 12.
Na kirázott a hideg :)
És ha Mézyke meg Vizike nem sietnek, akkor jövőhéten Márti által nálunk is elkezdődik :))
Na elbőgtem magam :))
Kezdenek beindulni a babák :) Már a lányok is aktiválták magukat, bár még mindig jelentős lemaradásban vannak a megszületett fiúkhoz képest :)
És Panninak is beindult a banzáj :))
Márti ez szuper!!! De ügyik ezek a babák :)
Nálam holnap derül ki, látok rá esélyt, hogy Csabim is megfordult, egész máshogy helyezkedik mostanában...
Bizony, már 10 baba van, minden napra egy :))
Sziasztok lányok!
Misz:nagyon sajnálom a barátnődet,ez borzalmas lehet!
Gratulálok a jó eredményekhez mindenkinek!Látom itt is van aki viszket.Nekem is az egész testem nagyon viszket,véresre tudnám vakarni.Ilyenkor már az orvos szerint is előfordulhat epepangás,vagy a cukor is okozhat ilyen tüneteket.
Most voltunk a kórházban,hétfőn be kell feküdni,a doki szerint a jövő héten babázunk!!!!!
És ami szinte hihetetlen,mindenkit nagyon meglepett,hogy újra fejfekvésű mindkettő.Hogy csinálta?Pedig nem volt tornász a családban:)