2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Tul vagyunk rajta -azt hiszem! Most itt ucsorog a kezemben es "dumal" jokedvuen! Nem tudom mi volt ez! Nem nagyon hasfajos! Viszont a popoja olyan piros lett, mint a tuz! :-( jo vastagonb ekentem Sudoval. Mindent ugy evett es ivott, ahogyan maskor! Az lehet a gond esetleg, hogy tegnap ebedre nem fogadta el a paradicsomos spagettit es csak tapszert evett me egy pici alma sutotokot!
Koszi Csajok! Rettenetesrn megijedtem!!!!!!!
Próbáld meg tornáztatni vagy kúpot adni neki hátha sikerül belölle kipráselni egy kis kakit (bocsi)...
Szegényke.:( Remélem hamar elmúlik!Ha nem hívd fel a dokit!!!!
Talan kerdezd meg a dokit. Tudtommal az Infacolt ilyenkoru babaknal mar nem segit semmit. De lehet rosszul tudom.
Mit evett vagy ivott Vanda?
Csajok!
Segitsetek! A Vandanak annyira faj a hasa, hogy majd megorul! Most egy higat kakilt, de meg mindig faj neki, uvolt nagyon! :-((( fel oraja kinlodunk! Nem tudom mihez kezdjek?! Most adtam neki Infacolt, nem jutott jobb eszembe hirtelen! :-(
Sziasztok!
Itt is hatalmas napsütés van és jó meleg.
A fejem meg majdnem szétmegy és nem igazán szeretnék bevenni semmit így, hogy babát várok.
Sziasztok!
A betegeknek jobbulást!
Nálunk nagyon szépen süt a nap!:)
Hannuska örülök,hogy Hanna jobban van!:)
Nálunk már egész jól dolgozik az álommanónk!:)
Még azt is le akartam írni, hogy beszéltem a pappal valamelyik nap, júliusban lesz a keresztelőnk!
Keresztszülők is leszünk,- legalábbis egyelőre úgy tudjuk- mert Zezi, a barátnőm itt akarja megkeresztelni az ikreket szintén júliusban.
Hazajöttünk a kardiológiáról.
Egy év múlva kell visszamenni kontrollra, mert vmi. minimális áramlást láttak az ultrahangon a két pitvar közti sövényben található nyíláson,(forámen ovale) ami még nyitott. De azt mondták, semmi gond, ezért kell ilyen sokára visszamenni.
Sziasztok!
misz, van is itthon Hydropil fürdetőkrémünk, majd este bekenegetem vele. Köszi.
Jobbulást Zolikának, remélem hamar rendbejön a szemecske.
.. és sajnálom a rossz éjszakákat. Komolyan mondom, felháborítók ezek az álommanók.! Ezt a munkamorált! Hallatlan!:)
Babyjuly jobbulást nektek. Nekünk is volt ilyen, orrfolyás csak, átlátszó cuccal, nem sok jött, nem is kellett szívnom vagy kétszer. Elmúlt pár nap alatt. Szedtünk rá Chamomille homeobogyót. Hogy attól múlt e el, vagy sem, nem tudom. De nekünk a foga miatt volt.
Mónika nagyon ügyes a kisfiad! Gratula az első lépésekhez!
cooltim, ez egy kezdet, az átalvásra váró éjszakák 1. alkalma.
Mi ez a kihaltság? Látszik, hogy jóidő van.
Délelőtt mi is sétáltunk egy jót, Maja meg elaludt, elfáradt.
Dóry akkor most tessék elmenni házimunkázni!
Én beszélek, egész délelőtt itt ülök.
Igaz nekem nincs ma dolgom. Maja meg alszik. Őrzöm az álmát.
Mentél innennnn!!! Ejnye bejnye rossz kislány!!!!!!!!!!!! :DDDDD
Jól csináltam??
Én is a mai napig külön,és más mosószerrel, meg öblítővel mosk a csibusnak.Ja de én mosó port használok.És nem okoz gondot.:)
Kiflit, zsemlét, kenyér végét már én iadta, meg babkexet, na azt nem eszi meg, így lereszeltem, és belekevertem a gyümibe.Meg babapiskótatallért.
Kalácsot adhatsz neki, bár abba több a tojás.
Szerintem először próbáld ki pár ruhadarabon, és ha nem okoz gondot Vandinak, akkor használhatod.
Én mai napig külön és más mosószerrel mosom a gyerekek ruháit.
Köszi. Igazából adtam neki kalácsot, mert kinézte a számból. :-) Olyan édes, miközben falatozza a kis morzsákat, mondogatja, hogy nyam-nyam-nyam!!! :-) Most alszik már egy órája és utána megyünk vásárolni zöldségeket. Meg patikába.
Én még babamosószert használok. De ezek szerint feleslegesen? :-) Akkor én is elhagyom. Akkor az Ari..l- t használhatom? Mert a sajátunkat azzal szoktam mosni.
Sziasztok!
Misz sajnálom az éjszakáitokat!
Mi ada...o utánzatú hintát használtunk még nem ült stabilan a Patrik.
Jobbulást a betegeknek!
Ezért csinálom írtó gyengére én is:)))
Inkább a kávé csak szinezéknek van benne inkább cukros tej:)