2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szerintem elösször csak pár rucin próbáld ki, hogy hogyan bírja a bőre.
Bár én is kezdetektől a mienket használom:)
Szívesen!
Örülök,ha segíthettem!:)
Egyébként amikor hazajöttünk a kórházból(amikor Betti született),itt volt a gyerekorvos ő mondta,hogy folyékony mosószert használjak és lehet pici öblítőt is.
NEm semmi amik Veletek történtek!
Én nehezen viselem, amikor a férjem elmegy otthonról. Szerencsére nálunk ritka, de Ő is szokott utazni.
Szegény Domi, Andris is oylan szeleburdi, rettegek, hogy nehogy leessen.De ilyenek azak a babócák!
Sziasztok!
NAgyon édes lehetett!
Jobbulást kívánok Ferikének és egy jobb éjszakát!
Látom mindenki a jóidőt választotta ahelyett, hogy bent csücsülne a lakásba...
Mi iskint vagyunk csak beugrottam a telómért és gondoltam felkukkantok mi történt, de látom semmi...:)
Na, az mondjuk nagyon jó méretcsere:D
Egyelőre úgy néz ki, hogy minden rendben Domival. Szegény jól megijedt, de jókedvű egész nap. Most buborékfújóval szórakoztatom egy órája, de nem unja...
Misz, jövő vasárnap jön haza Apa, és anyum átjön ilyenkor. Nincs itt egész nap, de itt alszik.
Hu, micsoda dolgok tortennek veletek. Orulok, hogy Domi jol van es az eredmenyek :)
En elmentem ma venni egy melltartot az eskuvore es kepzeljetek 85B helyett 75D-d kellett.
Hú, tényleg nagy szerencse hogy meglett az autó!
Hanna még nem esett le sehonnan, de a szomszéd kisfiú is leesett az ágyról, és nem lett semmi baja.
Biztos nem lesz semmi baj, jó kemény kis kobakjuk van a picuroknak. Cinci is néha akkorát koppan, mikor fölborul, és nem tudom elkapni! De nekem fáj, ő legtöbbször fel sem veszi.
Még jó, hogy meglett az autó!
Biztos nem lesz semmi baja Dominak, Zaza is esett már le... akkor a szívbaj kerülgetett, de nemtörtént semmi az ijedtségen kívül:)
Tényleg nagy mázlija volt aposodnak... az a lényeg, hogy meglett az autó.:)
Örülök, hogy jók az eredmények. :)
És micsoda mákja volt apukádnak! Azt a mindenit! Hogy mik meg nem történnek!
Párod meddig marad? Ilyenkor kettesben vagytok?
Dominak biztosan nem lesz semmi baja. Minden baba leesik egyszer legalább. Ezen a próbán túl kell sni anyának is. :) Persze én is frászt kaptam, mikor az én Zozim leesett.
A titkos naplómban.
Nyugodtan jelöld be ha szeretnéd!:)
de jó hogy ilyen szép idő van!
vendégeket várunk mert köszöntéseket tartunk.
legalább kint játszhatnak a gyerekek.