2009 júliusi babák! (beszélgetés)
A kamillának a szagától is rosszul vagyok:S
A liberó volt az első pelusunk és olyan szinten nemvált be, hogy napont vagy 8-10x öltöztethettem át Törpét...
Bocsi egyszerre írtunk!:)
Mi is azt használjuk(aloe verás).A kamillás a sleep and play nem jó.Nekünk!
Sajnos az elején a liberoval is úgy jártam,hogy többszöri ruha csere volt.:(
Csak érdeklődtem,hogy kinek mi vált be!
Hiszen tudjuk!
Minden baba más!
Bocsánat a kíváncsiskodásért!:)
Szegény!Az nagyon rossz lehetett!:(
A hátad hogy van?
Köszi csajok a hátam már jól van, estére még érzem néha de nemvészes...:)
Mi pampers active baby-t (7-18 kiló) használunk északára, eddig nappalra is azt használtuk csak a multkor nemvolt és ezért Huggeis-t vettünk ígfy azt használom nappal, mert abból néha kifolyik a cucc.
Viszont a pampers-el teljesen megvagyok elégedve, nekem az 100%-ig bevált!
Én se kenegetem Zaza popóját, csak ha kicsapja valami (ami elég ritkán fordul elő)...
Sziasztok!
Misz: Nemtudom, hogy mit mondhatnék...Sajnálom!!!:(
Az északánk elég türhető volt...
De reggelre ellepték a pókok a nappalit...hogy honann fogalmam sincs, de bejönni csak porszívóval a kezembe tudtam, mindenhol pókhálók és apró pici pókok, de milliónyi...mint a rossz pókos filmekbe! Nah most tudni kell, hogy olyanszintű pókiszonyom van, hogy a Harry Potter-nek arról a részéről amibe a pókok vannak úgyhoztak ki a moziból, mert elájultam... Gondolhatjtok, hogy mnilyen reggelem volt.
Pedig rend van és tisztaság, nemértem, hogy kerültek ide... még most is viszketek, pedig nincs rajtam egy se...
miért is ne válaszolnánk?:))
Mi Babylovesat használunk éjszakára is. Reggelre általában sok van a peluban,és nem ázik át. Nemrég vettünk Reálos pelut, az nappalra jó volt, de éjszakára nem. Nekünk ez fenn írt nagyon bevált.
Ki milyen pelenkát használ?
Amit mi használunk van belőle 3 fajta,de én kettőt próbáltam az egyik nagyon jó,nem kell popót sem kennem neki és minden a pelusban marad,bár mennyire is van tele,de a másikból sokszor átázik és öltöztethetem(olyan érzés mintha nem ugyanaz a márka lenne).
Köszönöm,ha válaszoltok!:)
Sziasztok!
Vanda ismet ataludta az ejszakat!
Jobban is van sokkal! Most eljottunk Apaval Mariahalomra az autoszervizbe! Eppen jatszoteren vagyunk!
misz:
nagyon sajnalom ezeket a hireket! Szornyu,amikor az ember Gyermeke beteg!!! :-(Nem ismerem ezt a betegseget, nem tudom mi ez!? De nem lehetseges, hogy kinovi majd idovel? Mitol van ez?
Sziasztok!
Misz nagyon sajnálom,hogy rossz híreket mondtak!:(
Nem találom a szavakat!
Ne haragudj,erre nem tudok mást írni,mert együtt érzek veled!
Sziasztok!
Cooltim: Örülök, hogy nem lett nagyobb gond. Popópirosságra én sem tudok jobbat az előttem szólóknál. :)
Dóry: Remélem végre meggyógyul a Kisfiad. Te hogy vagy?
Sajnos az éjszakánk továbbra is borzasztó. Lassan beletörődöm. :(
Betti anyu: Szívesen. :)
Most jöttünk meg a nefrológiáról és eléggé kész vagyok. :( A naplómban leírtam, ha valakit érdekel.
Szép napot nektek! :)
Sziasztok! Jó reggelt!
Én mindent bevetek Hanna popójára, amit lehet. Van sudonk, Neoran.....unk, Bepant...ünk, Gabi popsikrémünk. Nem is szokott piros lenni a popója, csak mikor jött a foga. A Neogra.. az jó pattanások ellen is, hamar leszárította nekem. Hanna mellkasáról múlnak a piros pöttyök, a hátán még van, de már sztem az is halványodik.
Betti anyu, örülök hogy segíteni tudtam.:)
Dóry, az igazán jó hír, hogy elmúltak a kisfiad szájából a fehér izék. A hátad javulgat már?
Nem kenem,csak amikor kipirosodik.
A dokink is azt mondta,hogy az nem baj ha nem kenem,mivel olyan a pelenkánk,hogy nem kell.:)
Köszi-köszi!!!
Igen, most is úgy hagytam fürcsi után...
Ha már egyszer nem kenem a popóját, egyből piros. Nem ennyire, mint most, de piros..
Ez most nagyon durva Szegényemnek... :-((( No, jó éjt mindenkinek!