2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok! Mézyke nem semmi a pocid. Szerintem te vezetsz! Este mi is csinálunk, de nekem nem nő mostanában :(( Remélem nincs semmi baj:((
Az a furi érzés a pocakomban meg napi 1-2 alaklommal van, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a babó az. Ma a beleim tombolnak odabenn. Már lassan irigylem, akinek székrekedése van, nekem pont az ellenkezője kb 3-4 naponta. Jajj, olyan jó lenne elmenni ultrahangra :))
Szerintem normális, hiszen lakberendez a kicsike! :)
Gratulálok a picihez!És mit mondott a doki?Védőnőnél voltál már?
Sziasztok lányok!
Én augusztusra vagyok kiírva!A 9hetet töltöttük be!
Tegnap óta nagyon durván fáj a derekam,a fenékcsontom!Éles,nyilaló fájdalom!Ez normális ilyen hamar???Nyugtassatok meg!
Ez igen!!!Mézyke ez aztán csodás kerek pocakocska!Azt hiszem a tiéd a fentélvő fotók alapján a legnagyobb, legformásabb poci! Látszik hogy jó gazdája vagy! :)))
Lassan már mindenkinek lessz pocis fotója?
Tegnap benéztem a júniusi babás fórumra,ők nem sokan vannak még.És nem soknak van pocifotója!Pedig az szerintem olyan szép dolog!Meg amúgy is szerintem mindenki büszke rá! Ugye???
Sziasztok! Nem vagyok egy napig és nem győzöm visszaolvasni az eseményeket:)
Danica egyáltalán nem vagy hájas, nagy helyes kis pocid van, és gyönyörű a kisfiad!
Vizike várom a gatyós fotót, biztos nagyon jó kis naci lesz:)Irigyellek, hogy te már érzed kisbizit, én azon kívül, hogy tegnap megint jött a róka, semmit nem érzek:((((
Szép napot, mi elmegyünk ma a brendon outletbe, itt van közel hozzánk, kicsit nézelődünk apával:)))
Megtaláltam!Nagyon szupi naplód van!És nincs is hájad!
Asszem ha estére elkészül az ujj nacim nekem is fotómodelkedni támad kedvem! :DD
Jó reggelt! Nálunk tegnap banzáj volt ("lakásavató"), a fiam meg még csinálta is hozzá a műsort :p. Az egyik barátunk megjegyezte, hogy mostmár jó nagy a hasam :p :) raktam fel képet is, de szerintem csak a hájam formálódik :p :))
Én sem tudok normálisan aludni forgolódok, oldalamon elalszom a karomat, a hátamon szintén lezsibbasztom a karom, mert felteszem a fejem felé, hogy kényelmes legyen... tényleg nincs egy jó pozitúra, pedig még nem is akkora a hasam, hogy az zavarna... hason meg a melleim miatt nem tudok meglenni.... és még majdnem 6hónap :p
Jó reggel lányok!Nekem sem egyszerű az alvás fekvés része, mert háton nem tudok, még olvasgatni sem.Olyan érzésem van mintha előre lenne hajolva a gerincem.Dehát ülni, is csak kispárnával tudok.Már körbe van bástyázva a kanapé,a hintaszék, de még a kocsiba is tettem mert úgy kényelmes a vezetés.Ha meg oldalra fordulok 1 idő után elfexem a karom.
Viszont nekem nem látszik reggelre semmi a pocimból.Épp zuhanyozás közben néztem,ha nem lenne a gyári úszóguminm,akkor nem is tünne fel.Estére is csak a puffadás miatt látványos.De igen aktiv a kisbizi, most is csiklandoz. :))
Szabina gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!Miből vizsgázol?
sziasztok, jo reggelt.
szornyen rosszul alszom az utobbi napokban, faj mindenem. pedig nalam az volt a normalis, ha meg bombaval sem lehetett kikelteni az agybol. most meg, csak forgolodok, kinlodok. de csak lessz jobb is.
amugy, hogy vagytok? remelem anyukak, babocak jol vannak, es szepen novekednek.
Khatif, hu a mindenit, szep kis pocit novesztettel. csajok, az enyem is kezd novekedni, annyira aranyos.
tegnap voltam suliban, 2 vizsgam volt, hat, rendesen elfaradtam, de remelem megerte, mert a vizsgak megvannak. holnap megint egy, aztan meg penteken, es remelem vege. a babocam remelem addig meg kibirja, hogy kimeritem. meg magamat is, rendesen.
na, legyetek jok, sok pocaksimogatast.
Jó reggelt.
Holnap kezdem a munkát.Így nem sok időm lesz ide feljönni, de amikor sikerül jövök.Megyek főzni.Simi a pocikra:))
Persze egyetértek veled,mindenki a pénzből él!Ezzel nincs is baj!
Csak én eddig nem találkoztam ilyennel hiába tömtük meg a zsebét rendesen!:S
Bárbiztos, hogy ez nem mindenhol így van!
Mindenki családi élete él? :))
Na jó,akkor elmentem szundizni!Jó éjt nektek!