2009 júliusi babák! (beszélgetés)
sziasztok.
Most tudtam meg, hogy a szerződésem nem elég a gyed-hez.Teljesen el vagyok keseredve.
Na de hagyjuk.Próbálok jó dolgokra gondolni, hogy a babóm ne érezze hogy szomorú vagyok:))
Tök jók a feltett pocakos képeitek, akinek van fent.Én mindíg mérem a pocim.4nap alatt megint nőtt 1 cm-et.Ez biztos jó:))
Biztos, hogy ez nem jelent problémát, nállam is ugyan ez volt, elösször érzékeny volt nagyon, aztán semmi, mostmeg már nem tudok sehogyse feküdni csak hanyatt,mert annyira érzékenyek lettek újra, hogyha az ágyhoz ér és kicsit ránehezedek akkor fáj pedig aztán nekem soha nem voltak nagy mellim...
Úgyhogy ne parázz...:)
Nagyon nagyon jó babakukkolást neked hétfőn!:)))
Sziasztok lányok!
Szeretnék kérdezno tőleletek valamit, mivel ti már tapasztaltabb babavárók vaqgytok, mint én.
Szerdán este erős pozitív lett a terhességi tesztem.Csütörtökön csináltam egy ellenőrző tesztet egy másik fajtával, az is erős pozitív.
Éreztem, hogy valami történt, hizsen két hetet késett és a mellem nagyon fesztült, amúgy sohasem szokott mensi elött. A nőgyógyászomhoz csak hétfőn tudok elmenni. A mellem viszont másfél napja kevésbé érzékeny, szerintetek ez jelenthet problémát?
Jaj most nagyon irigy vagyokám rád!:)
Biztos iszonyat jó érzés volt:)
Apamit szólt alátványhoz???
Kiváncsi vagyok, hogy azén párom, hogyan fog reagálni.:)))
Gyönyörüen növekszik a pocakod!:)
Nagyon cukiííí!:)
Sziasztok kismamik!
Legyen nagyon szép napotok!
Sok-sok simi a pocikra!:)
Hali kismamák!
Csak jelzem h még vagyok, csak igen ritkán net közelben... Minden ok velünk, néhe vérzik az orrom, fáj a fejem, de kibírom, mert ki kell bírni. Remélem itt is mindenki rendben van, egyre többen vagyunk, és ez nagyon jó! Simi a pocakokra, ha hazaértem, vmikor a jövő héten én is teszek fel pár pocakos képet, ja meg az uh-s fotókat! Legyen szép napotok!
Köszi
Én voltam Gyulán Imadnál, de most máshová szeretnék
Tettem fel pocakos képet.
Megnéztem, hogy kb mennyibe kerülne a bölcsöde mondjuk heti három napra, napi 6 órára. Hát olyan 400-800 euro között. Hát ezt még ki kell találni
Angyal! És őt hol találom? :))
Igen van itt Csabán is 4D-s, Róna doktor úr csinálja, van saját rendelője:
Ginorona UH-labor
Békéscsaba, Baross u. 34. (a Főnix Gyógyszertár mellett)
(06 66) 437-509
Jóreggelt!
Nekünk a Vateráról van a babakocsink a hordozóval együtt (szabványnak megfelelő!) és ez is használt volt. Az eladó szerint 3 hónapig használták, ami szerintem fedi is a valóságot. Teljesen újszerű állapotban van, se egy kopás, folt se semmi nincs rajta. A kocsi újonnan az összes extrával amit szerettem volna hozzá 78.000,- Ft lett volna, így megvolt az egész 40.000,- Ft-ért ugyan az a konstrukció ami nekem tetszett. Viszonylag nagy, masszív kocsi ami szuper ilyen vidéki terepre, ami nálunk van. :) Felteszem az adatlaomra a Vaterás képet ami alapján megvettük a babakocsit.
Brendonos kismama felsőket is vettem már így,nagyon szépeket, meg kismama nadrágot is. Én nagyon megvagyok elégedve mindegyikkel és minden vásárlásom, gyorsan korrekten zajlott. :))
Jó reggelt.
Én még nem tudom, hogy kapok-e bármi pénz, amíg otthon leszek. Mondjuk, amennyit én otthon leszek.
Elvileg június 12 az utólsó napom melóba és október 1 kell visszamennem. Szóval 16 hét, azt meg pénz nékül is kibírjuk.
Az egyik kolleganőm azt mondta, hogy már most kezdjek el bölcsit keresni, mert nagyon sokat kell várni. Okróbertől meg nem tudom, hogy hogy fogok dolgozni, remélem tudok valami 2 napot otthon 3 napot bent vagy valami ilyesmit. Nem akarom a kicsit bölcsibeadni 5 napig.