2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok,
Lego nem gyozlek dícsérni, és irigykedni, hogy igy a harmadik után is milyen csini vagy.:-)
Hmm, sziasztok!
Lego, nagyon szép és formás a pocakod! Igazi csinos kismama vagy. :o)
Most majszoltam el egy adag Norbis Update jégkrémet. Egész jó volt és csak 7,9 szénhidrát van 100 g-ban. Fránya diéta, de legalább vannak kiskapuk. :o) Viszont mióta diétázom nem híztam semmit, a babó viszont szépen növekszik a pénteki UH alapján. :o)
Ami a kilókat illeti, a lombikos stimulációkor 56 kg voltam. Előtte hagytam abba a bagózást, az is belejátszott a súlynövekedésbe. Aztán jött a hormonbomba, amitől felszökött rám hirtelen 12 kiló. 12 hetes terhesen voltam 68 kg. És most pedig 78. :oD Ha az elejétől számolom, akkor az 22 kg. :o) Nem vagyok rá büszke, most ez van. Majd lemegy, csak a babóval legyen minden rendben a többi meg nem érdekel. Vérnyomásom, vizeletem szuper a cukrommal együtt. Csak maradjon is így a végéig! Kopp-kopp! :o)
Találtam egy jó receptet, vaníliás darapuding. Azt fogom mindjárt elkészíteni. Igaz kicsit pepecs, de ráérek. :o)
Vizike! Megyek hozzád szülésfelkészítőre! Nagyon profi ahogy leírod és mivel én nem tudok járni ez nagyon sokat jelent! :o) Köszi!
Dóry, az apasági nyilatkozatot azt hiszem közjegyző előtt kell teljes bizonyító erejű okiratba foglalni. legalábbis a barátnőmék oda mentek...
Szép napot nektek! :o)
De jó neked, hogy nagynak látod!
Nekem meg mindenki azt mondja, hogy milyen pici a hasam!:(
7kiló +nál járok eddig, pedig esküszöm csajok annyit eszek, hogy néha én is megilyedek!
Sziasztok!
Egyre fogy az idő lányok...
Én már be vagyok tojva rendesen.
Jó nagy babák vannak már a pocakban.
Tettem fel pocak fotót,én már túl nagynak látom.
Lenne egy kérdésem! Biztos tudtok segíteni!:)
Az apasági nyilatkozatot hol kell kikérni és mikor?
Csak mert fogalmam sincs!:(
Sziasztok.-))
Jó sokat olvastam most is vissza.
Vikk gratula neked:-)
Én holnap megyek a kötelező uh-ra.Kíváncsi vagyok a súlyára.
Kisbibe szorítok:-)Nem semmi ahogy meggyanusítottak.
Én már beszéltem a gyerekorvosunkkal, azt mondta hogy szülés előtt egy héttel menjek a receptekért.
A bölcsibe meg tényleg érdemes beiratni a születése után, mert tapasztaltam hogy sokakat nemtudnak felvenni.A mi bölcsinkbe is túlzsúfoltság volt, na meg várólista.
2009.04.25, Kismama Babaruhabörze, Budapest, X. kerület, Hungexpo, "A" pavilon, 8-15-ig.
Ennyit tudok!Tesómék voltak tavaly és volt 4D-s uh is nagyon olcsón! Remélem most is lesz:)
Sziasztok!
Rég jártam erre, de mostmár leszek!:)
Vikk szép nagy manókád van, gratulálok! Remélem mindenki jól van, de ennyi oldalt elolvasni amennyit kihagytam esélytelen!
Mi a 12.i héten megyünk uh-ra!Alig várom!
Most hétvégén meg irány a baba-mama börze! Tényleg megy még valaki rajtam kívül? Tesóm szerint nagyon sok érdekes dolog van és egy csomó mindent tök jó áron meglehet szerezni!:)
Köszi, jó, hogy leírtad! :)
Mindenkinek köszönöm a véleményét.