2009 júliusi babák! (beszélgetés)
na ez egy jó kérdés, ugyanis egy nagyon pici autónk van egy három ajtós, kicsit sportosított...kicsi a csomagtartó is...
imádkozok hogy beférjen,,,mielőtt megvesszük akkor majd belepróbáljuk és nagyon köszönöm a segítséget:)
mi lenne velem nélkületek?????
Nekem is a sportkocsi csak 6 kiló, a nagy meg 13 :p szóval hamar váltottunk mert buszoznom kellett vele egy darabig amíg kontrollra jártunk a kórházba a tejérzékenység miatt.
Ja igen ma felhívtuk a dokit, és a második eredmény szerint is kinőttük a tejallergiát, de még egy terheléssel jövő kedden tutira kell menni :S Egész napos kórházi bent léttel...
igen ez az nagyon köszönöm, hogy megtaláltad:)
én annyit kerestem, de nem jártam sikerrel.....
Nyugi, nem lesz semmi gond, nem kell bepánikolni egyszerre. Nekem a haemoglobinom alacson mindig, de valami nagyon durván, pedig a vasam magas. Na?! :)
Be fog férni az autótokba a kocsi? Mert azért ez egy nagyon fontos szempont, mielőtt megveszitek. Én is belepróbáltam.
egyébként még a cukor eredméynem hagyján de az összes többi majdnem mind csillagos lett, minden értékem alacsonyabb a többinél, pedig szedem a bogyókat amiket a védőnő mondott, és nem is érzem hogy valamai baj lenne...
csak Alex legyen egészséges, a többi nem érdekel...én csak ellelszek valahogy...
Ez?
igen lapra csukható de nem 3 kerekű, sima 4. Én sem találtam meg a neten, mert rengeteg fajta van, és nem is esernyő kocsi...
kéne tudni, biztos van valami fantázia neve mint a többinek általában...
azt tudom hogy 29 ezer ft. és zöld:)
és ez a két tényező nagyon tetszik:)
Én igazából nem értek ezekhez a dolgokhoz... de szerintem így simán adhatott fals eredményt.
Szerintem is inkább mond meg hogy "csaltál" minthogy tévesen vegyenek cukorbetegnek.
május 11-én kell visszamennem, gondolom megkapom a magamét a védőnőtől, de inkább megmondom őszintén hogy csaltam és sztem azért lett ennyi, minthogy diétára fogjon....
engem a kajával lehet talán a legjobban büntetni....
a babakocsira csak annyi van ráírva hogy kacper, nem tudom konkrétan van e valami más neve, azt tudom hoyg ez egy komplett babakocsi és átalakítható nyári kocsivá is, mármint olyan futkosósra:)
És melyik típust? Nem ismerem különben, de ez is olyan dolog, hogy valójában a gyereknek szinte tökmindegy, miben fekszik, csak a gyártók mindenféle extrával - ami tényleg nem a gyereknek szól, hanem a szülőknek és hogy mutogathassuk, hogy nekünk milyen csissz kocsink van - próbálnak meggyőzni minket, hogy milyen kell a babának. Olyan kis igénytelenek, amikor megszületnek. Emlékszem, Kata mindig úgy aludt, hogy a kis füle össze volt csukódva, sosem zavarta. :) Én bezzeg egy percig nem tudok így feküdni... :))
Akkor az lehet a gond. Mondtad,hogy nem tartottad be az előírást? Kell még menned? Mondtak valamit, hogy most mi a teendő?
nekem kifli tea variáció volt, de megmondom őszintén csaltam és lekváros kenyeret ettem:(
látszik is az eredményen....
tényleg a Kacper babakocsiról van valamelyikőtöknek tapasztalata?
én olyat néztem ki, két év garancia van rá, így effelé húz a szivem...
Szerintem csinálj egy naplót és akkor oda bármennyi képet feltehetsz. Még akkor is, ha esetleg nem akarsz írni mellé semmit, max csak annyit, ami a kép címe. Ez a legegyszerűbb megoldás.
Én most szerencsés vagyok, hulla fáradtan kerülök ágyba szinte mindennap, így nem is emlékszem arra, hogy mit álmodok. :)
Sziasztok!
Teszek veszek, de azért közben ide is lesek, mert különben megint olvashatnék vissza 6-7 oldalt.
Én is rosszat álmodtam: Megszületett Beni baba, de aztán másik anyukának adták oda, és Ő szoptatta :(
Sírva ébredtem fel :(
Mostanában sajnos én is nagyon rosszul alszom. Benike rendszeresen éjszaka kezd bokszbajnokságba, és erre mindig felébredek, aztán nagyon nehezen alszom vissza.
Tomi most reggeles, hajnali 4-kor keltem, 5-kor indul dolgozni. Utána nagyon nehezen alszom vissza.
Ki mit főz ma? Én paprikás krumplit, meg sütök ki friss kenyeret. Papi ezt kért.
Én is szerettem volna az este papihoz bujkálni, de aztán nem lett belőle semmi, mert Ő bizony elaludt.
Én még nem érzem magam bálnának, de bizony kezdek egyre nehezebben mozogni. Majd délután csináltatok papival pocis képet és felteszem. Csak azt nem tudom, ha elérem a 12 képet, akkor utána hogyan tudok még feltenni? Tud majd ebben segíteni valaki?
Illetve az este már kérdeztem: nem tudjátok véletlenül, hogy Székesfehérváron hol van szülés felkészítő tanfolyam?
Most megyek teregetni, aztán majd jövök.
hali kismamik!
tegnap nem tudtam jönni, mert átalakítjuk a szobát, most sem onnan írok ahonnan kéne, de pótolom a lemaradást...
jaj képzeljétek megkaptam az eredményemet a vérvételről és rosszabb lett mint a múltkor, plusz a cukros eredményem is 7,2 lett:(