2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Szívből gratulálok én is Puszmoknak. Jó egészséget kívánok babának és anyukának egyaránt. :))
Húha!!!!
Hatalmas gratula Puszmoknak!!!:)))
Elvileg a mindenféle eredményeim alapján nekem is 9.-e az időpontom!!!
Bár a táblázatban még 14.-e szerepel,de juszt sem íratom át,így többnek tűnik a hátralévő idő!:DDDDD
Gratula Puszmoknak!
Jó egészséget és jó babázást neki!
jobbulást nektek
hát én két napig nem aludtam,mert a lányomnak nagyon magas láza volt
apa is elég kutyául van :(
Érdekes,mert én is úgy érzem, hogy dec 16-nál hamarabb fogok szülni. Ferkónál nem éreztem ilyet.. túl is hordtam.
De nekem most az a legfontosabb, hogy minimum 2 hétig maradjon még bent. Aztán a 37. héttől jöhet:))
Neked nincs semmilyen megérzésed?
Én is Gratulálok Puszmóknak!
Jó egészséget Nekik!!!
Lányok, ezek szerint elkezdődött :-))
Megvan az első baba, szerintem a második is :)
Sajnos nem tudom. Kamionsofőr a férje, ezért simán lehet, hogy nincsen az országban.
Miért zárták be?
Azta! De jó Puszmoknak! És látom, nálunk szült, remélem, majd bővebben mesél, ha ráér. Most azért azt remélem, hogy nem találkozunk a kórházban, mert nem szeretnék vírusfertőzötten szülni. Pedig mókás lett volna összefutni.
Ők akkor már megúszták a zárlatot. Petra, nem tudod, apuka bent volt? Mi most nagyon parázunk, mert 28 km-re tőlünk a mai nappal bezártak már egy sulit.
Sziasztok!
Tankönyv szerint az első szülés a vajúdás kezdetétől átlagosan 24 órás, a többedik 12 órás. Persze én még egy ilyenről sem hallottam, mert nagy a szórás. De tény, hogy az átlag ennyi.
Csak ennyit tudok, amit leírtam, én sem első kézből kaptam a híreket. Azt tudom, hogy mindketten jól vannak. :)
Tényleg elsiették egy kicsit, de ahogy elnézem a méreteket, talán jobb is, hogy Blanka nem maradt még egy hónapot. ;)
azta... most nezem, hogy egy napra voltunk kiirva Puszmokkal
remelem az en babam meg bent marad egy par hetig
Sziasztok Lányok!
Moncsa, remélem már pici Noel a kezedben van, és minden rendben ment! nagyon kíváncsiak vagyunk mi van veletek!
Gratulálok Puszmok kislányához, mikorra volt kiírva?
biztos az idő, tegnap este nekem is mensis görcsölés volt, de elaludtam és reggelre semmi nem volt, szerencsére azóta is minden rendben.
Én is gratulálok puszmóknak a pici lányhoz.
Jól vannak? Mennyire viselte meg a szülés?
Sokáig vajúdott?
Gratula nekik,juj de jóóóóóóóóó:)
De kicsit nem siették el,december 9,van a táblázatban
Gratulálok Puszmoknak a kislányához:-)))
Lehet, hogy mégse Moncsa az első???
Sziasztok újra!
Jöttem egy kicsit kedélyeket borzolni. ;) Ma délelőtt 10 óra 2 perckor megszületett a decemberi fórum első babája (persze a "valódi decemberiek" közül), Puszmok kislánya, Blanka.
2750 grammal és 51 centivel, természetes úton.
Mindketten jól vannak, már együtt. :))