2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
:DDDD átnéztem a kórházi csomagom, eszembe jutott, hogy oké, hogy bemegyek a bálna ruhámba, de mibe jövök haza? :D
azt nem tudom még mindig, hogy picurt mibe kéne haza hozni. Annyi szép ruhácskánk van... :)
De félelem még mindig nincs, csak egy pici irigység most :DDDDD
igen, megvan köszi, épp a dizájnt próbálgatom, hogy is kéne kinéznije az új táblázatunknak!! tök izgi, én már tegnap nagyon baperáztam, nemhogy ma, ilyen hírek után:D
ma vett apa pelust, és elemet Boti alvómacijába, más neki azt hiszem nem is kell, nagyon durva, fééélleeeeek:D
délelőtt 10 óra 2 perckor megszületett Puszmok kislánya, Blanka 2750 gramm, 51 centiméter.
beírod? :)
hát, ez most meglepett, annyira örülök!
:)) alakul a táblázat:)
Gratulálok Moncsának:)))
De jó, megszületett a 2. baba.-))
Tényleg elkezdődött!! Nemrég mentek haza a szomszédasszonyomék, közölte,hogy nem akar megijeszteni,de ereszkedik a pocim.. Na,azért megijesztett,mert még 2 hetet kérek a pici lányunktól. Addig még ne akarjon jönni!!
Milyen izgi!!! tegnapelőtt még a rajzait csodáltuk!! remélem holnap már a kisfia képeit!! :)
Mégegyszer gratulálok, és sok tejcit!!!!!!
Moncsának is gratulálok!!!! Te jó ég,nagyon megindultunk!!!!:)))
Jó egészséget az egész családnak!!!
Nem lehetett egy egyszerű menet,ha este 11-kor már 5 perces fájásokkal mentek be!
NAGY GRATULA MONCSÁNAK!!!!!!!
szép nagy baba!!!
dejó dejó dejó!!! kezdenek felpörögni az események!!!!
Gabicika
Óriási pocakod van:-)
Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg van a 2.babánk.:-)
jajj de jó, gratulálok Moncsának, sok tejcit :)))
16.45? :S szegény, akkor Noel nem siette el
Na.. :):) Akkor nagy gratula Moncsáéknak is!!!
Úgy látszik beindúltak a bébik a front hatására :)
Sziasztok!
Megjöttünk az uh-ról,délelőtt meg a dokimnál voltunk. Bébibogyócskánk de. még fejvégű volt,mostanra tekergett annyit,hogy ferdefekvéses II.tartású,majdnem a feneke van lent.Éreztem is,h valamit művelt,mert nagyon fájdalmasan mocorgott.
A dokim aztmondta,h simán kihúzunk még 3 hetet,teljesen zárt vagyok.
Az uh szerint minden rendben,súlya 3200gr,érett baba,flow normális,magzatvíz átlagos.
És nem utolsó sorban,gratulálok az első babánk családjának!!! :)
lanyok mentem, mert meg nem sikerult kipihennem magam, ma meg nagyon megereztem a frontot egesz nap faradt vagyok
picikem ma nagyon lusti :)
mindenkinek kellemes estet es jo ejt kivanok