2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok
Akinek csak szopizik a babája,mennyiket esztek nagyjából?
Hányszor kb?
Mi elég sokat ,na nem 200-at ,de 120ml mindig meg van,mondjuk az én tejem nagyon erős,de így is kelünk hajnalban.Megfigyeltem,hogy nem enni kér csak a cicit akarja a szájába .Másnak is van ilyen?
Cumit kiköpi,ilyen cicifüggő gyereket még nem láttam:-)
:O
júj, ez tényleg erős volt... 6tól 9ig apa is vasalhatott volna ennyi erővel:D
anyatejes babát nem lehet és nem is kell megfékezni szerintem.. ez idióta, már bocsi. ha tápis lenne az teljesen más.
boti visszaludt, úgy, hoyg oda se mentem! hopszikaa
6500, az már botihoz képest egy hároméves gyerek:DDD Boti 5500 most.
naaa felkelt! nem volt az öt perc! :S
Levi 3190 grammal született, 2 hósan volt 4900. Erre azt mondta a doktornéni, hogy tankönyvbe illő. Most 3 hósan 5500.
825 lenne az ideális napi adag. Egy étkezésre általában 100-110 ml-t iszik, ritkán van ennél több. 7* eszik egy nap (az esti 2 ébredés miatt :( ), tehát kb. megvan ami kell és hát még teát is kap néha. Naponta egyszer van kaki.
Én ennél többet nem tudok beletukmálni. Olvastam, hogy van aki már 200 ml-t eszik, nekünk az még nagyon messze van, pedig lehet akkor átaludná ő is az éjszakát... :(
Mi felnőttek sem eszünk és hízunk egyformán. Szerintem tudja ő, hogy mennyivel lakik jól.
A védőnéni meg szálljon le rólunk!!!
jajj szegény :( szorítok :(
nálunk eddig tartott az alvás :(
Beni a napi fél liter anya tejcit sem iszik/eszik :( nem véletlenül nincs kaki... :(
iszonyú ügyes, hogy azt a picit is mennyire fel tudja használni :)))))
rengeteg előnye van: senki nem szól bele, mikor, merre hova megyek, mit veszek, mennyi pénzt költök, ha akarom nem főzök és takarítok, ha igen akkor megcsinálom, útközben veszek, eszek egy kifőzdében vagy itthon csinálok finomat, akkor és annyiszor hívom a barátaimat, amikor csak akarom...
de hétvégén, amikor látom a párokat és mi "csak"ketten akkor kicsikét szomorkodok....de tudom sok párral rendelkezőnek sem könnyű, szóval
90%ban boldog vagyok, 10%ban hiányzik a pasi, inkább a flört meg ilyenek...
azért szerintem a 6500 3 hósan nem "csak" ;)
Beni nem kicsi, de 6100 volt 3 hónaposan, most 6500 :)
1 hónap alatt 400g-ot hízott és állítólag 250g-ot elég :)
húúúú, most jöttünk, ma is mentünk sokat...
változó, megyünk kettesben is, meg sokszor társaságunk is van, meg látogatunk is barátokat, volt kollégákat, kiugranak a munkahelyeikről a barátaink és vannak akik napközben is ráérnek, meg van 4 kismama barátnő, akikkel majdnem minden héten talizunk, megyünk át budára is, jógázni, tornázni, játszani, napozni,
igeen ehhez sok energiám van, a takarításhoz nincs viszont....
Kitartás! Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nyűgösek a babák.
Barnit szegényt visszük szemészetre, még nem tudja, hogy mi vár rá. Majd akkor lesz nyűgös. Utálok orvoshoz menni!!!