2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Örülök, hogy már jobban vagytok.
Ne foglalkozz velük. Sajnos a kórházban kicsit másképp gondolkodnak. Mikor benn voltunk utoljára egy 7 hós kislánnyal voltunk anyás szobán és neki is kellett éjjel egyszer ennie.
Szerintem nem muszáj egy 3 hós babának éjjel ennie. Jelzi ő ha éhes. Gondolom este és reggel viszont sokat eszik a többi kajához képest.
Ha éhes úgyis felébred.
Én sem ébreszteném fel.
Miért zaklatnak ilyesmivel?? Ha rendben a súlya is, akkor miért mondanak ilyet?? Nem is értem.
Sziasztok lányok!
2napig bent voltunk a Heim Pál kórházba, mert Laurának fürdetés után feljött a kajcsi az orrába és még miután kiszivtam is levegő után kapkodott, persze mire a kórházba értünk semmi baja nem volt, de azért bent tartottak minket. Persze sok mindent nem csináltak, de jól lehordtak, hogy milyen vagyok, hogy egész éjjel nem adok a gyereknek enni. Mert ugye 7kor eszik utoljára utána reggel 7-ig alszik.
Azt mondták ébresszem fel enni! Amikor már több mint egy hónapja így alszik. Mit szóltok?
Lányok! Fel kell hoznom egy nagyon-nagyon kényes témát! Mindig nézegetem a babák képeit, amit feltesztek, egyik aranyosabb, mint a másik.
DE! Ne tegyetek fel pucéros képeket SOHA! Ami fentvan, SZEDJÉTEK LE! Az undorító pedofilok álló nap vadásszák ezeket a képeket az ilyen portálokon, belegondolni is rossz, mire használják. Nem számít, kisfiú vagy kislány. Tapasztalatból mondom, hogy ez a valóság, nem amerikai krimisorozat. Nem egy betegem számolt be erről a rendelőben. Többen vannak, mint bárki gondolná, a legtöbben "csak" az interneten élik ki magukat. Szóval vigyázzatok.
Bocs, hogy ilyennel ijesztgetlek, de tényleg komolyan kell venni.
Ez olyan furcsa nekem! Már nem az igényszerinti szopi, hanem a sírás. Azt hiszem, én egyszerűen nem tudom, mi az a sírás. Pedig már a második babát gondozgatom, de egyszerűen én egyik gyereket se hallottam még fél prcnél többet sírni. Na jó, nagy eleséskor (bár akkor se sűrűn), esetlen szuri után (akkor van 2 perc is). Pedig soha nem "hagytam" őket sírni. Valahogy ilyenek lettek, hatalmas szerencsém van. Pedig én állandóan üvöltő, sogenannte "hasfájós" baba voltam, szegény édesanyámat az őrületbe kergettem :-D
Én nagyon gyorsan leálltam azzal különben, hogy mindig cicit adjak a szájukba, mert mindkettő elkezdett nassolni, vagyis egyszerre csak nagyon keveseket ettek, de azt 20-30 percenként. Lizának nem volt cumija, Ellának van elalváshoz, de mindkettő azonnal megnyugodott/-szik, ha kendőbe tettem/teszem, így kiderült, hogy tényleg 3 óránként éheznek meg (most már több). Mindketten nagyon hamar átaludták az éjszakát.
Én maradék husilevest ettem,és igen a 2 nem vág össze,de mákos tésztát,mert nagyon kivántam a mákot,estére meg van milánói,amit párom csinált tegnap este...holnapra meg kitalálok valamit:)
Lehet pizzát csinálok??:)rég csináltam..
Luja Te meg ne izgulj a kilóid miatt. Majd lemennek, mikor már nem szoptatsz, na meg addigra a jó idő is megjön és több kedved lesz mozogni.
Hát igen, erre is nagyon jó a fórum, hogy rájöjjünk, hogy mások is úgyanazzal a problémával küzködnek amivel mi.:-)
Nadja nem semmi mennyit mentek. Irigylem ezt a rengeteg energiát amid van.
Kettesben mentek vagy van társaságotok is?
Sziasztok csajok!
Nem tudlak titeket követni, ezért nem nagyon tudok írni sem :(
Remélem azért mindenki jól van.
gyalog, gyalog sokat, az nem lenne olyan nagy szám, ha tömegközlekedve, meg utálom is, így a legtöbb helyre gyalogolunk, tegnap a Kopaszi gáton voltunk, hétvégén a Ligetben, ma még nem tudom mi lesz...
fura az idő, nem süt a nap és kicsit szürke, de akkor is megyünk...
voltunk már a kisasszonnyal étteremben és kiültünk többször a Ráday utcában és az első meleg tavaszi délutánon a Gödörnél limonádéztunk,
élvezem ezt a hihetetlen szabadságot és igyekszem minden percét kihasználni Nádjával, ha tehetjük leginkább a szabadban vagyunk...