2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Azt hiszem én le is veszem a képeket a csajokról :(
Pedig nem is pucis képek
Teljesen egyet értek, hogy időnként egyedül is kell hagyni. Csak olyan nehéz akkor, amikor egész nap nem aludt, és sír ha leteszem, mert annyira nyűgös. Az elmúlt 3 napban se nappal se éjszaka nem alszik a pici, ilyenkor - mivel kimerült - nem tudja a forgást, a mozgást gyakorolni, így nem csoda, hogy mi még nem forogtunk.
De majd megoldódik :)))
Vagyunk és még leszünk is így jópáran szerintem. Engem nem zavar!!!
Főként, hogy szerintem még jobban összehozza a kis csapatot, ha nyíltan tudunk beszélni örömről és bánatról!
Én nagyon örülök, hogy Rátok találtam és befogadtatok! :)
Lili tegnap "elromlott"... Az éjjel 1x-i kelésből 3 lett... :(
Két óránként keltett. Maga mellé vettem cici a szájba aztán próbáltam aludni. Reggelre úgy kikészültem a 4 órányi alvástól, hogy arra ébredtem fél 9 körül, hogy Lili fejeli a cicimet :d
Remélem ma jobban alszunk.
Így jár az, aki fórum helyett ügyintéz :)))
Azért örülök, hogy sikerült elintézni mindent :)
Köszi! :)
Sikerült! A nő nagyon rendes volt. Még a papírokat is ő töltötte ki, mivel elaludtam reggel el is felejtettem. Szerencsére minden oké :)
A helyiek alá pedig jól befüstölök.
Sziasztok!
Épp azt vettem észre, hogy most jön az az időszak, amikor kb. mindenki kikészül(t)...
Aki nem, annak gratulálok, aki igen, azoknak meg kitartást! :)
Ugyan már!!!
Ha magányos lenne azt jelezné, ne félj!
Én azt csinálom, ha nem alszik, akkor ide rakom magam mellé a játszószőnyeget és úgy látjuk egymást. Néha játszunk együtt, vagy ideveszem magamhoz ha már unja a játékokat.
ezen én is szoktam agyalni. Beni nincs kiságyban nappal, játsziszőnyegre rakom a számítógép mellé és hangosan olvaslak Titeket, de lehet ezt se kéne?
de akkor meg bekattannék :)
Az álommanó úgy látszik nem lehet ott mindenhol. Eddig nálatok volt, most nálunk jár, mert Levi ma csak egyszer volt nyűgös és alszik is. Igaz csak fél órákra egyszerre, de utána is eljátszik a szőnyegen.
Bevittem a melóhelyre. Kb 45 percet voltunk ott, de 15 perc után elaludt és fel sem ébredt már csak itthon. Dagadt a mellem rendesen, hogy milyen kis édes volt! :)