2008 őszi babák (beszélgetés)
Hát muszáj készülődni jönnek a vendégek hétvégén,de a kisfiamért mindent.
Köszönjük,átadom Vikinek a köszöntést:-))
Jó reggelt!
Szegénykém, nem lehet könnyű..! Kitartás!
És most "így" készülődsz..?
Boldog névnapot a kisfiadnak :-)))))
Szia Mézeszserbó! Végre felébredt valaki..:-D
Most olvasgatom a baba utáni ellátásokat... Nekem ugye még szept. 21-ig jár a GYED a Bence után, s az lenne jó ha addig meg is lenne a pici. Ha átesem a GYES-es időszakba és úgy kérek TgyÁs-t, GYED-et akkor a minimálbérből számolnak, ha még GYED alatt akkor a minimálbér 2x-e az alap.... Nem értem a logikáját, de most ledöbbentem egy kicsit... Abban bíztam, hogy ugyanazt a pénzt fogom kapni, mint a Beni születése után! Na most látom, hogy belelóg az ujjam a bilibe!!!
Jól meg tudják kavarni a dolgokat...az biztos!
Sziasztok,jó reggelt.
4kg-os kisfiam teljesen kikészít,tegnap egész délután és éjszaka kínlódtam az epémmel.Már azt hittem be kell mennem az kórházba annyira rosszul voltam,plusz még a hányás is.
Most reggelre kicsit jobb,tegnap kijött belőlem minden,most egy kiflivel bepróbálkoztam,hátha bennem marad.
Szerintem is beszéljetek a babáitokkal, szót fognak fogadni, meglátjátok!
Megvárják Apát:))).
Most én is bajban vagyok, mert apa nálunk is utazik a hétvégén :-((
Anyósomnak hasmenése van 2 napja, nem meri így hazahozni a Bencét busszal (3órás út). Így a páromnak kell elmenni érte. NEm mintha muszáj lenne, mert ő még maradna, de nekem NAGYON hiányzik már a kis tökösöm :-)
Én is bízom benne, hogy nem akkor indul be a szülés, amikor egyedül vagyok.
Szerintem ne aggódj, beszélj hozzá sokat, s mondd el neki mi a szitu... Ált. a babák nagyon "szófogadók", meg szokták várni apucit :-))
Tudom, hülyén hangzik, de sok ilyet hallottam már.
Csajok ez tényleg idegtépő már ilyenkor...! Mármint a várakozás.
Most néztem az időjárás-jelentést: 36C fokot mond hétvégére, melegrekorddal... Ajjajj! Ki sem teszem a lábam, csak este!
Kitartás mindenkinek :-))
Sziasztok!
Huu Kitta Levi meretei nem semmik.A lenyeg,hogy minden ok veletek.En is kivagyok kiselejteztem a gyerekek kinott ruhait ami kb 2 oraig tartott :(.Es meg egy csomo dolgom van.A ferjemet piszkalom,hogy vegre rendezzuk at a szekrenyeket,mert meg mindig dobozokban vannak a babaruhak.Na ha ma nem csinalja meg jaaaaj neki :D.
Kitartás!!!
Azért a névnapi "buli"-ig még kihúzhatnád...:-D
Jól meghízlaltad Levi babát :-)) de ne aggódj, bent nem marad. Valahogy majd csak kibújik.
Pihizzél is!!!
Sziasztok csajok!
Még csak most van időm leülni a gép elé.Az ebéd is csak most lett kész.reggel 8-tól negyed 1-re értem haza az sztk-ból.Voltam uh,nst-n,dokinál és a védőnőmnél.
Levi baba már most 4kg!!!!és az van a papíromon,hogy a méretei 40hetes és 4napos terheségnek felelnek meg.Na gondolhatjátok teljesen beparáztam,ráadásul a dokim szabin van,külföldön nyaral és csak 17-én jön vissza.
Ráadásul egész nap fáj a hasam,szurkál és nagyon keményedek.Ettem egy kis lecsót,de le sem ért a vége,már ki is hánytam.nem bírom a gyűrődést,teljesen kész vagyok.
Tényleg elég furán hangzik...:-D
Bár hallottam lekváros kenyérről is téliszalámival...azt biztos nem bírnám lenyelni!
Most hívott az unokatestvérem, aki szintén babát vár. Aug. 30-ra volt kiírva, de még mindig nem történt semmi... Már teljesen kivan. Se fájások, se szúrkálás...stb. A magzatvíz is tiszta. Azt hallottam a kiírt időpont után 10napig várnak és beindítják. Szegényt sajnálom nagyon, biztos rossz lehet ráhúzni! Múltkor viccelődtem vele, hogy még a végén találkozunk a kórházban....hát könnyen előfordulhat!
Kitta sem jelentkezett, lehet már babázik, vagy csak el van foglalva a névnapi készülődéssel...
Igen, itt még tombol a hőség...vagy csak én érzem olyan elviselhetetlennek?!
Mondjuk vasaltam délig, az is csak fűti a szobát...kintről meg még melegebb jön be. Most megy a ventillátor és becsuktam az ablakot. Majd később kinyitom, hátha "jobb" idő lesz.
Bár ha épp a Kanári-szigeteken lennék el tudnám viselni :-))))
Na, nem sokan főzünk...:-D
Én sem bírom a meleget, pedig fél 4-re megyünk gyógytornára a lányommal, mégpedig a 40 fokos tömegközlekedés segítségével.... ÁÁÁÁÁ! Igazi szauna, higgyétek el! Most ő "vezet" engem, s ha minden jól megy, akkor jövő héten már egyedül buszozik....én meg itthon parázok majd!
Mindenki jól van?
Gabibus...nagy a csend felétek...csak nem?!
Sziasztok ,nálunk tegnap paradicsomos tészta volt ,ma meg kinai lesz de nem rendeljük hanem én csinálom ....))
Bezike akkor te s szinte egésznap bent leszel a lakásban szobafogságon?Én sajna igen kint meleg van azt nem birom elindulni már nem merek sehova nehogy megszüljek....igy marad a szenvedés itthon ma nem olyan jó a hangulatom ...)))