2008 őszi babák (beszélgetés)
Most neztem meg a Baba-Mama Klub listat es aszerint valoban szept.14-re volt Gerduska kiirva.
:-))
Szerintem Monix es Gerduska pont egy idore voltak kiirva(talan 14-e)
Sziasztok!
Gerduska Gratulalok sok sok boldogsagot kivanok nektek.
En is epp ezt akartam kerdezni,mert mar nem latok vonalzot...:-)
Gratulálok a babához, nagyon szép:) és jó nagy baba lett? amugy mikorra voltál kiírva?
:-)) Epp elkerultek egymast az uzeneteink.;-)
Ennyit a sok-sok uh-os meresrol es kalkulaciorol!
;-))Akkor minden rendben. Gratula megegyszer!
Gerduska! Gratulalok! Jo egeszseget es sok-sok oromet kivanok Nektek! Micsoda nagy baba! Varjuk a reszletes beszamolot, esetleg egy szulestortenetet...? Hat jol beindultak a babak! :-)
Köszönöm.sima gyors szülésem volt,5óra alatt lezajlott az egész.hajnal 3kor kezdödtek a fájások, 6elött beértünk a kórházba, és pont 8ra meglett Noel.kicsit jobban fájt,+vágtak is,de nem volt semmi gond hálistennek.az a durva h augusztus 25én még azt mondta a dokim, h nem lesz nagy baba, 2900gramm volt akkor.rá 1hétre 09.02.én meg megszületik 4100grammal meg 55centivel.ez a fura mi?.ma jöttünk haza a kórházbol amugy ,mert sárga volt picit,de minden ok.mindjárt lesz fent kép is.
Szívből gratulálok Nektek! Sejtettem, hogy már Te is babázol, s azért nem jelentkeztél be már napok óta:)
Monix neked is gratula a kisfiadhoz,de jó már nektek!Úgy szeretném már én is a kezemben tartani.
Nagy-nagy gratula nektek!!!!!
Nem semmi súlya lett a kisfiadnak,de az a lényeg,hogy jól vagytok:-)
Sima vagy császár volt?
Csak azért kérdezem mert most mérték meg 36hetesen az enyémet,és Levi már most 4kg és szeretném kiszülni.
SZiasztok.én is elökerültem, csak közbe megszültem a kisfiamat!kedd reggel8ra lett meg,5órás szüléssel.4100gramm és 55centi.Krámli Noel Ákos, és kb 20perce értünk haza a kórházbol :DD.most kezdelek visszaolvasni titeket,de remélem mindenki jól van.
Hatalmas gratula Monixnak és Márknak!!!
beindult a bébibumm! :DD
Énis gratulálok Monix, és persze irigykedem....:-)
Gratulálok Monixnak és Márknak:))))!
sziasztok
hát ez nagyon jó hír,hogy monix megszült.én is azt mondom végre elkezdődött,jönnek a szeptemberi babák:) én is kicsit irigykedem, hogy dejó neki.
nagy gratula:)
Nekem hazajött a kisfiam, szegénykém csupa takony, köhög és rekedt is...:-(((
Hát hogy vigyáztak rá???
Na nem morgok, biztos nem a Mamiékon múlt...
Jó reggelt!
Nagy-nagy gratula Monixnak!!!
Sárgulok az irigységtől...:-(
Többiek, minden O.K.?!
Huhhhhhhh! Indul a mandula..... ;-)
Gratula Monix!!!!! Tegnap meg itt nyomult kozottunk. Kovetkezo??????? Nem gondoltam volna hogy ilyen izgi lesz a celegyenesben...marmint itt magunk kozott! Hat ez nagyon jo! Szegeny Monix ugy hangzik,mint aki sokat kinlodott. A lenyeg,hogy jol vannak! Minden jot mindkettojuknek es sok-sok boldogsagot az UJ csaladnak!!! :-)) Varjuk a tovabbi hireket!
Szia!
Koszi az infot.Nagy nagy gratula monixeknak.Sok sok boldogsagot es egeszseget kivanok nekik :).Megvan az elso szeptemberi baba :D.
Sziasztok! Móni (monix5) egyik barátnője vagyok. Móni ma dél körül (pontos időpontot sajna nem tudok) megszűlt. Márk hosszú vajúdás után végül császárral született, mivel rövid volt a köldökzsinór. Márk 3300gr. és 54 cm hosszú... Móni már jól van, majd gondolom jelentkezik nálatok. Szerencsére a férje is haza tudott jönni délelőtt, mert külföldön volt. Üdv, Reni
Én is így gondolom...
Unokatesóm azzal vigasztal, hogy szerinte azért nem jelentkeznek, mert olyan szolgáltatói szerződésük van, ami nem engedi kintről hazafelé a hívást vagy üzenetet. Van ilyen?!
Csak azt nem értem, hogy akkor anyunak hogy tudott tegnap üzenni a Viol?
Ilyenkor azért illik félretenni a családi problémákat, nézeteltéréseket, nem?
Na ezen vagyok legjobban kiakadva! Se a nevelőapám, se a Viol nem hívott/üzent....semmi! Nem tudom fordított esetben mit szólnának. Bár mostanában nem volt túl fényes velük a kapcsolatom, de azért ezt nem vártam volna. És még az anyut is csak most értesítették...
Azért az is durva, hogy "elfelejtettek" benneteket értesíteni...
Köszi a bíztató sorokat... tényleg tehetetlen vagyok :-((
Én most már nagyon vigyázok a bokámra, szinte egész nap fel van polcolva, így aztán nem nagyon vizesedik. De ha sokat kell mozognom, vagy utaznom, akkor tejes-zacsi lesz belőle...
Kitartás az öcséd miatt Viki, szorítunk, hogy rendbe jöjjön. Rossz lehet, hogy nem tudsz semmit sem tenni, és az is, hogy nem kapsz infókat. Azért valahogy próbáld meg elérni a nevelőapádat vagy a csaját. Reméljük a legjobbakat...
Nyugodj meg most az a fontos,tudom könnyű mondani,de itthonról most úgy sem tudsz mit csinálni.Biztos hogy nem lesz semmi baj,csak erre gondolj.Kitartás:-)))
További ajánlott fórumok: