2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Én már előtte is ilyen voltam!
Ha nem felejtetnénk el bejelentkezni! :)
Ha tényleg lenne egy olyan topic, hogy Szétcsúszott anyukák, sokan lenének!
Ez is jól hangzik! Biztos jól fogjátok magatokat érezni! Már csak az idővel legyen szerencsénk!! Ti mikor mentek?
Szerintem ez a dolog a terhességgel kezdődik....
Igen a vérvételt én is hallottam már, de nem szeretném, h Nóritól vegyenek! :( Biztos nem bírnám ki, h böködik szegényt!
Majd meglátom marad-e a könnyezés, aztán ha muszáj.... :(
Szia!
Már csináltam, fel is raktam. :)
Most kaptam sms-t, hogy bezár a kedvenc kávézónk. Le szoktunk járni anyukák kávézni a Kicsikkel. Esténként meg bulik vannak. A tulaj nem hosszabítja meg a szerződésüket. Biztos zavarta, hogy megy a hely.
Mi egy házban bérlünk földszinti apartmant, egy játszótér is van mellette közvetlen.Mi is strandolósat tervezünk, egy-két nap lesz kirándulós, mikor bemegyünk Keszthelyre, meg ha jó idő lesz, akkor Balcsiba fürdés, egy nap Kis-Balaton kirándulós, meg ha jó kedvünk lesz felmegyünk a Balatonedericsi Afrika múzeumba, ott van sok állat is.Ennyi.Én ma már vettem egy tök jó hűtőtáskát, úgy néz ki, mint egy strandtáska, csak a belseje az a hőtárolós.
Nálunk Nóri dugdossa előszeretettel a lakáskulcsomat :)))
Amikor itt volt a kolleganőm látogatóban szegény alig tudtam kiengedni. Nyitnám neki az ajtót, de hol a kulcsom? Persze a szokásos helyén nem volt, kerestem a szobákban, mindenhol, mire eszembe jutott, h Nóri előző este a fiókos komódnál játszott. Hát igen, a melltartóim között meg is találtam a kulcsot :))))
Megetetem Mátét meg nézek egy hőt neki... elég meleg!:((
:))))))))))))))) Ez jó!:)
Dávidnak bőrtesztet csináltak, de volt pár 1-2 év körüli kisgyerek akinek szintén azt csináltak mikor voltunk! Úgy tudom lehet vérvétellel is kimutatni, de ebben nem vagyok biztos.
Nálunk is apa allergiás, Dávid meg nagyon szenved ezzel!
Szerintem átírhatjuk a fórum címét 2008. januárban született babák és szétcsúszott Anyukáik címre. :)
Mintha engem írtál volna le!!!:DDDDDD
Na, lakáskulcs... Jövünk haza szülőiről egy barátnőmmel addig a lánya itt volt a srácokkal meg apával. Apa poénkodik hogy nem enged be, csak az ablakot nyitotta ki, én benyúltam és belülről kinyitottam, de azzal a lendülettel el is raktam a zsebembe az én kulcsomat...amit természetesen nem oda szoktunk tenni és el is felejtettem. Este apa átment a tesómékhoz, bezárt minket, közben jött egy ismerős de nem tudtam beengedni mert nem volt meg a kulcsom... levert a víz, kerestem a lakásban, felhívtam apát hová tette, és hogy jöjjön haza mert nem tudom beengedni a vendéget, mire beugrott hol van a kulcs...:)) Tiszta gyagya vagyok!
Figyeltem egész nap, de semmi. ma még nyűgi se nagyon volt. Mondjuk enni nem akart, de az ebédnél gyakran van így.
Oké, akkor én vállalom, az 1-est! :-) Én is szoktam mondani, hogy Lucát majd ott felejtem néha az óvodában, Anyukám mindig nevet. Szoktam olyat, ha megyek valahova, hangosan ellenőrzök: Kulcs megvan, pénztárca nálam, innivalót tettem, gyerek megvan.
:-)))))))))))))))))))
Látod erre már én is gondoltam...nem tudom, egyelőre megfigyelem, aztán ha a könnyezés nem múlik, akkor utána kérdezek hogyan csinálnak nekik allergia vizsgálatot...van esélye rá, mert én is az vagyok.
Én is :)
Lucának semmi baja sincs az álomkóron kívül?
Én meg jövök a 3.-nak :))))
Verus, nekünk 62000 Ft lesz 6 éjszaka hármónknak, egy komplett, felszerelt faházunk lesz. Saját strand, van direkt egy gyerekes sekély, homokos része is, de van kiépített medence is, horgászlehetőség apának, meg majd kirándulunk is azért. Állítólag a közelben lehet a Gemenci erdőben kisvasútazni is! Igazán ilyen láblógatós helyet kerestünk, ahol nyugodtan lehet pihizni Nórival.
És ti hogy tervezitek a nyaralást? Ti is ilyen pihizősre, strandolósra?
A sorszám szinte mindegy!:)))
Félelmetes mennyire kihagy az agyam sokszor!:) Mondom, múltkor a gyerekért felejtettem elmenni...:DD
Én egyszer egy joghurttal jártam így! Nyertem 59 Ft-ot! DE tényleg véletlen volt!!!
:) Egy kicsit égett a pofám, de nem mentem vissza. :)
Biztosan felveszi valaki, mert neten is fent szokott lenni. Remélem, hogy csak akkor hív, ha menni kell érte vagy nyert. :)
További ajánlott fórumok: