2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Nálunk is nagyon fúj, de legalább süt a nap!
Azon gondolkodtam kimenjünk e így egy kicsit, mivel lázas Máté, de csak nem lesz baja nem?
Kéne egyet sétálni ha már csak így négyesben maradtunk...
Ne is mondd!:)
Ha a két nagy már sulis lesz, tuti egy napon lesz nekik, mint ahogy a szülőiket szokták időzíteni... alsósok fél 5, felsősök fél 6. Na de ha két alsós korú gyereked van? Hogy menj két helyre? Vagy sokszor nem is végzünk fél 6-ig, de ugye rohanj a nagyhoz...
Jajjj, kéne osztódni!:DD
:-)
És amikor majd a 3 srácnak esetleg egy napon lenne? na az lenne csúcs!
Igen, akkor nem is jut eszembe, pláne hogy elötte vagy 100-szor rájuk szólok...
A szeretet az megvan:))))))))))
Ti mi jót csináltok ma?
Nehéz!:)
Ádámnak 7.-én lesz, Dávidnak 11.-én így jobb mint ahogy tavaly volt, sikerült egy napra időzíteni az oviba meg a suliba... Ádinak 4-kor, Dávidnak fél 5 kor kezdődött!
Na el tudod képzelni hogy néztem ki?:)) Szétfolyt sminkkel rohantam át a suliba fél 5 előtt pár perccel, voltam egy jelenség...:DD
Egyet értek veled! Sokszor kiakasztanak engem is, van olyan is hogy elfogy a türelmem, és felemelem a hangomat, de tényleg eszembe szokott jutni olyankor hogy legalább egészségesek!! Pláne hogy ugye nagyon közelről tapasztalom én is milyen egy beteg kisgyerek...
Inkább legyenek elevenek!
:-DDDDDD
Ugyan az ami velem!:))) Nekem már volt egy pár ünnepség mióta Oviba-suliba járnak, de minden alkalommal végig bőgöm!:))
Aranyos volt nagyon ahogy hozta a meghívót nekem! Már azon elbőgtem magam!:)
Elolvastam a naplódat. ne aggódj, nem vagy azért rossz anya, mert ilyen történik! Aki azt mondja, hogy az ő gyereke ilyet soha nem csinál/csinált, az hazudik. Vagyis szerintem minden gyerek megpróbálja feszegetni a saját határait, ki előbb, ki később. Még a nagyon nyugodtak is, akik mindig jól viselkednek, szót fogadnak -látszólag. Tudod, nekem mi segít? Nézz, nézzetek hülyének, én ilyenkor sokszor arra gondolok, hogy lehetne százszor rosszabb is. És azonnal elmúlik a dühöm. Nem megyek nagyon bele gondolatban sem, csak az jut eszembe, hogy hálát adok, hogy egészséges gyerekem van, másnak sokkal nehezebb. Meg persze az is eszembe jut, hogy mennyire boldog vagyok, hogy Luca van nekem. Persze azért nem szabad mindent rájuk hagyni, nehogy átvegyék az irányítást!
Nem akartam okoskodni, csak gondoltam, kicsit segítek.
Sziasztok!
Brigi, mi lesz velem, ha a te anyák napi meghívódon elsírom magam? :-)))))
Nehéz ez, és egyre nehezebb lesz ahogy nőnek!:)
Pláne ha az alaptermészete is elég akaratos! Nálunk Ádám volt ilyen, és a mai napig sokkal nehezebb vele mint Dáviddal volt! Ő meg most aszt hiszem kamaszodik... Úgyhogy fel köthetem a gatyámat én is!:)
Máté is elég akaratos, szerintem Ádámra hasonlít jobban természetre...
Annyira gyorsan megy az idő, hogy hamarosan Nóri hoz neked is egyet!:) Én is meghatódtam, jól megszeretgettem Dávidot!:)
Hogy én mit fogok sírni a két ünnepélyen!?...:D
Bocsi hogy eltüntem közben megfőztem az ebédet, meg egy sport szelet sütit összedobtam nekik!
Az én párom vagyonőrként dolgozik, ezért nincs neki se ünnepnap se hétvége. Ha be van osztva akkor megy.
Máté most aludt el, kicsit lejjebb ment a láza!
Megyek, fent van Nóri!
Szép napot nektek Brigi!! A fiúk gyógyuljanak meg gyorsan!!! Puszi
Talán lehiggadtam :))) Szerencsére visszaaludt még, 10 percig nyöszörgött, de nem mentem be hozzá és azóta meg se nyekkent :)
Tudom, csak néha nagyon nehéz! Tiszta apja, én meg azért nyugisabb típus vagyok és nehezen viselem Nóri kirohanásait! Ilyenkor mindig elgondolkodok, mit fogok én majd két gyerekkel csinálni???!!! Közben meg imádom, csak nehéz ez a fegyelmezés kérdés, főleg Nórinál, nem könnyű eset a kisasszony. És persze mindig lelkiismeretfurdalásom lesz ilyenkor, h milyen rossz anya vagyok!! :(((((
Még mindig folyik az orra...más tünete nincs. Meg néha a könnyezés, de ma még azt se vettem észre.
Itt a nitrogéngyárban dolgozik, vasútüzemben, szállítmányozási részen. A műtrágya kiszállításokkal foglalkoznak, mozdonyokat ellenőrzik, néha kiteszik mérlegházba, ott meg a be- és kimenő kamionforgalmat felügyelik, mérlegelik és viszik a rendszerbe az adatokat. Két nap 12 órázik, utána két napot itthon van.
És a te férjed mit dolgozik?
Szilvi, olvastam a naplódat!
Jobb a helyzet?:) Próbálgatják rendesen az akaratukat a törpék, nyugodj meg nálunk is előfordul hasonló elég sokszor...:)
Igen, lázas tegnap óta folyamatosan. Gondolom ez az oltás miatt lehet, erre figyelmeztetett a doki is!
A náthát nem tudom hogy attól van e, Dávidnál sem tudom eldönteni az allergiája miatt, úgyhogy most fogalmam sincs hogy betegek e, vagy az egyiknek az oltás utóhatása, a másiknak meg az allergiája a ludas!:S
Nóri hogy van?? Ti is egyedül, ti szegények!:(
Párod mit dolgozik hogy ma is mennie kellett?
Sziasztok!
Szilvi mi is itthon leszünk úgy néz ki! Apa dolgozik, Máté lázas, a srácok kicsit náthásak, úgy volt hogy mennek anyukámhoz 1-2 napra, de a tesóm ott van a kislányával, így nem viszem őket nehogy valamit elkapjon a kislány a fiúktól.
Sziasztok!
Jó majálisozást mindenkinek! :)
Mi itthon vagyunk, apa dolgozik :(
Csajok!
Nem tudjátok mi van a szavazásokkal? Én az utolsó kb. 5 szavazásra hiába szavazok, nem marad ott a pötyöm. MiérT?