2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Szia Ildi!
Nóri velünk van 1 szobában, még nincs másik, ha sikerül, nyáron leválasztunk a nappali-konyha-étkezőből neki egy szobát.
Nálunk úgy volt, hogy Csoni mikor megszületett, akkor ő kapásból a saját szobájába saját ágyába került. Mikor érkezett Mesike, akkor CSoni maradt a saját szobájába, Mesi ágyát meg egyből hozzánk tettük, hogy ha éjjel kelni kell a gyerekhez, Csonit ne ébreszzük fel.
Aztán a nyáron, Csoni is átjött hozzánk, mert ugye a gyerekszobát újítottuk fel, és mikor a nyár végén végeztünk a szobafelújítással, akkor mind a két gyerek egyszerre ment át a saját szobájukba. Mesi akkor már 3 hónapja nem kellt fel éjszakánként. Na és kb aug. vége óta ketten vannak egy szobába.
Sziasztok!
Ez jó, én is jártam már így:) Olyan édesek ilyenkor, mert még nem értik.
Szép Estét lányok!
Remélem mindenki jól van, nem tudok most visszaolvasni! Képzeljétek átraktuk a gyerekeket másik szobába, és olyan jókat alukálnak ott mint a csuda!Ricsinek is nagyon tetszik.Nagyon nagyokat alukál ott.Sokkal nyugisabb az a szoba!Én is abba a szobába nőttem fel, és oan jóó érzés hogy most a gyermekeim vannak ott!!Én már jobban vagyok, kicsit azért megint megviselt a dolog.De nem baj.Jövő csütörtökön jön a következő.:-o Risi változatlanul nem akar egyedül menni, mindig kéri az egyik kezünket.Hi !No sebaj, majd eljön az ideje igaz?Remélem mindenki jol van!Ja?Azt elfelejtettem kérdezni kinek hol alukál a babuja??Veletek egy szobába vagy külön hálószbája van a babáknak??Puszilok mindnekit:ILdi
hali lányok!
egy kicsit benézek hozzátok fél szemmel...mert közben Milán "anázik" hogy sétáljak vele :-)
mizu veletek? nincs beteg?
Sziasztok!
Nekem könnyen ment, habár én kocsiból a ringatásba szoktattam bele...tegnap este lefeküdt a kiságyába, úgy csinált, mintha aludna, de nevetgélt közben.
Én nagyjából tudom az okot... De ez akkor is gáz!
Ádinak mondtam hogy nem leszek ott, azt mondja arany szívem:-De anya bejöhetsz, megengedem neked!:) Mondom neki, hogy az óvó néni azt mondta idén nem lesznek ott az anyukák, erre: -Akkor nem fogsz látni engem!
Na, erre most mit mondjak????:(
Ez nem jó hír. :-( Nem értem, miért csinálja. Mondjuk biztos meg tudja magyarázni.
Ádi mit szól hozzá?
Sziasztok csajok!
Ma beszéltem az ovónővel, és nagyon úgy néz ki nem enged ebből...:(
Eddig minden nyílt volt, a mikulás, karácsony, stb, de volt egy két dolog ami miatt most úgy döntött hogy zárt lesz!
Elmondtam neki hogy azért nekem ez nem tetszik, és tavaly sem láttam a gyerekem mert a két ovónő torzsalkodása miatt f@sz@n megszervezték és lemaradtam, és most sem láthatom!
Szerintem ebből még lesz botrány, mert ahogy nekem, úgy tuti a többi szülőnek sem tetszik a dolog!:S
Most haza hoztam Ádit az oviból, hamarosan indulok Dávidért is, aztán meg a szülőikre!
Mindenki jól van?
Én is csak párszor fürdettem még Artemont:)
Köszi a muffin receptet.
Rebeka is elaludt :)
beraktam,hátha aludna a kiságyba,de csak játszott,és nevetett.Beraktam a babakocsiba,e´s 10 perc alszik.Hogy hogy fogom a kocsiról leszoktatni???
Nekem Péter még sosem fürdette Rebekát.Néha mior szólok neki,hogy figeljen rá kicsit,akkor jön a fürdöbe :(
Jó tény fáradt is,mert reggel 6kor megy e´s este 6 kor jön..
Egyszer volt velünk dokinál,mikor az elsö oltásunk vlt...Akkor itthon volt.
Mink febr.2.-án megyünk oltásra.