2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Óóóó, mi már nagy lányok vagyunk, mi álló mérlegen méreckedünk, a hosszt is...de semmit nem javult a helyzet.Doki szintén zenész...a múltkor már én is majdnem bőgtem, annyira sírt, pedig semmi extra, csak meghallgatja, meg megnézi a torkát, kutacsát, hasát.
Tényleg, Ti hogy álltok kutacs ügyileg?A miénk még eléggé nyitott.
Néztem Brigi, a szekrény nem olyan mint a miénk:)
Esetleg TV márkája? :)
Na apa feltette a képeket, mindjárt feltöltöm!:)
Sajnos a számla ügyben nem tudok segíteni! Tényleg ritka olyan meló a neten, ami megbízható!!
Jaj, ez a pénz.......:S
Szia!
Vannak ilyen időszakok, amikor semmi nem jön össze. Gondolj arra, hogy azért, mert később valami még jobb lehetőség lesz:)
Semmi nem akar sikerülni!
Pl. úgy volt h apa januártól részlegvezető és akkor februártól több lesz a pénze, de még mindig nem az:(
Lenne egy netes távmunkám, ami megbízható, de számla kell, arra fizetnek és nincs:(
Esetleg ebben nem tudtok segíteni?
Tényleg semmi gond.
Joghurtot eszik, pudingot, túrókrémet még nem adtam neki, gondoltam ráér.Rudit már evett.A tejet is meg kellene már kóstoltatnom, de nem tudom mikor, reggelihez??
Köszi, majd szólj ha fent van:))
Sziasztok!
Megyek, visszaolvasom, hogy miket írtatok:)
Ne hari, nem vettem észre!!
Tejterméket eszik? Joghurtot, pudingot, túrókrémet? Mert az Máté is, ezért vettem neki tejberízst is! Imádta!!
Lefotóztam a szobát, most puncsolok apának tegye fel a gépre!:) Szólok ha felraktam!:)
Hát nem tudom mire allergiás, majd talán ma kiderül!
Úgy tudom bőrteszt lesz a kezén, a vérvételben nem vagyok biztos! Be kellett volna feküdnie kórházba emiatt a kivizsgálás miatt, de az 3 nap lett volna amibe nem egyeztem bele! Így maszek alapon megyünk, 3000 ft. De nem érdekel többet is kifizettem volna csak ne fektessék be!
Ma du megyünk allergia vizsgálatra Dáviddal!
Hát nagyon kíváncsi leszek az eredményre!
Szia Kati!
Dehogy baj, ha válaszolsz!:))
Máté még egy darabig nem kap tejet, nálunk van hajlam a családban, a legnagyobb fiammal is gond volt ezért mi mindent később kezdtünk adni nekik! Még van pár doboz tápszer, ha elfogyott akkor óvatosan elkezdjük a tejet.
Szia.Tudom Lucát kérdezted,de én is va´laszolok ha nem baj.
Rebeka 1 hónapja kap bolti tejet..Szerencse semmi baja töle.Eddíg mindég babatejport vettemés azzal föztem neki a tejbegrízt,tejberizst...
nagyon szereti.
E`n nagyon keve´s bébikaját vettem.Az az igazság,hogy meg sem eszi a gyümölcsöt kivéve.mondjuk nem is csodállom,mert semmi ízuk sincsen.Közelbe sem áll azzal amit itthon megcsinálok.Pl otthon voltunk,anyuék vettek neki spenótos kruplit husival...Mikor megkóstoltam....Hát :(
Húúú, azt de szeretem!!!!! Milyen??
Ezt a legnehezebb megállni, hogy ne nasizzak!:(
Venni fogok, megnézem, bejön-e neki, aztán főzöm én.
Pedi van itthon még muffin...
Szerintem sincs túl sok, ezért inkább vettem.
De Luca már iszik tejet nem? Mert akkor kipróbálhatod hogy ízlik e neki!
Én is imádom, és ahogy ette Máté, csorgott a nyálam nekem is, de én ilyesmit nem ehetek most!:S Minden édesség és kenyér száműzve.... egyedül a Norbis pudingot engedélyeztem magamnak ha nem bírnám tovább édesség nélkül!