2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Papíron a párom ilyen jól keres.
De tényleg csak papíron.
Szia Teri!:))
Jól vagytok?
Igen tudom, hogy voltak nagyon hidegek és ezt szívtuk meg, hogy pont akkor voltunk a gázzal is szarban.
Támogatás????
Nekünk nem jár!!!!!!!
Sziasztok!
A gázfűtéssel kapcsolatban: azért azt megjegyezném, hogy volt jó pár nap, amikor igencsak - 15 fok volt, akkor tuti, hogy több gáz kellett ahhoz, hogy ugyanolyan meleg legyen a szobákban... Meg azt is meg kell nézni, hogy mennyi a támogatás az idei számlán? Mert lehet, hogy azt még a szolgáltató nem tudta figyelembe venni, mert későn kapta meg a határozatot.
Én arra számítottam, hogy 20 körül lesz a számla.
Erre 35 ezer lett!!!!!!!!
Mindezt egy 58 nm-es lakásra!!!
Pedig többet nem fűtöttünk, mint az eddigi időszakban.
Párom egész hétvégén a számítógépet szerelte. Újra összerakta. Most úgy zúg, mint egy mosógép.
Tök ideg vagyok.
Csajok! Ki fűt gázzal?????
Ne lepődjetek meg, de szerintem a következő számlánál sírva fakadtok!!!!
Mi ma döbbentünk erre rá mikor beküldtük az óraállást.
Fel is ment bennem a pumpa. Ja ne aggódjunk, hogy nincs gáz, fűteni tudunk. Aha! Csak nem mindegy milyen gázzal fűtöttünk!!!!!
Szerintem mindenki padlót fog fogni.
Én nem tudom meddig tűrjük mi még ezt, hogy így beetetnek bennünket mindennel.
Pont mondtam a páromnak, már rég nem itt élnék ha a szüleink nem tartanának itt.
Sziasztok!
Örülök, hogy írtatok a fütyis témáról, már én is épp akartam kérdezni.
Nekünk azt mondta a dokinő, hogy ne bántsuk mikor született. Nem bántottuk. 8 hósan kérdeztem, hogy kell már vele valamit csinálni? Azt mondta ráérünk még.
Én úgy döntöttem mikor 1 éves lett Temo, hogy megnézem mi a helyzet. Alul úgy látom, hogy oda van hártyásodva, de egy kicsit fel tudtam neki húzni. Így megkértem Apát minden este fürdésnél húzza fel neki amíg lehet és mossa is ki neki, mert a krém, vagy a pisi bizony berakódik. Úgyhogy mi minden este kádban húzzuk, mossuk 2 hete. Holanp ha megyünk dokihoz ezt is meg fogom kérdezni. Kíváncsi leszek megkapja-e a pneumot, még mindig taknyos egy kicsit.
Ja a nővérem kisfiát megműtötték a fütyijével 5 perces altatásban kb. 2 évesen. Azóta szuperál neki, persze egy hétig volt sikítás a műtét után.
Aztán van olyan ismerősöm, akinek a kisfiának egyáltalán nem lehet felhúzni. Épp hogy pisilni tud szerintem. Ő nem nagyon foglalkozik vele amint látom. Pedig, ahogy én láttam a helyzetet ha azt dokinak megmutatná 1000% körbemetélné.
Örülök neki!!:)
Mesivel voltatok azóta bölcsibe?
Na majd ha lefényképezem a szobát kiderül!:))
Úgy látszik hasonló az ízlésünk!:)
Nekem is ez a gyerekkori íróasztalom:)
Hát ez tényleg véletlen, mi egyforma még vajon??? :)
Itt játszik mellettem a szőnyegen.El játszik egyedül egy darabig,aztán ha unja, jelez nekem:)
Máté játszik egyedül?
Norbi és Anna megy egyedül azt hiszem! Meg most Nóri!:))
Mi jól vagyunk, most épp kettecskén Mátéval apa bement a városba. Srácok suliba, oviba. Most evett Máté, próbálnám elaltatni de nem akar. Pedig álmos, reggel 6 óta fönt van!:) Nóri mit csinál?
Szia Brigi!
Én is remélem h csak arról van szó, vagy fáradt nagyon, amit nem csodálok!
Köszi a gratut.Te tudod h Norbin kívül ki megy még "közülünk"?
Mi újság, hogy vagytok?
Szia Edit!
Mi újság veletek? Gyerekek?:)
Sziasztok!
Igen, én is folyton nézem, de még semmi!! Remélem csak arról van szó hogy nem került gép közelbe!!!