2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Én sima vízzel,minden nélkül mosom az "állatkertet".Ha az összeset azt gépben(eddig 2*),ha csak egyet kell,azt kézzel átnyomkodom.A többi játékot meleg vízzel és egy textilpelussal áttörlöm.
Jaj az borzadáj,emgem is a férjem kísért!
EMlékszem utánna akartam ki venni pénzt egy atm-ből,és nem tudtam el olvasni a számokat a billentyűkön,olyan szinten nem láttam semmit!
Direkt mondták is hogy ne egyedül,és ne autóval menjek!
:))DDhe he itt nem lesz kistesó több:)))
jól van okés... gondolom most nem annyira tenne boldoggá a kistesó hír..
Jaj én is elég sokat gépezek,főleg ilyenkor este,mikor van szabad időm!
Habár néha-néha tartunk egy-egy monitor mentes napot,ilyenkor be sem kapcsoljuk a gépet!
Egyébként azt tapasztalom mintha kezdene kockára váltani a fej formám..
És igazad van,sok hasznos infóhoz juthat az ember,lásd most is!
uhh.. szegény...
én emlékszem úgy estem be a taxiba szemtágitás után, hogy vigyen haza.. szinte semmit nem láttam...
akkor megnyugodtam csináltam tesztet de semmi..:)hála a jó égnek...biztos az idegesség is...
Persze hogy az, de most valahogy így érzem.
Én elvittem Gergőt már szemészhez hogy megnyugodjak.. sajnáltam szegénykét amikor tágították neki....
Fúúúú, én most annyira nem tudok kistesóban gondolkodni, mert most teljesen el vagyunk telve a kiscsipással.:)
de ez szerintem hülyeség... addig vagy csak az amíg nincs másik nemű...
én nem.. én szeretnék egy fiú, egy lányt..
nekem is szemtengelyferdülésem van, csak nem kivülről, hanem belülről + apukám szemét is többször műtötték már...ezért féltem én is... tényleg sokat imádkoztam, hogy minden rendben legyen az én Grétim szemével is... hát lettek is nagy kék szemei:-))
Igen az ilyesmit úgy érzi az ember. Pl. mi már akkor azt mondtuk a férjemmel, hogy lányos szülők vagyunk, amikor még nem is tudtuk a babánk nemét....ja, és ezt más is mondta.:)
Én megakarom műttetni, kértem is a focustól időpontot, hogy megnézzék, aztán még jó hogy mondtam a nőnek hogy kisbabám van, mert mondta szoptatás alatt nem nézik meg, mert utána teljesen megváltozik hormonok hatására minden...
férjem is néha kivan attól, hogy ennyit ülök a gép előtt, de sokkal több mindent megtudok, mint a dokitól, védőnőtől, stb...
pl. anno Grétit nem küldte el a doki csipő és hasi UH-ra hat hetesen.. ha itt nem irják, akkor eszembe sem jut magánban elmenni.. és még van számtalan ilyen doki..
Minden esetre a következő terhességemnél majd jól utánna járok ennek!
De már most előre szomorkodom hogy fel vetődhet a császár lehetősége!
Amikor pici olt Gréti én is izgultam, hogy nehogy kancsal legyen, mivel a férjemnek szemtengelyfedülése van/volt. Még pici korában megműtötték, így ma már alig látszik. De szerencsére Gréti szeme szemmel láthatóan is rendben. Azért majd kikérem a véleményét a házidokinak.
ja, hát persze... ez tényleg igy van.. én is azért kérdeztem rá külön a dokira, + mentem el szemvizsgálatra.. de szerencsére minden rendben van a szememmel...
nem, a férjem nem akar:-))hülyeség ilyet irni, de vhogy olyan tipikusan 1gyerekes szülők vagyunk..
egyébként ha lenne második, akkor szivem mélyén még egy lányt szeretnék inkább, én egynemű testvér párti vagyok:-))
biztos, de az embernek saját maga is figyelni kell a dolgaira, én is magam intéztem a szives dolgaimat, különben nem foglalkozott volna vele senki
menjetek Csajok, mert nekem szerencsém volt, nem sokon múlott, hogy késő, pedig amúgy is félévente jártam.. és mégis..
biztos ez is változó, mert volt olyan kolleganőm, akire a doki ránézésre azt mondta, hogy császár, pedig "csak" minusz 3as szeme volt, még szemész sem látta...
gondolom dokifüggő az ilyesmi...
ne mond azt hogy kizárt, nem te lennél az első... nem akartok? pedig a pasik egy kukacost mindig akarnak..
én most léptem az éves vizsgálatba, előtte fél év volt, előtte meg 3 havonta, volt már műtétem... csonkoltak...3 éve már..
Nekem akkor csinálta 2007 dec-ben,mikor ki derült hogy terhes vagyok!
Mostmár mennem kell majd nekem is!
védekezünk, igy kizárt:-)))
+ férjem nem akar kistesót, és valszeg tényleg nem is lesz... még én vacilálok, dehát ez két ember döntése...
Én nekem is kell mennem öt évente szem nyomásra,pupilla tágításra és fotózásra,de ilyesmiről tényleg nem tudtam,ráadásul tavaj mikor voltam kontrolon,már terhes voltam,és a SOTÉN sem mondta senki,marha jó!
kistesó? :-)) vagy nem örülnétek neki???
én most voltam 2hete rákszűrésen, előtte 2éve voltam, mivel tavaly pont terhes voltam már, és akkor nem csinálta meg a doki..
További ajánlott fórumok: