2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt!
Flóra is átaludta az éjszakát, 5.30-kor kelt, aztán meg véglegesen pár perce.
Én kb. 2 hete nem iszom a teát és nem csappant meg a tejmennyiség. Igaz továbbra is 3 l folyadékot iszom.
Egy kérdés a szoptatós anyukákhoz:
Ti meddig tervezitek inni még a szopis teát? Vagy meddig szedtek valamilyen bogyót?
Jó reggelt!
Brigi örülök, hogy jó éjszakátok volt. Remélem a szemészeten és a kontrollon is minden okés lesz!
Sziasztok csajok jó reggelt!
Ma nem leszek csak délután mert megyünk Debrecenbe a korára meg a szemészetre kontrollra! Jövök majd hogy mi volt!
Ja és végre átaludtuk az éjszakát!
Remélem mindenki más is!
igen,reméljük minden baba túl lesz már rajta!
nektek is szép álmokat!!!!
jaj szegény!! reméljük hogy hamar túl lesz már rajta ő is!
mi is nagyon fogzunk.. -(((
én is 150-est csináltam, nekem is állandóan szúrták... de a kórházban tölöttt 4 hét volt a leggázabb, mert ott két zabálós csaj mellé kerültem, napi 24 órában ettek...így tartsd be a diétát.. én is emiatt híztam keveset...
Jó éjszakát!Én is csak bekukk.
szegényke! :(
nagyon megviseli őket ez a sok fájdalom...
Én is megjöttem,tegnap nem tudtam,mert iszonyat volt az este.Már fürdésnél elkezdődött a nyügi,aztán alig akart vacsizni,pedig éhes volt.Végre elaludt volna(el is osontam fürdeni),amikor aztán égzengés,földindulás.Hamar lefürödtem ám!Fél órán át úgy üvöltött szegénykém,mint akit ölnek,akkora krokodil-könnyek jöttek.Aztán nagy nehezen elringattam,meg dudolásztam + 2* Dologél.Éjjel többször is felsírt,de visszaaludt.De fog még sehol!Szegénykém!!!
jól köszi :)
ő ma nagyon jókedvű volt (csak el ne kiabáljam).
szia!! nektek is!!
Én is megyek lassan mert holnap hosszú nap lesz!!!
ugyeeeeee? és olyan finomat még apa se tud adni!!!!!!!!!!!!!
olyan édesek tudnak lenni!
de ha csak azt nézed hogy képes akár fél órán keresztül is nézni az arcodat egyfolytában!
Most mennem kell, mert a párom kitúrt a gép mellől.. :)))
Sziasztok!
Mindenkinek jó éjt, jó pihit!!!
jól van de ma nagyon nyügis volt.De olvasom hogy szinte minden baba ilyen volt.
Flóra jól van?
Én is kaptam már babapuszit, és az annyira, de annyira jóóóóóóóóó!!
Flóra is az arcomat szokta simizni. :) Meg finoman meg szokta harapni az arcomat, gondolom ez a puszi neki. :)
hát akkor ez a tipikus este annak, hogy minden rosszban van valami jó. :)
de megám!
csak rájuk kell nézni! minden bajod megszűnik ahogy rád néznek mosolyogva!
Bence meg már szokott simogatni!
anyukám szokta mesélni, hogy milyen nehéz volt amikor a bátyámmal kicsik voltunk (11 hónap van közöttünk). Engem szoptatott, a bátyám meg sírt a kiságyban, hogy ki akar jönni.
Épp olvasom Ani58 és Brigibaba receptjeit. azt hiszem, ha Emma elkezd enni, nem lesz próbléma egy ideig, hogy mit adjak neki..
Én a 12.héttől voltam 150gr CH-ra állítva.De tudtam hogy muszáj betartanom a diétát mert már egy másik emberért is felelős vagyok.Ráadásul minden pénteken vérvételre kellett mennem és ellenőrizték a cukrot.Vagyis 28-szor szúrtak,nem beszélve arról amikor nem találták el elsőre a vénámat.A barátnőm eü-s és volt olyan hogy ott találkoztunk a diabetológián és ő szúrt meg.Aztán mikor megszültem már hiányzott a vérvétel:)))Meg persze ott voltak a kötelező vérvételek is.Az első két terhességemnél nem volt semmi baja cukromnak.Vagyis normális értéket mértek a terhelésen.Nálunk különösen figyelnek a cukorra.Furcsa volt elején a diéta de meg lehet szokni és néha nem ártana így étkezni.Én így fogytam is az egész terhesség alatt.(kb.15kg.)
További ajánlott fórumok: