2 bicajozó 8 éves gyerek már csendháborító? (beszélgetés)
A Family Frost autót szerintem senki nem bírja.
Egyszer meg is öltek egy sofőrt, ha jól emlékszem.
Hát ez az!!Ezen buktam ki a legjobban,hogy jön ahhoz,hogy lerángat egy gyereket a bringáról.:OO
Nekem két nagykutyám van,és bizony gyakran bicajoznak a kerítésünk előtt a fiatalok-persze a kutyáim vadul ugatnak-Olykor kinézek az ablakon,és tudomásul veszem,hogy eltekertek:D
Mi mást tehetnék??Szaladjak utánuk,és szedjem le a bringáról???
Egyébként a Family Frost autót is fel lehetne jelenteni,vagy megkérni,hogy menjen más utcába,mert a visítozása felébresztette a kisbabámat,és a kutyáim nem bírják a hangját,megkattannak olyankor:O
Nem hiszem,hogy bárki foglalkozna a panaszommal:D
Amúgy van már szobabicikli is.
Kint ücsörög, bent teker.
És mi van akkor, ha ez a gyerek is ott lakik, ahol ez a rigolyás szomszéd?
Úgy gondolom nem csak a szomszédhoz kell alkalmazkodni, hanem a szomszédnak is. Azzal, hogy a gyerekek az udvaron bicajoznak és közben beszélgetnek semmit nem követnek el.
Vérlázító, igen.
De ettől még a gyerek embergyerek és nem állat, igenis tanulnia kell az együttélés szabályait, aminek az egyik fontos eleme, hogy próbáljuk úgy kielégítenia saját szükségleteinket, hogy azzal ne kergessünk másokat az őrületbe.
Engem pl. a rohadt kutyák zavarnak a szomszédban, szobakutyák, de mikor kieresztik őket a kertbe, zeng tőlük az utca (ez egy lakópark), és többször felugatták az alvó gyerekeimet délután, de eszemben sincs szólni, mert szerintem aki ennyit nem bír elviselni, az költözzön ki egy tanyára, ahol nincsenek szomszédok.
És volt olyan is, hogy gyerekek sikítozására meg kiabálására ébredtek fel, na és?
Anyósomék kutyáját is idegesítették a bicajos gyerekek, és mindig ugatott ilyenkor meg ugrált a kerítésnél, végül is ez a kutya dolga, és?? Ilyenkor csendre intették a kutyát. (És nem a gyerekeket.)
Az egyenesen vérlázító, hogy a nő lekapta a bicajról a gyereket meg trágárkodik, na ezért fel lehetne jelenteni.
Hát igen,azzal csak a viszályt szítják.
Valami megoldást kell keresni,ami mindkettőjüknek jó.
Viszont ,hol kerékpározzon az a szegény gyerek?Nem olvastam végig a fórumot.
Az a helyzet,hogy majd minden utcában van kutya,és majd minden kutyát zavarnak a kerékpárosok.
Nálunk szerencsére van egy tér,ahol tudnak tekerni a gyerekek,még ugrató pálya is van nekik-de ez nem mindenhol megoldott sajna.
És a 8 éves gyerek menjen bicajozni a világ végére azért, mert egy hülye lakik a szomszédban?
Gondolom azért ott bicajoznak, hogy a szülők figyelni tudják őt vagy őket.
Oké-a fiam már nem kerékpározik arra,tiszteletben tartjuk a hölgy kérését.
Viszont azt ne mondja meg nekem senki,hogy a saját kertemben nem játszhatok fogócskát a gyerekeimmel.
Kompromisszumot kötünk-a kutyát rakja előre,mikor a kertben vagyunk,mi meg nem megyünk az utcába bicajozni:D
Így van!
Büdös kölöknek kuss a neve, hogy ne zavarja meg a nagy tiszteletben álló Eb nyugalmát.
Na,igen akkor természetesen el kell költözzek:DD
Ne zavarjam a drága kutyát..
Mert a kutyát,az is zavarja itt a kert végében,hogy a gyerekeim játszanak,futkároznak a kertben,fogócskáznak.
Olyankor is vadul ugat a kutya.
Majd beparancsolom a gyerekeimet,hogy ne játszanak kint.Legyenek nagyon csendben.
álljon már meg a világ:O
És engem nem nevelt meg az anyám:OOO
Sajnos a gyerekek azok akik mindig csípik valakinek a szemét.
Anno mi sem tudtunk olyan helyen focizni, hogy ne zavart volna valakit. Ha bementünk egy iskola udvarára jött a portás és kizavart minket. Ha a házak közt játszottunk zavarta az ott lakókat, hogy a labdát esetenként a ház falának rúgtuk.
és ha az a kutya akkor is ugatna a kerítésnél, ha a szomszéd éppen csendben tereget az udvaron, vagy a hintaágyban keresztrejtvényt fejt?
Akkor talán a szegény eb miatt a szomszéd már az udvarát se használhatná??
Mi bajod van!!?Mi a zavaró abban,ha biciklizek egy utcában??Mondd már meg???!!
Nem a kutyát idegesítem,hanem tekerek az úton.
Egyáltalán nem érted,amit írok,nagyon sajnálom!!!
Anyámat ne vedd a szádra,én sem teszem,köszike:OO
További ajánlott fórumok:
- Faluban mi számít szerintetek csendháborításnak?
- A csendháborítást hogyan lehet kezelni?
- Létezik még csendháborítás?
- Az jó ha reggel 1 órát futok napközben 2 órát tornázok este pedig 2 órát bicajozok?
- Mit lehet tenni, ha a községi hivatal hajnali 4-ig engedélyt ad a szomszéd kocsmának a csendháborításra?
- Mi számít csendháborításnak?