150-180 gramm szénhidrát (beszélgetés)
Ezt nagyon jó olvasni. Gratulálok!
Sajnos tisztában vagyok vele hogy jóval több szénhidrátot eszek mint amennyit kellene, ezért is gondolkoztam ilyenben, nem pedig kalória számlálásban. Sajnos nagyon édesszájú vagyok, imádom a csoikit ami ugye megint csak szénhidrát. De nagyon reménykedem a dologban. :-)
Szia!
Igazából ennyi szénhidrátot kellene normál körülmények között enni. Nekem tavaly októberben inzulinrezisztenciát állapítottak meg, emiatt napi 180 gr szénhidrátos diétát kellett tartanom, én nem szendtem semmilyen gyógyszert mellé. 3 hónap alatt 5 kg-ot sikerült fogynom, rengeteget sportoltam mellette:) Januárban már beköltözött a bébi a pocakomba, most vagyok a 35. hétben:) A terheléses cukorvizsgálat már nem mutatta ezt az inzulinrezisztenciát, teljesen rendben volt minden. Most is problémamentes vagyok. Úgyhogy hajrá!!!!!! A diéta a babásodást is elősegíti:)
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Csökkentett szénhidrát diétát kezdek, leszel a társam?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Átok rátok szénhidrátok
- 120 grammos szénhidrát (ch) diéta
- A 160 grammos szénhidrátdiéta csak akkor alkalmazható, ha valaki gyógyszert szed vagy kezdhetem ezzel a fogyókúrát?