140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
Szia!
sok sikert! Üdv körünkben!
Igaza van Szilvinek, fehérje estére, ne gyümi!
olvastam a nacis reggeltedet! Azééééééééért!
tényleg készülnöm kéne, de nem akarok dolgozniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Hat ez eleg szomoru Bea :( Mindegy, majd jossz, ha lesz idod :)
Anya Malac: Szia :) Hogyan hivhatunk, mi a keresztneved? Sok sikert kivanok Neked, tavol alljon tolem az esz-osztas, de olvastam a naplod, es latom, hogy vacsira gyumolcsoket akarsz majd enni. En javasolnam Neked, hogy inkabb feherjet egyel vacsira, a szenhidratok este nem a legszerencsesebb dolgok.
Sziasztok édeskék!
Elment a napom, megyek dolgozni, nem vok ma. Holnap sem, mert az a majom főnökön berendelt délutánra.
puszika
üdv mindenkinek,az új érkezőknek iiiiiiiiis!
Szia!
Üdv közöttünk!
Sziasztok!
Bocsánat,hogy így ide tolakodom.Ma kezdtem a küzdelmemet,hogy a 140kg-ból le tudjak fogyni legalább annyit,hogy 99legyek.Írok időnként naplót gondolom az elején sűrűbben.Sok szeretncsét mindenkinek aki le szeretne fogyni.puszi
Ja, tobb idot vesztegettunk :)))
Igen,a ferjemmel itt ismerkedtunk meg Londonban. O nem magyar, nem is angol. O afrikai, nigeriabol valo.
:D:D hát legalább több időt töltöttek együtt:)
a jelenlegi párodat akkor angliában ismerted meg?! ő is magyar, vagy ő angol?
Kanadában mikor és miért voltál?
bocsi, hogy eddig nem írtam, csak éppen belefogtam a rendrakásba
Hat gondoltam egyet es kijottem. Volt otthon mar egy 3 eve tarto tav-kapcsolatom es keptelen voltam kiszallni belole - maig azt mondom, o volt az "Igazi". Mar persze nem kene, de o az, aki mas volt, mint a tobbi, biztos erted mirol beszelek :) Az egyetlen megoldas a menekules volt. Angolt valamennyire beszeltem, igy vettem egy repjegyet Angliaba :)
Aztan szerencsem volt, mert talaltam egy angol-magyar ugynoksegen keresztul meg otthon allast, ugyhogy mikor kijottem egybol volt munkam - szar szar, de csak munka volt.
köszönöm:)
amúgy Te hogy keveredtél a ködös Albionba?
Ertem mar!
Nekem is most Kari elott volt egy melypontom, foleg a gazos anyagi helyzetunk miatt, es az en okos kis ferjem olyan jo dolgokat mondott, hogy egeszen mas szemszogbol latom azota a dolgokat.
Egy megerto tarssal eg jo beszelgetes tenyleg nagyon sokat tud segiteni! Orulok neked :))
Szia Gini :)
Miert voltal annyira boldog az ejszaka kellos kozepen? :) remelem, akarmi is meg tart!!! :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- 90 kg és felettiek klubja!
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?