140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
Képzeld, volt pánikbetegségem, és kaptam rá gyógyszert.
De nem attól kezdtem el hízni, hanem attól, hogy nem figyeltem oda a kajára.
Amikor már több, mint 70 kg voltam nagyon rosszuk éreztem magam, mert a ruhák úgy álltak rajtam, hogy kidudorodtak a hájaim. Ezért vettem egy csomó fekete ruhát, mert a fekete elvileg karcsúsít.
Azoktól meg úgy néztem ki, mintha mindig temetésre mennék.
De most, hogy ennyit fogytam, ezerszer jobban érzem magam.
Mindenkinek annyi kg-ra kellene lefogyni, amennyitől jól érzi magát és TENNI kell érte, nem sajnáltatnia magát.
Mert magától nem fog a szájába repülni a sült galamb.
És valakinek igenis az áll jól, ha kicsit dundibb, mert olyan a felépítése, úgy oszlanak el rajta a kilók.
Csak ha már valaki 100 kg felett van, az már nem esztétika csak, hanem egészségügyi dolog is, mert a szervezetét nagyon megterheli.
hát az internet nagy adomány ám!
először tudakolództam sok sok minden telolvastam megtanultam, magaévá tettem, elkezdtem, eedményeket mutatok fel. DE! ha nem lennénk itt egymásnak asszem nehezebb lenne4
Emlékszel amikor jöttem, éppen belefáradtam? De, nem adtam fel, ti segítettetek!
Köszi egyébként! :-)
szerintem én befejeztem a vitát. falra hányt borsó olyannal vitázni, aki nem olvassa el, amit a másik ír neki... Én elolvastam amit írtál, és erre írtam: VALAMELYEST igazad van, de NEM AZ ITT LÉVŐKRE!!!
És azt is leírtam, miért vette bántásnak a stílusodat. Lehet, hogy nem akartad bántani, akkor ennyit kell mondani. És nem még elmondani egy párszor, amit mindenki elolvasott. Gondold már bele magad a helyzetébe, bármennyire nehezedre esik... Légyszíves.
Nem alszom.
Sütöttem almás rakott csirkét és brokkoli-karfiol-b.répa volt a köret. Szeretem egyben. fincsa volt, kollégk 10 újukat megnyalták.
mindenki a sajátját! :D:D
NA jó... Szerintem feleslegesen tépem a számat. Nézz már körül!!!!
3 ember tépi neked a száját, mind a 3 betegség miatt hízott meg !!!!!!!!!!!!!!!
Nézz már körül!
Szerintem Te élsz álomvilágban!
Tudod mit? ha elhatalmasodik a pánikbetegséged, és a gyógyszerektől meghízol, majd keress meg. Segíteni fogok...
NE ÍTÉLKEZZ BASZKI!!!!!!!!!!!!
és húzzáinnen........
Szasz23X!
Persze, hogy nem bűn az elhízás, most mondom 10000000-re, hogy én csak annyit mondtam, hogy sokan azért híznak el, mert sokat esznek!
Nem teszek fel magamról képet, de ha annyira érdekel (pedig már leírtam) :172 cm vagyok és ma reggel: 56,6 kg-t mutatott a mérleg.
Ezt nem mondod komolyan!!!!!!
Szerinted az összes 100kg feletti embernek csak a 10%-a a sok kajától van elhízva és a többi 90%!!!!!!!!!! nem tehet róla, mert beteg?????????
Te álomvilágban élsz?
Ez akkora fokú tudatlanság vagy önámítás, hogy hihetetlen.
Szóval akkor ez úgy néz ki, hogy pl.: egy 160 cm-es, 120 kg-s nő rááll a mérlegre és azt mondja, ó már megint híztam, mindegy, beteg vagyok.
Majd kimegy a konyhába és legyűr pár szelet sütit és a többit, mert már úgyis mindegy alapon, ugye????
Én egyenlőre egy fél banánturmixot nyomtam magamba, bár bevallom, rohadtul nem vagyok éhes...
H-K-SZ méregtelenítek egy kört, mert a karácsony....hajajjjjj....
már értem, miért szerettek Engem a lányaim :) és nem zavarta Őket, hogy 6 ruhamérettel kisebb vagyok. Ennyire nem empatikusak az emberek?????
NEM BŰN AZ ELHÍZÁS basszameg!!!!!!!!
Egyre inkább azt érzem, hogy sok duci van még, akinek segítség kell... Mert a kritika nem segítség. Ő is tudja, érzi. Nem úgy néz ki, ahogy szeretne. És egyedül szinte lehetetlen lefogyni...
Titánia, érdeklődéssel várnám Rólad a képet, ha ennyire tökéletes vagy.
ez nem keserűség!!! Ez megbántottság. Aki nem elégedett magával, az BÁNTÁSNAK vesz minden, az alkatára, súlyára tett megjegyzést, de még azt is, ha vadidegen elkezd nevetni körülötte, mert azt érzi, biztosan Őt neveti ki...
Kicsit legyél már empatikusabb. Ha pánikbeteg vagy, ahogy olvastam, akkor mégis mit szólnál, ha a következő alkalommal valaki az arcodba röhögne, és közölné, hogy biztos gyenge vagy idegileg, hogy így jártál?????????????????
UGYANAZ AZ ÉRZÉS!!!!!!!!!!!!
Ha gondolod, bevállallak egy délutánra, és megmutatom, mi az empátia...
mazsi mész a francba :D nem vagyok rá kíváncsi :D és te se legyél. csitu van és jókedv!!
Nem szokott itt ilyen hangulat lenni. A végén kijön a gyomoridegemtől a banánturmixom! Ezt akarod? nehezen küldtem le így is... :D
Te értelmezed rosszul a mondandómat, pedig páran már megértették.
Nem érted még mindig, hogy én azt írtam, hogy a kövérek 90%-a attól kövér, mert sokat eszik?
Tehát a maradék 10%-a beteg.
De én ezt a legelején elmondtam, nem tehetek róla, hogy szövegértelmezési gondjaid vannak.
Egyébként csak ennyit írtam, és te leköcsögözték, azt kívántad, hogy legyek 100-szor akkora, mint te.
Azért ez is szép belsőre vall.
Na mindegy, én azért azt kívánom neked, hogy fogyj le és ne legyél ilyen keserű az emberekkel.
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- 90 kg és felettiek klubja!
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?