140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
tuti, h már írtad a fórumra, de hova is készülsz?
2 perce töröltem le, nem gáz :)) Holnap csinálok,és teszek fel, just for you, ha érdekel.
abban is tudnék segíteni, ha gondolod. Tatabánya nincs messze, szerintem simán megoldható. De addig, amíg itthon vagyok :D utána messzebb kell jönnöd :D
Nah megdumáltuk, de előbb rendbe rakom a hátsó felem..utána jöhet a lábam...aztán ha nem, akkor benyalhatsz :)))
tudsz egy fél percre egész alakos képet feltenni?
Mazsi, akkor iratkozz fel Beához egy festésre, hát ha neked se marad hajad:))
alkati is, persze. Nekem alapban jó, mert magas is vagyok. És szöcskelábaim vannak. De izommal minden láb formálható.
olyan nincs aki "szét van csúszva"... feljössz hozzám Pestre 2x-3x, megmutatom mit hogy csinálj, és ha nem lesznek bombalábaid, benyalok magamnak...
Dehogy nincs hidd el. hugom 56 kiló olyan magas, mint én, de nincs ilyen szép lába. Családi vonás is:)
Tatabányán,miért?
... a haja..szőke....a szeme...kék....én skizofrén vagyok...a hajam,kék:))))))))))))))
jajaj vágom ám. Mondjuk ha 70 kilós lennék akkor se lenne sose ilyen lában tisztába vagyok vele.Ilyen az alkatom, deréktól lefelé szét vagyok csúszva...
háát...hmmhmm...már mindegy:)))))))))))))))))))
ohhhhhhhhh.... Életem, ne itt...lebukunk ;)
ömmm... a képen 98 kg voltam....
a lábaim? :D kell? azért baszki, 12 év danceaerobic,(ebből 3 év személyi edzői "karrier") 3 év lovaglás (hobbiszinten)....nyomot hagy :)
De már eszembe jutott, h ezt a képet is láttam....ma sem vettem be a kavintonom :)
Kurvaélet, 90 kilósan sosem volt ilyen lábam....utállak most :P :)))
óóóóóó,te még nem láttad milyen belevaló csaj???????
:(((((((((((((((((((((((
fennvan. nézheted :) ez a legfrissebb :P
mindjárt rakok fel egyet egy időre. visítok ha fennvan
Haj??? szerintem azok már csak kósza hajszálak, ennyi idő után, de hajrá :)))
ja...akkor sorry. szerelmes leveleket és a csokrokat az öltözőmbe kérem :D
Mazsikám egyem a lelked, imádlak na :)))
cukimukipirosfülübolyhosmézestündérvirágszálam kérhetek valamit?? persze, h kérhetek, miért ne kérhetnék :)) Láthatnék rólad képet? Csak h archoz tudjam kötni a nicked.
elmentem ............ hajat mosni!:D:D:D:D
cukimukipirosfülübolyhosmézestündérvirágszálam..így korrekt?:))
igenis asszonyom...
azért az ágyban ugye nem mondod, hogy el nem menni? :D
megyek betonozni, csinálok én mindent amit kell, érzem a macska fingocskát, hüle luk, ez tetszik, lemosom a hajfestéket, met basszus majd egy órája csücsülök vele, nem marad hajam :-(
jövök vissza, el nem menni?
értve??????????????
a rózsaszínt kivenni a mondatból, mer harapok :D
További ajánlott fórumok: