140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
Van olyan amikor menthetetlen vagy! De erről most nem alkalmas!!!!
Brad? naaaaaaaaaaaa jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Hajrá Mazsika -bocsi nekem nagyon tetszik ez a "név" - tök jól csinálod, melléd egy tökös csávó kell, nem az akit leírtál. milyen már? szünet? Mééééééé, kicsengettek?
Hát,ha nagyon tudni akarod du 2-és 4 között k...ára beforgattam magamat,lefeküdtem,hogy alszom,ehelyett sírtam,no alcsi,jártattam az agyam helyén lévőt......eszembe jutott,hogy rám mosolygott,megcsókolt..stb,stb
De...most itt vagyok:))))))))))))))))))))))))))))))pasit már kűdtél.....hiba egy szál se...majd éhenhalok,nema problemá.Fogom forgatni magamat egy mocsok miatt,még arra se méltatott,hogy egyszer is felhívjon,ne szakítsunk,szünetet kérni,úgy 20 évet????én meg tartogassam magamat?????Gina pasija is éppoly szemét,mint az enyém,ezek egyformák,ígérgetni ..azt tudnak,van egyenes gádzsó?????Brad Pittben kiegyeznék:)))
Ay amor que me estoy muriendo
Es esta tu Rosalinda que solo quiere tus besos
Beso a beso piel a piel
ZSELATIN!!!!!!!!!!!!!!!!
Napok óta nem jutott eszembe!!! mármint a szó
Zselatin!!!!!
jöhet a reci, nem hiszem el, hogy ezek nemm esznek ht kekszet vagy has-lót
ott a pont!!!
Csincsilla??? - de jóóóóóóóóóóóóóóó
te is mész lefelé, hol is tartasz?
mármint kilóban
Remélem szívügyileg okébb vagy!!!
próbáltalak, elterelni a szomiból d nagyon komolykodsz, szóval, süllyedsz?
Basszu, sírj, üvölts, rugdoss szét valamit, de ne magadat szivasd!!!!!!!!!
figya, 10 év múlva is ott lesz valahol a szívedben, mert az első!!!!!! Szóval, van időd emlékezni, csak ne felejts el élni közben
Én olvastam a naplódat, tedd te is!!!!!!!!!!!
rákattantál erre a számolósdira, mi?
ch (600) ???????????????????????????
hihihihihihihi
ui: a kalóriát tudod már?
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- 90 kg és felettiek klubja!
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?