140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
addig rejtegeted bájaid:)))???
ebbe a mai napba majd belehaltam (lelkileg)
olyan fejem fájása lett, hogy nem mentem be
2. ja, hát én azt is behajítottam a sütőbe, szárítás jelszóval :D
bea...........hajitsd ki azt a gépet,ha megint lefagyott:))))
neem.... kap majd hamit, meg zuhanyzik... majd utána letámadom :)))))
Bea,te elvileg nem dolgozol????
figyelj csak...akkor a tiramisut magyarul a magvakkal csináltad,hogy a fenébe tetted rá a krémet:)))))))))aki tud...az tud:)))
erre szoktam Én mondani, hogy soha jobbat ne élvezzen :)) hihi
hát öööö..... most kevésbé romantikusra akarom venni a figurát ;)
Gina ,alszol???ill itt vagy???
Bea!!!!!!!!!nem csorgatni a nyálunk:)))))tessék pasit fogni,engedélyeztem:D
1. igaza van anyeccsnek kapjabe - ez lett volna a köv. kérdésem egyébként, mármint a kibeszélés
2. Anyecs!!!.
.
.
.
de jó neked, (irígykedek)
óóó,de most érted.....
amúgy szerintem is bekaphatja:))))
de.a világért se mondaná,hogy milyen jól nézel ki!!!!!Anyuka mondta vagy 3 hete,hogy neki mondta,hogy látszik a fogyásom,most mi van abban ha megdícsér????eltörik a nyelve??????nekem ha valaki jól néz ki akkor jól néz ki...
búza, zab, árpa, mazsola,meg néhány szárított gyümi
ebben nincs összetartóanyag, mint a szeletekben, de ngyjából az, szárazon ehetetlen, se íze, se bűze, ill, fűrészpor íze az van
jaa... tegnap lemaradtam a témáról, de most készülök az estére.... van csini vörös lukacsos rucim... :)))))) ;)
nem tök mindegy???? a lényeg hogy most jól nézek ki!!! pont!!! mindenki aki márt mond az kapjabeeee :)))))
Itt most nem arról van szó,hogy fogytam:(((((hanem,hogy kibeszél!!!!!!!!!!!!!!!és az illusztráció,az amin kiakadtam...mintha az isten se tudja,mi irgalmatlanul nagy lettem volna!!!!!!!!!!!!érted??????mutatta a nagyságot...mondom azért olyan nagy csak nem volt:(((((((fogytam,látszik,de nem 50-et!!!!!!!!!!
uhh... süketek párbeszéde :)))))
előbb én kérem a választ
addig leírom
Nekem ez a müzli...homály.....Mi van benne,egyedül kukoricapelyhet ettem,Most a dobozos müzliben is az van mint a műzliszeletben???????
most vagy nem értem bagy nem értem
A tesód felesége szerint kisebb a hasad, kellene egy régebbi meg egy mostani kép összehasonlításképpen
eddig stimm?
hogy is tovább?
ja,a délutánból kimaradt a nővérem házának a festésének a megtekintése:)))))és teregetni3x20lépcsőt másztam meg:)))))a lefelemenetet nem számoljuk:))))Amúgy a pogi sajtos,szezámmagos volt:))))a második tepsit meg rudaknak sütöttem meg......
Szia:)))pörögtem:)))))Reggel kelés norbival....fekvés.....??????,utánna csillagkapus bicaj,11km:)))))kiteregettem,közben begyúrtam egy pogit,mire Anyuka hazajött majdnem kész volt,ami 12h jelent,a második tepsi 12,40-re sült meg közben mosogattam,majd egykor ettem,kicsit ültem:))))közben pisiltem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ja a tejja főzést kihagytam:)))18,30-ig rohadtam a mosogató mellett,majd negjött az én drága kistesóm,közben megcsináltam a vacsim,megettem a salátám..utánna az én kis drágám ment haza..és az ajtón kifelé menet pegpendítette,hogy ha van kedvem keressek meg egy fényképet,valamelyik meghajtón van ,mert a felesége:((((((mondta neki,hogy én mennyit fogytam ..már neeeeem akkkkkkkora és megmutatta naaaaaaaagy a hasa,és le kellene fényképezni és összehasonlítani a mostani hasam az akkkkkkor naaaaaagy hasammal,na ezen bedepresszióztam,bánatomban 2 órát ültem és forgattam magam..nesze neked:(((((utánna még kicsit dolgoztam és bejöttem.Ma már nem ügyködöm....pedig nem végeztem:((((((na ,a sógornőm jól kibeszél a hátam mögött....látom,hogy stíröl,de nem szól semmit:((((((((
műzli, zabpehely, vajacska, tojás, fehérjepor, icipicitejecske,, mikró, lapogatás, kb 5-5perc sütés oldalanként
és, igen, átsűl!!!!!!!!!!!! :D
Nem röhögni, nagyon fincsi!
Tanuló fázisomban vagyok!
További ajánlott fórumok: