Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés fórum

13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)

❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
950. pampers
2009. márc. 22. 17:17
Amit én ma csináltam,az bűn:nem ettem reggel,10-kor 2.5 dl tej,13 kor 1dl zsirtalan leves leve,pár szál tésztával,7dkg bécsi,zöld saláta joghurttal,meg 2dkg spenot,de ugy be vagyok tőle lakva hogy nem is birnák enni ha akarnák se.Nem vagyok magamra büszke,csak nehogy meg bosszulja magát a mai nap.
949. pampers (válaszként erre: 942. - Sznevera)
2009. márc. 22. 17:10
az elsö 1-2 napban fájhat a fejed is de elmúlik
948. pampers (válaszként erre: 931. - Sznevera)
2009. márc. 22. 17:06
Elég összetarto a csapat,meg lesz aki ujra fogja kezdeni,pl én is,szerintem kezd velünk keddtöl,mert akkor kezdjük ujra a tejjel,és azt ehetnéd amit mi,vagy nem jo ötlet?
947. pampers (válaszként erre: 920. - Newsy)
2009. márc. 22. 16:59
hello csajok,vagyok én is már.A répa nyersen nehezebben emészthetö,ennyi.
946. linda79
2009. márc. 22. 16:29
Este jövök rohanok! Most bűnözök, remélem nem állítja meg a fogyást!
945. anni25 (válaszként erre: 942. - Sznevera)
2009. márc. 22. 14:42

Udv a klubban!

Nem tudom, hogy a tobbiek hogy vannak vele, de en szedulgetek majdnem minden nap. Tornazni epp ezert en koran reggel szoktam, este mar nem lenne hozza erom. Pedig ezelott sem dozsoltem, mert mar harom honapja fogyokurazom es tornazom, de ezer kcal ala sohasem mentem, most meg szerintem meg a tejes nap kivetelevel meg sem kozelitettem alulrol az ezret. Szoval azokon a napokon, amikor tobb volt itthon a munka, vagy a gyerek nyugosebb volt es tobb setat, szorakoztatast igenyel, akkor bizony mosott sz.r vagyok estere es szedulgetek, a kedvem is rosszabb.

De valamit valamiert es az nyugtat, hogy nem eletem vegeig kell ezt csinalni, hanem mar csak ot napot (en egy nappal hamarabb befejezem, mint a tobbiek).

944. anni25
2009. márc. 22. 14:35

Ujra itt vagyok, igaz nem sokaig. A gyermekem szuletese ota most van a legjobb hetvegem!

A tegnapi nap is fantasztikus volt, de a mai talan meg jobb. Keszen van a hajam, olyan lett, mint amilyen az itt is megtalalhato agyonulo feher ruhas kepemen. Szinre is hasonlo, fazonra is. Igaz, hogy a frufrut nehez megszokni megint, de azt mondja mindenki, hogy 5 evet minimum visszafiatalodtam es allitolag igy, meg a regi ruhaimba feloltozve a leglatvanyosabb a fogyas, igy igazi az osszkep. Ferjem szerint olyan allapotban vagyok most, mint anno az elso randinkon! :-)

Esb meg nincs vege a napnak, lecsereljuk a telefonomat, mert ingyen lelehet mar, most indulunk, utana meg atjonnek a barataink.

Es meg egy jo hir: a jovoheten nem kell depiznem egyedul, mert a ferjem csak pentek este dolgozik, illetve ugye delelott minden nap, de a delutanokat es az esteket egyutt toltjuk. :D

2009. márc. 22. 14:10
már úgy értem ha mellette 40-50 percet edz naponta.
2009. márc. 22. 14:10
és emellett a diáta mellett amúgy nem szédül el az ember? még a végén elájulok rubint rékától szó szerint:D:D hmm?
941. Gyetani (válaszként erre: 940. - Newsy)
2009. márc. 22. 14:02

Szia!

Persze,hogy segítettél! Majd körülnézek a spájzban és a hűtőben.

Hát...25-30kg-ot nagyon szeretnék,ebből már 6kg-t sikerült leadnom,úgyhogy még egy 20kg a minimum,amit le akarok adni.

Január elején kezdtem a herbalife-al,de ez mostmár nagyon drága nekem,ezért is keresek valami mást. Nagyon lassan mennek le a kilók,szülés-szoptatás után a hormonháztartásom nem állt még helyre,így sokat küszködöm vele. 10-14nap múlva kell megjönnie,akkor kezdem el szedni a fogamzásgátlót,remélem beállítja a ciklusom és a fogyás is könnyebb lesz!

940. Newsy (válaszként erre: 939. - Gyetani)
2009. márc. 22. 13:07

Szia! Isten hozott! És hajrá!

A termix, az valamilyen tejtermék, lényeg, hogy 150 kcal van benne, azt hiszem a többség gyümölcsjoghurtot evett helyette.

10 dkg gyümölcs, egy kisebb alma kb 12-15 dkg, egy közepes (nekem:)) 20 dkg, holnap kiwit eszem, még nem mértem egy mennyi, de valaki már evett, lehet meg tudja mondani...

én husi helyett mindig pulyka, vagy csirkemell sonkát ettem, s ezek vannak 10 dkg-s csomagolásban, vagy annyit lehet venni is... de a többiek lehet tudnak pontosat mondani, a konkrét csirkemellről... mintha valaki írta volna korábban, hogy egy fél csirkemell 300 g , de lehet tévedek...

remélem valamennyit azért segít. kitartás!

Mennyit szeretnél fogyni? Eddig fogyóztál? Ha igen mivel?

939. Gyetani
2009. márc. 22. 12:59

Sziasztok!

Kezdetektől olvasgatlak titeket,nagyon jó kis csapat vagytok és ma reggel bepattant az isteni szikra,hogy csatlakozom hozzátok! El is kezdtem a tejcsit inni!

Ma délelőtt visszament a férjem suliba,csak hétvégére jön haza,hétközben pedig remélem nem fogok elcsábulni. Két kisgyerekkel vagyok itthon,nekik kell csak főznöm.

Sajnos kölcsönadtam a konyhai mérlegemet,lehet csak hétvége felé kerül vissza hozzám. Segítenétek abban,hogy mégis mennyi lehet 10dkg zöldség vagy gyümölcs ,mennyi 15dkg husi stb?

A termix helyett jó egy síma natur vagy gyümis joghurt is,ugye?

Nagyon ügyesek vagytok és továbbra is sok kitartást csajok!!:)

Most megyek, kikészítem az egy órás tejcsit,majd jelentkezem!

Elpre is köszönöm a segítségeteket!

938. Newsy (válaszként erre: 937. - Sznevera)
2009. márc. 22. 12:59

hát ilyenek a férfiak...:) én csak mosolygok, az én párom egyébként szintén fogyni szeretne, így elég elfogadó és támogató!

hát nekem elég sok gyengém van..:S

2009. márc. 22. 12:49

nem tudom ti hogy vagytok, nekem egyedül a gumicukor a gyengém :D már most azon agyalok hogy fogom kibirni :D de ugyebár " A szépségért szenvedni kell" :D de ennyit? :S :(

bezzeg a pasik. nekik a sörhas is sexepilnek számít, pont tegnap mondta egy barátom hogy a sörhas tekintály, mert rengeteget kellett "dolgoznia" érte :D

936. Newsy (válaszként erre: 935. - Safirah)
2009. márc. 22. 12:25
Igazából szuper! Én is ilyen szeretnék lenni a lelkem mélyén, s habár én inogtam jobbra-balra a legtöbbet, már sokat fejlődtem...:)
935. Safirah (válaszként erre: 934. - Newsy)
2009. márc. 22. 12:20
Hát, nem mondom, hogy egy leányálom, de nálam ez becsületbeli úgy, hogy mindent a papír szerint egyek és pontosan akkor és annyit és semmi mást!:D Nekem ez kell, hogy a végén kihúzhassam magam a tükörben!:D Amúgy az a fura fajta vagyok, aki bírja, sőt szereti a szabályokat, amiket be kell tartani. Ez már perverz? Mondják is nekem gyakran, hogy jó katona lennék!:D
934. Newsy (válaszként erre: 932. - Safirah)
2009. márc. 22. 12:16

Szia!!!! Lehet én sem állok szerda reggelig mérlegre! Te, hogy bírod??? Szuper, hogy mindent, de mindent tartottál eddig, irtó ügyes vagy!!!

Én meg nem bírtam megenni a husit, totál tele lettem, s most is érzem, ez elég fura, de jó is!!!!

933. Newsy (válaszként erre: 931. - Sznevera)
2009. márc. 22. 12:14

:D :D :D benne vagyok!!! de van 6 kiló előnyöd, ez azért jó...:D

lehet előszedem én s rékát!!!;)

932. Safirah
2009. márc. 22. 11:45

Sziasztok Csajok!:D

Ki hogy bírja?

Tudjátok, hogy éppen most vagyunk a 13 nap felénél??? Ez jóóóóó!:DDD Ügyesek vagyunk, hogy eddig eljutottunk!:DDD

Abban biztos vagyok, hogy a mai nap + a hétfő + kedd lesz az egészben a legbrutákisabb, de egyben a legeredményesebb időszak is! Mert ugye ma már csak 1/4 liter tej van hátra 13-kor, aztán max ásványvíz. Holnap meg csak zöldség - gyümi és aztán kedden mindent megkoronázzuk egy tej nappal! Azért gondolom, hogy ezeken a napokon fogjuk a legtöbbet fogyni, mivel nagyon kevés is lesz a bevétel + szerintem az 1 héten tartalékolt a szervezetünk amíg volt miből, de most már nem nagyon van mit visszatartani, hiszen 1 hete alig eszünk valamit. Remélem szerdán reggel mindannyiunknak nagy öröm lesz mérlegre állni!:D Persze ha kibírom addig nélküle....

931. sznevera (válaszként erre: 929. - Newsy)
2009. márc. 22. 11:32
Te én vagyok majdnem :D énis 55re akarok lefogyni, 168centi vagyok :D ilyen nincs:D én most 73kilo vagyok de ez már 2kilo fogyással. Fogyjunk együtt :)
930. Newsy
2009. márc. 22. 11:02
belelestem a naplódba! a sívóitalra én is most találtam rá, legutóbb már ezt ittam tej helyett, végül is tejből van, s kevesebb a kalóriája, s hihetetlen finom!!! :D
929. Newsy (válaszként erre: 928. - Sznevera)
2009. márc. 22. 11:00

hát elég messze a cél... 20-25 kilót szeretnél összesen leadni... január elején 83 kgról indultam, azóta ide-oda, összesítve most 3.9 kilóval vagyok kevesebb. ja és 168 cm vagyok, tehát elvben már 65 kiló is szuper lenne, de az álom valahol 55 és 60 között van... így ha lazán veszem akkor "már csak" 14 kiló... ez jobban hangzik kicsit :)

és Nálad számszerűsítve menny fogyás lenne? eddig próbáltál valamit?

2009. márc. 22. 10:51
gratulálok :) nagyon ügyi vagy. mennyi feleslegtől akarsz amugy megszabadulni? van kitűzött cél? én elhatároztam hogy nyár végére elérem az 5évvel ezelőtti súlyomat :)
927. Newsy (válaszként erre: 926. - Sznevera)
2009. márc. 22. 10:36

együtt kezdtük hétfőn itt páran, ez a hetedik nap és hat nap alatt 2.3 kiló ment le... torna nélkül, illetve én mellé is ettem rendesen a 2dik napon, ezt nem dicsekvésből mondom, sőt... ja és tegnapról mára nem csökkent semmit, de gondolom holnapra megint fog... ha nézed a diétát, láthatod a ma a legnehezebb nap, de valahogy csak elmúlik!... lehet ha vége, egy nap szünet után újra megcsináljuk!

ja, és én előtte mindennel próbálkoztam össze-vissza, ebből kifolyólag össze-vissza ettem is... ez rászoktat a kis adagokra és az ötszöri evésre, valamint az önfegyelemre, ha másra nem, erre ideális, s remélem holnapra lemegy még 70 dkg, így 3kg/1 hét, nagyon megfelelő számomra!

926. sznevera (válaszként erre: 925. - Newsy)
2009. márc. 22. 10:24
jaj ne is mondd :D az első torna után négykézláb közlekedtem a szobámban :D de mikor rátornáztam egyre kevésbé volt izomlázam :D nekem annyi a bajom hogy néha röhögőgörcsöt kapok torna közben a "nem leszel már ronda béka mert az edződ rubintréka"..és hasonlókon :D:D te miota csinalod a 13 napost? és bevált?:)
925. Newsy (válaszként erre: 924. - Sznevera)
2009. márc. 22. 10:22

hát le a kalappal! én nagyon nem bírtam Rubint Rékát, már nem, mint embert, hanem a tornáját... iszonyatosan nehéz volt nekem... egyszer végig csináltam belőle 40 percet, majd menni sem bírtam egy hétig, annyira fájt, hogy szinte sírtam... de az biztos, hogy nagyon hatásos, rengetegen mondták, de szerintem fogyáshoz jó bármi egyéb izzasztó, aztán ha van állóképesség, formálódni ideális Rékával...:)

ügyes vagy! akkor szerintem így tovább!

2009. márc. 22. 10:13
Én most RubintRékázok eddig két hét alatt csak két napot hagytam ki, a 2. dvdjét csinálom. és nagyon hatásos. egyedül a jó időre várok hogy végre lehessen futni menni :)
923. Newsy
2009. márc. 22. 10:09
10 óra! Mi újság Veletek? Husi? (Én majd kicsit később)
922. Newsy
2009. márc. 22. 10:09
hát ha tudsz tornázni, akkor bármi hatásos, én első nap tornáztam, azóta nem bírok, de Anni pl hihetetlen, ő majd mindennap tornázik, ez egyén függő, érezni fogod... szóval, ha bírod tornázz, szerintem bármi megfelelő...:)
2009. márc. 22. 09:53
Köszi a választ. Csatlakoznék szívesen hozzátok a fogyókúrában :) és ti emellett tornáztok?vagy mozogtok valamit? ha igen mit? mi lenne emellett szerintetek hatásos?
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook