13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
nálam is alapból ez a helyzet... igazából nem is izgatom magam miatta... csak gondolom, valamennyit még csökkenne a súlyom, ha...
na jó, nem folytatom.
én is káposztát hoztam, de ahogy reggel dobozba raktam, akkor láttam, milyen kevéske...:( bár most nem vagyok éhes, a délelőttöt általában mindig jobban bírom...
:)
de azért jó lesz egy kis tízórai...
Ez van a tea dobozán:
"Nyugtató, görcsoldó, gyomorerősítő, emésztést serkentő, gyulladást csökkentő, fertőtlenítő hatású, külsőleg szemborogató, toroköblítő, foghúserősítő."
Remélem az emésztés serkentő azt jelenti, amit én szeretnék.... Amúgy nem csoda, ha nem tús sűrűn járunk wc-re szerintem, mert alig eszünk valamit....
Szia!
Naná, hogy megy a szavazatom!:DDD
Enyhen off.
Ugy latszik en is kezdek fanatikus anyukava valni. Beneveztem a babocat babaszepszegversenyre. Ha van par percetek, akkor szavazzatok ra, kerlek!
Hermann Kristof (jah es nem egy hetes ugye, csak azert van az a kep mellett, mert amikor keszult, akkor egy hetes volt).
Sziasztok es jo reggelt!
A borus este utan derus a reggel, mosolyogva ebredtunk! Es egy kicsit korgo gyomorral, de sebaj. Ma torna utan en is merlegelek, remelem, hogy pozitiv lesz az eredmeny.
Gratula! Nekem ez mindig kis löketet ad, ha csökken a súlyom... kár volt rögtön második nap jól bekajálnom este... de azért most már kitartok!
Kicsit nehéz! De örülök, hogy végre tudok parancsolni magamnak! hajrá!
Sziasztok!
Csak beköszönök, mert mennem kell a boltba, mert 10-re nincs már itthon semmi zöldségem. Szerintem vagy kígyóubit veszek vagy káposztát vagy nem tudom... Ami lesz. Ja, meg túró is kell, mert délután az is esedékes.... Meg gyümölcs, ha nem almát akarok vagy kiwit, mint tegnap este....
Mérlegelés nem volt, még mindig "azért", persze ez még csak a 3. napom. A diétába meg végre az 5.!:D Csak döcög az idő!:D
Amúgy én jól bírom, semmi negatív tünet (fejfájás, szédülés stb) és idegileg is minden ok. Bár szerintem ez azért lehet, mert én csak 4 éve a Norbi szerint eszem és azért ha rendesen csinálja az ember lánya, akkor ott is vannak szabályok rendesen. Szóval a nagy zabálás eddig sem volt jellemző, hiszen akkor megint 84 kiló lennék, mint 4 éve. Szóval nekem nem olyan nagy a különbség az eddigi + a diétás kaja között, ezért könnyebb az átmenet is gondolom!
Mindenkinek kitartást az elkövetkezendő napokra!:D
Ha hazaértem majd visszaolvasok!
sziasztok!
őrült büszke vagyok magamra (bocsánat)... tegnap annyira elegem volt már, hogy úgy jöttem haza a munkából, hogy eszek a párom névnapi sütijéből, aztán kibírtam... sőt mást sem ettem mellé... meg lett az eredmény. tegnap reggelhez képest -1kg, bár összesen ez még mindig "csak" 1.5 kg, de egyrészt 80 alatt van (!), másrészt 4 nap alatt szuper!!!
Jó reggelt egyébként!
Főzöm a tojást, kicsit későn keltem.
Örülök Dia, hogy megoldottátok, szép napot!!!
Jó reggelt mindenkinek:)most én vagyok az első...
Elérkeztunk az 5.napohoz,mar csak 8nap:)))
Mindenkinek jo etvagyat a mai menuhoz.Megyek kiallitasra,majd este visszaolvaslak titeket.Attol fugg mikor érek haza.
sziasztok............
5.NAP 7:00 2 tojás (főtt)
10:00 10 dkg zöldség
13.00 10 dkg gyümölcs
16:00 15 dkg túró
19:00 ¼ l tej
Jaj,aranyos vagy.Azert messze vagyok az orult jol nezel ki tipustol:)kellenek a minusz kilok hozza.De meglesz az is.
A parkapcsolatomrol meg annyit hogy fiatalon jottunk ossze,mar 5eve egyutt vagyunk aztan kicsit elfaradt a kapcsolat:(meg a pasimnak vannak idegörlő huzásai,sokat is dolgozik es altalaban rajtam csattan hogy faradt..
Megyek en is aludni,majd reggel kiderul hogy el-e megyek kiállitásra,alszom ra egyett.Ha nem irnak napkozben akkor elmentem:)
sziasztok
Annyi szerencsem van, hogy en a paromnak csak bogtem egyet, veszekedni mi nem igazan szoktunk, sot, asszem csak egyszer veszekedtunk, illetve en mondtam a magamet, o volt a hunyo.
Mar csak az kellene nekem, hogy meg vele is fasirtban legyek...
De ez nem olyan egyszeru,mert ez nalunk mar nem elso eset 5ev alatt,mi szinte minden nap veszekedunk:(.De nem akarlak a parkapcsolati problemaimmal titeket farasztani,lenne mit meselni de ahhoz uj forumot kellene inditani:))).
Koncentráljunk a fogyira.Remelem holnap kevesebbet fog mutatni a merleg,mert ma megallt sot 10dekaval tobb is volt...na majd holnap kevesebb leszek.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel