13 napos diéta? (beszélgetés)
jaaa :D:D:D xD értem :):D
Fura.. hogy nem izgat a foci.. :O De ez jóó :O végre egy olyan pasi aki nem focib*zi :):):):)
Nem velence beach...:D
Nem vagyok oda a fociért.:D
végig ugráltad ?:D... jaa, balaton Sound? xD :D vaagy nem..? xD :D
jaa nem nézed oksi :):) ugyis vége van már :) Nyugi én sem nézem ;D
Ki is vagyok...:) Végigugráltam a napot...:D
Nem nézem...XDXDXD
Igen, de nem értem én sem, hogy te miért nem oda jöttél.:)
Engem nem tilthat ki senki.:D
Velenceiiin?:O aaah miért nem mentem ma odaa xD :D:D mindegy ,majd máskor.. :P:D:$
Háátőő.. igen, miért ne tiltathatna ki minket /engem?:O :D :S simán, bármikor.. : ( csak egy klikk és máris kész a tejberizs xDD :D milyen rímmelős kedvembe nvagyok :D:D:D xD hát hiába.. aki gyagya, az gyagya is marad :D ;D *magára mutogat * =D
Én ha 10 métert tudok úszni az már valami, nem sok kondícióm van úszásra.:D
Velencein voltunk.:)
Ki fog kitiltani, fatty girl?:D
:):) Én imádok uszni, és nagyon hosszú távokat tudok megtenni, családi körömből mindenki félt, nehogy bajom essen ,de hát aki tud az tud, az most mit csináljon érted.. :) xDD jaj ,bocsi nem akartam ennyire fényezni magam :P :$ :D:DDD
Délegyházán voltunk, Dunaharasztin:) Mindig odamegyünk, sajnos nem ingyenes a belépő oda ,de imádjuk :) másik kedvencem a Velencei-tó :) Na és te hol voltál?:)
Öhhm... a kép is, meg aki rajta van.. :$:-) :D
Najó lehet kifognak ám engem /minket tiltani az OFFolásért... xD :D hajajj :$ :D:D
És is strandoltam, de akkorákat azért nem úsztam.:) Hol voltál?:)
A kép, vagy aki rajta van?:)
én is nemrég értem haza:) :- ) Strandolni voltam, úsztam nagyokat és süttettem a hasamat =)
Hát hogy mirét vagyok rá kiváncsi.. ?:D Mert tetszik a profilodon levő pikcsőr kép ;) minősége.. xDD :D Najóó ,tényleg a pikcsőr tetszik =) hehe ^^ :$ : - )
Vagy lehet azért, mert pont most értem haza, de nagy jel lehet, mert amúgy egész hétvégén nem voltam gép előtt...:)
...és miért vagy kiváncsi rá?:D
hoppá... milyen hamar válaszoltál.. :O :D Ez valami jeel leheet xDD *vérszívós smiley* :D :D
Háát, hm.. nem is tudom *kéreti magát :D:D * majd átgondolom ;D xDD ezekután a "csak vicceltem" kijelentéseddel... *durcás fej*.. xD :D Naajóó :D rendbeenxD lehet kiváncsi lennék a fejedreee ;D
Jaja, kiváltságos vagyok.:D
Hát én csak vicceltem, de ha gondolod találkozhatunk.:)
:DDDDD xD
hháháá :D akkor értem miért pont playboy ujság volt a kezedbe....csak a "kiváltságosok" keze ügyébe kerülhet eme "értékes" folyóirat :D
Találkozhatunk,de nem igérem ,hogy kiélem magam rajtad XD :D tudod : bizonyíték, nem ígéret :D
Lószar ez a diéta.:)
Engem láttál, de én a sárga ház igazgatója vagyok. De csak playboy volt a kezembe, mert olvasni azt nem tudok.:D
Már megint ez az imádni való, ennek is rossz vége lesz.:D
De ha annyira szeretnéd akkor tényleg találkozhatunk, hogy kiéld magad rajtam.:P
najaah:D de amugy jó lehet ez a diéta,de ha már diétáról beszélünk akkor vannak egész jó kis kúrák, amik felkészitenek a "megmérettetésre" :P :)
:O most hogy mondod, nem lehet hogy téged láttalak kijönni a sárga házból ujsággal a kezedben?? :O xDD ;DD :D:D Nembaj, ilyen dilisen is imádnivalóóó vagy ;) Kicsit dilis,kicsit fogyatékos, de a Miénk xD :D:D:D <3
Hát a 13 a kedvenc számom, ezzel nem is lenne gond, de hogy miért gondolja akárki is, hogy a kínok kínjával felpaolt zsír majd csak úgy pikk-pakk leugrik?:D
Lehet csak dilis vagyok, és ezt viccesnek találod.:D
Nem szivatásként írtam, nem is emlékeztem máe, hogy ki nyitotta a fórumot, de ez a 13 napos akkora faszság, mint a levegő diéta.:D
Hát igen, a lágyult agyammal mindenhol csak rontom a levegőt.:D
jááááááj :D hát a fatty nyitotta a fórumot :D Már megint oltogatod szegényt... xD Mindig megszivod fatty:) de nembaj én együtt érzek veled, én értelmes embernek tartalak :-) Mint ahogy Sempai T. is khm hkm *erősen köhécsel* ugyeeee??? :) xDD :DD
Na amugy tényleg eltérünk a fórum cimétől, de nincs mit tenni ha ilyen agyalágyult kerül ide,mint Sempai.. :S xDD *megöleli* :D Dee különben is ,mi baj azzal ha poénkodunk.. ?:-o Azért amugy kapcsolódik a fórum témájához is, ugyanis a levegődiéta az amit itt irtunk... :) Ingyéé' van xDD :D és még egészséges is :O xDD :D