13-14 hetesen magzatmozgás? (beszélgetés)
Szia! Én is a 15. héten éreztem előszőr. Egyik éjszaka olyan volt, mintha egy pillangó széllt volan le odabent, utána már szinte napi rendszerességgel "csiklandozott" a lányom. Azért írom, hogy "szinte", mert nem minden nap éreztem, és amikor éppen nem volt semmi, akkor féltem, hogy baja van. Erre készülj fel! Amíg nem mozog még el sem tudod képzelni, hogy milyen fontos lesz a következő pár hónapban ez az érzés. Csak így tudtam, hogy o.k. minden. Én minden nap nagyon vártam a mozgásait. Általában este indult be. De akkor nagyon. Mostmár anélük is tudom, csak átmegyek a szobájába, és látom, hogy alszik az én 10 és fél hetes lányom. :)
Köszönjük szépen,remélem minden rendben halad!:-)
Sziasztok! 3 gyerekem van(egyébként fiatal vagyok, nem öreg :D), és mindegyiknél máshogy volt. Az elsőnél - kislány - 15 hetes voltam, a 2.nál - kisfiú - 13-14 között, a 3.nál - kisfiú - 17! A 2. gyerek nagyon erős volt és jó helyen mocorgott, állítólag sokat nyom a latban, a 3. gyerkőc pedig mindig nagy volt(4420 grammal született), mégis alig éreztem meg.
Sok sikert az elkövetkezendő hónapokra! :)
Sejtettem,hogy Őt érzem,de kíváncsi voltam tapasztaltabbak mit mondanak.Nagyon jó érzés ám!:-)
Nem lehet összekeverni a bélmozgással. Ez teljesen más, valami érdekes " lüktetés ".
Szerintem is érezheted már, nekem is volt ilyen érzésem a 14-15 héten már, de a doki azt mondta, nem valószínű, mert első baba. De én tudom, hogy már az volt akkor is, mozgás, még ha nem is olyan dörömbölős, mint a 38-39.héten:-))))
Én olyan rebbenésszerűeket érzek.
"kicsivel tobb mint egy hete" bocsika...
Szia! En most vagyok 17 hetes, es kicsivel tobb hete erzem. Tenyleg mintha vki belulrol simogatna:) Ami meg fura, hogy a terhessegem nagyon elejen kb a 3.heten a mikulastol szamitva -mielott meg tesztet csinaltam volna- volt egy olyan fura rebegos erzes a mehemben. Mint amikor egy idegszal a szemed sarkaban mocorog. Tudom hogy nem a baba mozog, hiszen akkor meg epp csak elindult vmi...Ti ereztetek mar ilyet?
Aki dundusabb, is érezheti, hiszen nem a hasfalon keresztül érezni, hanem belül, a pocakban. A méhe senkinek nincs elhízva. :)
Ja!Ezeket én is bírom,mikor a férfidoki tudja,hogy mit érzünk mi nők...:-)
Szerintem is a babát érzed! (fórumindítónak)
Nekem sem akarta a doki elhinni, amikor mondtam neki, hogy 16 hetesen már éreztem. Azt mondta akkor még nem szokTUK. Magamban elgondoltam: férfiként biztos sok babát szült már :D Hehe,nem baj, mi tudtuk, tudjuk ez a lényeg :)
Igen,olyan kaparászás,és az alhasban.
Én elhiszem neked. A doki nekem nem hitt, mert állítólag túl dundus vagyok, hogy érezhessem, de kérdem én, ő volt már terhes? Teljesen más érzés mint a bélmozgás, mindig ugyanott éreztem olyan kis kaparászásfélét.:) Később kiderült, hogy bizony az volt.
Ja és még valami :)
GRATULÁLOK a Babóhoz :)
Igen, érezheted, én is éreztem, előbb is, igaz csak a 3 gyerekemnél.
Én is 14 hetesen éreztem először, és első (és egyetlen) babám volt. :)
Jó egészséget mindkettőtöknek!
Simán érezhetsz ilyet! Én is kb akkortájt éreztem először! Nekem este lefekvéskor kidudorodott a pocakom, onnantól pedig már nem volt megállás! :D Kellemes babavárást!
Nagyon gyengéd kis belső kaparászás...ez hihetetlen!De jó!
Hát ez valami csodálatos érzés,mindenki félidőt magyaráz erre meg...:-)
Szia!
Én az első babómat 14 hetesen jól éreztem, igaz vékonyabb alakatú voltam és betettem annak.
Szerintem simán lehet :)
Igen,hasonló néha ahhoz mint,amikor az ideg rángatja a szemedet.
én is korán megéreztem (jóval a 16. hét előtt), pedig első baba volt
Biztosan a babát érzed :-) Ez szinte tuti :-)
Nem bélmozgás,teljesen más,nagyon kis finom érzés.A 12 hetes uh-on is nagyobb volt a Picúr a koránál 5 nappal...
Én 16 hetesen éreztem először.
Sok mindentől függ... de szerintem összetéveszthetetlen az érzés! :)
Lehetséges. A baba egyébként folyamatosan mozog, csak mindenki máskor érzi az első mozgást.
További ajánlott fórumok: