120 kg feletti gyaloglás (beszélgetés)
Ez a 4 km szerintem is igen-igen szép teljesítmény! Nem biztos, hogy rögtön ezzel a távval kellene kezdened! Vigyázz magadra, csak fokozatosan!!
Emlékszem, amikor még egy deka súlytöbbletem sem volt, de 3 km-re volt a munkahelyem: ha a buszt lekéstem, bizony azt a távot kb. 35-40 perc alatt tudtam megtenni...az is teljesítmény volt!
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Esőben és csúszós időben én sem szoktam kimenni sétálni-gyalogolni!
De ha szép tiszta idő van, akkor a mínusz pár fok még nálam nem szokott akadály lenni.
Persze ezt mindenki maga érzi!
:DDD
Oda vissza?
És ha reggel vagy délután gyalogolsz csak? Én úgy szoktam, hogy reggel gyalogolok, délután meg rohanok haza:DDDD Igaz, a torna miatt leginkább, mert nagyon korán kezdődik. Holnap is fogok gyalogolni reggel 1 órát.
Szervusztok!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Azt hiszem, részemről a mai napot kihagyom!
Esetenként kell egy-egy pihi-nap!
Próbálj meg Leslie Sansone-val otthon "gyalogolni"!
Én a fogyás elején nem mertem kimenni, mert féltem, hogy nem bírok hazajönni is.
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Ma úgy néz ki, ugyanúgy szép napos időnk lesz, tehát egy kicsit melegszik az idő, és megyek egy körre... Használjuk ki!
Ne törődj vele, mások mit, mennyit, hogyan csinálnak!
Önmagad teljesítményét mindig csak önmagadhoz mérd!
Sőt, nálam is van többször, hogy egyik nap többet, könnyebben, a következő napon viszont csak alig-alig tudok valamennyit megtenni... mindig az a lényeg, hogy annyit, amennyit érzel a lábaidban, hogy "amit tudtál, kihoztál belőle!"...
Csak lehetőleg minden nap legyen meg annyi, amennyit a lábaid azon a napon bírnak, engednek...vagyis az adott nap lehetőségeit használd ki!!!
A helyzet az,hogy tegnap voltam orvosnál most először háromjegyű a testsúlyom.Ortop doki azt mondta,ha nem fogyok szét fog menni az Achillesem.Erre utaló tapintható jelek már vannak-és a fájdalom is,de ez tűrhető még
Megpróbálom.Tudom a kezdet nehéz l,tavasszal pár hónapig csináltam.Lányom vett rá előtte a 3,5 km hallatára remegett a lábam.Simán ment,pár nap múlva a duplája is.Csak lassú vagyok,és ez zavaró tényező.Sokan leelőznek.
Jövök. minden nap
Szia!
Gondolj arra, a kutyusod (nagyon aranyos, láttam a naplódban!!) minden nap szeretne futni egy sort. És ha nem magadért, hát őérte tedd meg!!!! Egyáltalán nem feltétlenül szükséges naponta több km-t megtenni, de amíg az időjárás engedi, induljatok el minden nap!!!
Kezdd ismét ott, ahol éppen vagy, és gyere velünk, gyere közénk minden nap! :)))
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Most még van egy kis köd, de ha felszáll, még délelőtt is megyek egy laza sétára. Majd d.u. egy kicsit keményebb lesz... körbejárjuk tesómmal a temetőket, sírokat...
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 1 óra gyaloglással és kevés kajával mennyit lehet leadni húsvétig?
- Lábfájás gyalogláskor
- Miért éget több kalóriát a szervezet szobabiciklizés közben, mint gyors gyaloglásnál?
- Egy óra ütemes gyaloglással mennyi kalória éghet el?
- Kora reggeli gyalogláshoz, kocogáshoz társakat keresek Szolnokon