12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre? (tudásbázis)
az lehet hogy a feketére festett emósokkal azonosította a kozmetikát hát egy cseppet agyoncsapnám a kölkencet ha olyan lenne azthiszem:))
azt nem értem hogy egy csúnya gyulladt bőrt rendbehozatni miért ne lehetne elmenni...pasi szerintem se borotválja a lábát és ne lakozza a körmeit,ha nem fehér-sárga feketepöttyös ragyás azt nem bánom:)
Igen, vihetsz. Aki szerint ez b.zis, ott valami agybeli gondok vannak.
Anyám kozmetikus, a 40 év alatt sok fiú megfordult nála. Egyik sem lett sem meleg, sem deviáns, viszont nem volt szétgányolva az arcuk, és nem lett foltos a serdülőkor után.
És igen, van olyan fiú, pl az enyém is, aki baromi korán kezdett serdülni.
érdekes most senki nem sértődjön meg de ép mostanában jöttem újra rá hogy én pl már nem igazán tudok itt max pár emberrel beszélni és legtöbb fórumkérdéstől rosszul vagyok......
indexet nem ismerem:)
Akiről te beszélsz, azok az igénytelen parasztok. Évekig vendéglátóiparban dolgoztam, csak külföldi túristákkal, vendégekkel volt tele a hely, tudom miről beszélsz.
A magyar pasival az a baj, hogy kevés pénzt keres, tudod? Nem 300-800 ezreket ahogy nyugaton. Viszont a magyar pasik erősebbek, sokkal leleményesebbek, dörzsöltebbek, mint egy puhány angol, vagy svéd forma.
te ilyen tipikus magyar pasi vagy, aki azt hiszi, hogy egy férfi legyen szőrös, büdös, meg fingjon, különben b*zi
nyugaton olyan rohadó fogú, igénytelenül bezsírosodott orrú (jó kis fekete pöttyös, tudod, melyik), ingnyakból kigöndörödő szőrű, strandon gombás lábbal mászkáló, lenőtt sárga körmű pasikat, amilyeneket magyarországon, nemigen látni... ez csak nálunk a "férfiasság" jelképe :D
a bőrtisztítás, a fogorvoshoz meg fodrászhoz járás, cipőtisztítás meg körömápolás most már jó lenne, ha eljutna egyesek agyáig.
b*zi nem ettől leszel, hanem attól ha állandóan a b*ziság jut eszedbe mindenről ;)
nem nem jó felé halad de ha itt hoxázunk és csak motyogunk nem is lesz jobb ,minimum az utcára kellene menni hozzá.....de ez már naggggyonoff.....
csibészke komolyan....én nem igazán jártam kozmetikába vagyis a lagzim előtt mentem el egy pici sminkkért és a második lagzim előtt:)) volt életem első arckezelése 25 évesen.....de azt irod nem volt nagy baj a bőröddel tudok olyat akinek van egész arca piros gyulladás volt,ha esztétikailag nem is zavarja a gyereket de nem feltétlenül jó ha úgy marad.....otthon hajlamos az ember összetörni,összenyomkodni,a szakember pedig szépen ki tudja kezelni,semmi baj nincs abból ha elmegy.....
rég volt már az hogy a ház ura melózott az asszony meg otthon nevelte a kölköket bár nálunk ez a felállás de van is ára:((miért ne focizhatna a nő?
nem a világ nem jó felé halad,de nem a kozmetikusok a világ elrontói
ne már! had tetézze! sírok a röhögéstől!
folytasd az okfejtést Kiscsibész, én figyelek!
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?
- Túlérzékeny bőr...nincs olyan kozmetikai szer, amit elvisel az arcbőröm. Tapasztalatokat szeretnék, mi segíthet?
- Ha a kutyámat kozmetikába akarom vinni, ott megszokták fürdetni, vagy előtte fürdessem meg?
- Melyik kozmetikai arckezelés volt számodra a legjobb?