Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » 1 éves a Hoxa.hu! cikk

1 éves a Hoxa.hu!


Hát ezt is megértük! 1 éves lett a Hoxa.hu! Aki ismeri az előzményeket, az tudja, hogy ez az 1 év nem foglalja magában a teljes "hoxás" múltunkat. Az újak kedvéért azért elmesélem.

Az egész még 2004-ben kezdődött...

1 éves a Hoxa.hu!

2004-ben - már nem emlékszem milyen módon - összefutottam az atkins diétával az interneten. Megtetszett az elv, elhatároztam, hogy kipróbálom, de magyar oldalakon elvétve sem lehetett információkat találni róla, ezért az atkins.com oldalról próbáltam lefordítani anyagokat.


Más fórumokban sok hasonló érdeklődésű emberrel találkoztam, akiket szintén érdekelt az atkins és szintén nem jutottak elég infóhoz róla. Az ő kedvükért az általam lefordított és összegzett anyagokat feltettem egy ingyenes weboldalra.

Akkor nem is gondoltam volna, hogy ez a lépés ilyen változást indít el az életemben. Ekkor jött a hoxa név is.

Sokan kérdik, mit jelent. Nos, akkor még fogalmam sem volt, szinte csak a billentyűkre csaptam és ez lett belőle. Semmi hátsó jelentéssel nem bírt a számomra. (Bezzeg ma már, a "hoxaság" életem egyik fontos szerepévé vált.)


Az egyszerű kis honlapom egyre több látogatót vonzott. Ez érthető is volt, hiszen az atkins diéta kezdett bekerülni a köztudatba, de a könyv váratott magára. Ezért az oldalam fontos információs központtá vált, ezt azzal tetéztem, hogy egy fórumot is elhelyeztem rajta, így már mély eszme- és tapasztalacserék is folyhattak.


A látogatottsággal arányosan az elvárásaim is nőttek magammal szemben, ezért Speedz segítségét kértem (aki programozó) és elkészítettük az első designolt hoxa oldalt, akkor még csak az atkins diétáról. Jöttek is az emberek, emlékszem, mekkora élmény volt, amikor 1000 ember nézett fel hozzánk egy nap alatt.


Ekkor belementünk egy félresikerült fúzióba egy másik internetes oldallal. Sajnos nem mentek jól a dolgok. Időközben terhes is lettem. Úgy éreztem, hogy nem működik a dolog a társoldallal.


Ekkor még a régi mentéseket átnézve, újra feltöltöttem őket az internetre, hogy megnézzem, mi maradt a "fúzió" után. A régi oldal régi verziója nézett szembe velem. Szomorú voltam és hiába kértek a régi tagok, éreztem, képtelen vagyok újra elkezdeni.


Pár hét eltelt. Valamiért újra felnéztem a régi oldalamra és meglepődve láttam, hogy a fórumokba újra élet költözött. A "régi banda" ott beszélgetett és örömködtek, hogy újra van "hoxa".

Ez adta azt a pozitív lökést, amellyel sikerült újra lelkesedni, újra nekilátni a munkának, új portált teremteni, majdnem a semmiből.

Mivel ekkor már gömbölyödött a pocakom, úgy gondoltam, a diétás témák mellett a baba-mama témakört is fel kellene tenni a portálra. De ha már ennyivel bővítjük, akkor miért ne szóljon mindenről, ami egy nőt érdekel?


Több hetes munkával újraalkottuk a portált, kibővítve, megszépítve. Bevezettünk néhány újítást a funkciókat illetően.

Azóta is mindig próbálunk új dolgokat alkotni nektek, például a HoxAkasztófát, a törzstagsági pontrendszert, az online receptkönyvet, a képeslapküldést, a mérlegelő, a webbolt, tápanyagtábla, a baba-mama klub...

A jövőben is folyamatosan szeretnénk bővíteni a portál lehetőségeit, hogy mindig egy olyan hely maradhasson, ahol találhattok valami újat, valami kedvetekre valót, valami hasznosat, valami izgalmasat.


Remélem jól érzitek itt magatokat, és hogy ti is hozzájárultok ahhoz, hogy ez egy jó hely legyen! :)


Hoxa
Írta: Hoxa, 2006. október 30. 21:08
Fórumozz a témáról: 1 éves a Hoxa.hu! fórum (eddig 123 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook