"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
A mosogép itt is magában dolgozgat, haha...
Felnyaltam mindenhol a követ, rakodás-pakolás, rámolás, aztán egyelőre - ennyi.
Ilyen nekem is volt, sőt néha össze-vissza ver, ha egy nagyot köhögök, visszaáll. Önálló ritmusban jár időnként.:)
Nem iszom semmi koffeinest, nem kávézok, nem cigizek. Talán igy segitek önmagamon valamit.
Nem mernék inni ezért energiaitalt sem. Igaz, úgy rémlik, hogy inkább álmos voltam a kávétól. De idejét sem tudom, mikor ittam utoljára.
Erre a szivlötyögésre nekem a Panangin-t ajánlotta doki, s szedek be 2-2 szemet, ha érzem. /kálium és magnézium van benne, vagyis ásványi anyagok/ Próbáld ki, ha gondolod.
Nekem is azt kellene!
A lakásban térdig ér a szmötyi. A konyhát már összepofoztam egykicsit, de Zs. alszik még, miután éjfélkor feküdt Ő is. Főznöm nem kell, ma is gulyásleves van. A mosógép meg dolgozgat nélkülem.
A Paprika-ba már én is belenéztem, de a többi adó talán nincs nekem, Digi Tv-és parabolám van. Sok minden jön, de sok - nem.
Eddig gyors takaritás volt...
Jobbulást neki!
Szegénykéim, nem irigyellek Titeket!
Jó reggelt!
Én DEKO, TV paprika, és Club TV rajongó vagyok. Általában ezeket nézem. A három körül mindig akad valami, ami szóba jöhet. Ezek a műsorok nem eröltetik meg sem az agyamat, sem a lelkemet. Ezen kívül, ha vlami miatt kimarad 5-10 perc, akkor semmi fontosról nem csúszhatok le! :-)
Miért,mi a baj ezel a kajával? Tápláló,szép színe lesz a bőrnek tőle,mert sok benne a karotin.
Amugy eszem én ha megkivánom bármit.
Ha egyszer ráérzel arra,hogy melyik az az étel amitől jól müködik a tested,akkor arra figyelsz mit mond az agyad.De én nekem speciel a sült tök a kedvencem.Még a héj is lemegy,ha jól megsül:-)))
Nasonex,próbáld ki.Antiallergiás csepp,szuper.
Receptre irják. De ha kell küldök neked ,csak küld el a cimet hová.
Igen háziporatka allergia és lisztatka. Az orrcseppet szoktam váltogatni, de általában Nasivin, Novorin. Nem tudok élni nélküle. Aludni meg pláne.
Afrikai harcsa filét sütök.
Ti szoktatok energiaitalt inni? Én imádom:-)Napi 1 mindig lecsúszik.
Akkor szoktam rá mikor éjszaka doliztam,és a holtpont úgy hajnal 2 felé volt.És a kávé semmit nem ért.Ezt meg vittem a mentőre,és ha rámjött a komázás,megittam.Aztán a fiúk is már úgy jöttek éjszakára dolgozni:-)
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.