"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Kész. most épp ilyen hosszú rózsaszín zokniba vagyok,és a férjem polójában.....
Tudom,nem túl szexis,de most tök jó.
Tudni kell,hogy mikor megvettük a házat az volt a kikötésem,hogy legyen egy szoba nagyságú gardróbom.Lett is.Mégis annyi ruhát,táskát,cipellőt halmoztam fel.És sokszor ha leselejtezem jobban átlátom,és a kevésből még jobban tudok variálni.
Volt egy idő mikor én is felhalmoztam.Sőt a barátnőm szerint ahol a szekrénybe iszonyat a káosz,az nem baj mert nem látszik.
Én viszont érzem ha ott kupi van,és bizsereg a vérem hogy rendet rakjak.
Annyira azért nem! :-)
kb. 9 éve vettem Elektrolux Excellio-t, akkor volt két havi fizetésem. Akkor ez volt az egyetlen, amiben pollenszűrő volt. A Kedvesem allergiás a parlagfűre. :-(
A környezetemben akkor, többen szembe hülyéztek, hogy 80-at adok egy porszívóért.
Konyhába,füribe is tök más az energiák rezgése egy takaritás után.És tudod mit vettem észre? A fiamra is eszmletlen jó hatása van ennek.
Nálam ha felébredek,már a fejemben zhallatszik a porszívó zúgása,és imádom a rendet.
De a férjem asztalán ,dolgozójában nem garázdálkodhatok:-)
Én folyamatosan selejtezek, mégis állandó káosz van körülöttem. Az a baj, hogy igazából minden tele van bútorokkal, szekrényekkel, és mégis, semminek nincs helye.
Nagyon vágynék, egy nagyobb, szellősebb lakásba (házba), ahol mindenkinek jutna levegő. Sajnos az anyagi helyzetünk miatt, ennek az lenne az ára, hogy ki kellene költöznünk Budapest-ről. (pl Veresegyház és környéke, ott meg tudnánk fizetni egy házat) De nem akarok Zs.-vel kitolni. Most kerül abba a korba, hogy már önállósodik, jönne-menne. Ismerőseink kiköltöztek, minden reggel ötkor kel a gyerek, hogy beérjen a suliba. Ha bulizik, akkor éjjel mennek érte a szülők. Én ezt nem akarom bevállani, így marad ez.
Nem. Csak nekem a belső intuicióm tök jó,és hallgatok rá.abszolut megérzem hogy melyik tárgy hová való,mihez milyen szín kell.
Férjem szerint boszorka vagyok:-))
ja,ciccke,tényleg irtó nagy energia szabadul fel egy ilyen selejtezés után.Esküszöm need,még a szexuális energiákra is elemi erővel hat.
Pl a hálóban én hetente húzok ágyat,és ablak,függöny,portörlés.
Merre is laksz??
Itt most éppen hol süt, hol nem, de fúj! :-)
Én is alakitottam a lakáson e szerint.
A pincében szinte nagyobb rend van, mint a lakásban. Akik tudják ezt tisztára hülyének néznek, nem értik miért nem halmozom fel a már nem kell dolgokat,pedig ott elférne.
Én nem tudom azért ezt olyan szinten mint Te.
Azt mondják az ismerőseim, hogy jó nálam lenni.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.