"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem egyszer megehető volt az a Norbis kaja,nem volt azért annyira rossz,vagy nagyon éhes voltam.
Szia.
A vírusok valószínűleg a netről vannak.
Havonta érdemes elindítani a víruskeresőt, amely biztosan pozitív erdménnyel jár.
Ilyenkor választási lehetőségek merülnek fel: karanténba helyezés, törlés.Amennyiben törölni lehet, akkor válaszd azt, ha nem akkor tedd karanténba, onnan már nem veszélyes.
Majd alkalomadtán törölni kell a karantén mappát.
Sok sikert.
Mindenbe beleköt.Mint a beton:-)
Most elment fürdeni az apjával.
Csajok,segitsetek!!!
Elinditottam a viruskeresőt,és talált egy férget.Karanténba tettem,és most folytatja a többi vizsgálatát a program.Most akkor mi van? Mostmár megint szirénázik,tróját talált.Mit csináljak? Honnan a fülemből kerülnek ezek ide??
Ja:)))
Ha már Ágica szobahozta a "nagy wc-t",pár napja nekem sem az igazi...nem értem miért...
Meg is jött Ágica és valóban le is basszarint a kajád miatt!:-)) Addig ok, hogy fehérjézel, de azt tudod, hogy egyenes utat választottál az elsavasodáshoz? Zöldség, gyümölcs?!:-)) Kakálással mi a helyzet?
Látod, Ciccke is megtanult reggelizni.:-)))
Ágica erre azt mondaná, hogy édes kevés...
Be fog lassulni az anyagcseréd totálisan, aztán jön a jojó. (ne legyen igazam)
jah egyébként mai kajám
reggeli 2 puffasztott buzaszelet, lájt sajt, szalámi
ebéd: fél 5 kor..:P kb 2 tojásbol chillis rántottka csirkemellel:)
Ciccke!
ANgyalföldön laksz?Én is.
ez ilyen sajátos dolog:))
Kata biztos máshogy magyarázza majd:))
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.