"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
:-))) www.google.hu:-)))
beírod,hogy "mangó termesztése", "mangófa" .... célszavakat kell keresni. Én bele szoktam kukkolni egy pár cikkbe, de 2 oldalnyilinknél nem szoktam többet elolvasni, akkor túl tág a fogalomkör, amit keresek.
Köszönöm:-) Most el is olvastam,és gyorsan kiásom.mert le kel szedni a csonthéj boritását a magról.
Honnan szeded ezeket a jó linkeket? Én úgy utálok keresgélni a neten:-(
Kend be testápolóval!:-))
Jelentem megint fogytam fél kilót. Csak senki ne kérdezze mivel, mert ezen a héten már 3-as kajákat is toltam, igaz nem vittem túlzásba. Inkább kenyér volt menün. De az nagyon durva, hogy nálam egy komolyabb izomláz akár plusz 1.5 kg is lehet!
Zellert bárhogyan.Imádom az illatát.
Tudod az illata olyan vágykeltő:-)) Komolyan.
Uborkalé? Nem ittam még centrifugálva ubit.
Nyersen nyomatod a zellert? Paradicsomlébe jóegy kevés.
Nyers uborkalé kaukázusi joghurttal és egy pici fokhagymával?
És ,tudod mi a finom még??
Zeller,paradicsom,s répa centrifugálva. Én imádom a zellert mindenhogy. Lúgosit azt tudom.Irtó fincsi.
Frissen kell inni,mert ha áll akkor gusztustalan lesz.
Erre gondolok én is.Mindig érzem mi az ami jó.pl tegap az érzékszerbveim a lecsóillatot érezvén megkívánták azt.De mikor kész lett,és ránéztem a megfonnyadt paprikákra,már tudtam nekem ez a "halott" kaja most nem kell.
Én azt veszem észre,hogy szinte a nyers kajkért vagyok oda.
Ja:-)) Én mindig ilyen voltam,hogy kivántam,meg nem kívántam.
Csak most le is írom:-))
Nehogy azt mond, hogy neked nem keesek likeket.:-))) Nem lehet, hogy az algériádhoz van köze? Vagy a tavaszi vitamin és ásványi-ayag szükségleteidhez? Te írtad egyszer, hogy piszkosul tudja a szervezeted, mire van szüksége.
Sajnos nekem nincs sok lehetőségem válogatni. Nálunk coop van, cba meg egy mini tesco.
Bekortyolok én is egy kávét..megkívántam Katától:-), aztán megyek. Majd lehet este leszek még.
Tényleg Kata!Nem gyanús, hogy mostanság csak azt hallani tőled, hogy ezt kívánom, azt nem kívánom, éjszaka meg ubilevet kortyolgatunk?:-))
A másik az a sziléziai kolbász.Férjem,meg a fiam szereti.Lidl ben veszem én is,és olyan vastag mint a krinolin.
Krinolin...de hülye egy név..
ÚÚÚ, én is hallottam egy pár sztorit haveroktól, akik ilyen konzervgyárakba, meg ilyen helyekre jártak dolgozni. Általában egy-egy ilyen nyári meló után nem volt gyomruk többet ilyeneket enni.
Nekem is sokszor eszembe jut..:-(
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.