"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Járjon az a fejedben, hogy ritka a csini 60 éves. Na, majd mi!!:-)) Szerintem karbantartás kérdése az egész.
Én seggre szoktam ülni, mikor előttem a teremben egy fittneszőrült kb. 55 éves jobban néz ki, mint én.
Apababa úgy szedte össze az állát, mikor metipegett egy fittneszlady a kondiba. 60 fölött volt, az tuti. Megszégyenítő módon nyomta a fiatal csajok közt.
Na így én is lennék magammal megbékélt 60 éves!:-DD
Gyermekvédelmi tv.: 1997. évi XXXI. tv.
asszem..itt utána tudsz nézni.
Különben simán lehet.
Nekem vannak ismerőseim, akik így oldották meg. Ugyanis anyuka többet keresett, mint apuka, és sajnos apénz nagy úr!
Mindenesetre meg kell gondolni nagyon! A gyerekkel eltöltött első 3 évet nem lehet bepótolni sok tekintetben. Nekem ezt tanították, saját tapastalat még nincs.
De talán gyakorló szülők jobbna el tudnak látni tanáccsal!
Én évek óta észre sem veszem, hogy szülinapom van. Általában figyelmeztetni szokott rá a család. Érdekes, idén valahogy másképp van a dolog. Amióta beköszöntött január, ezerszer megfordult a fejemben, hogy 42 leszek. Olyan sz*r érzés... Belegondoltam, hogy lassanként megkezdődik a "hanyatlás". Most még kapok visszajelzéseket, bókokat, "teszik a szépet" a pasik és ezekre nekem is szükségem van, mint minden nőnek. Mi lesz, ha már nem lesz???? Vagy egyszer arra eszmélek, hogy a hetvenes korosztálynak jövök csak be??????
(tudom, hogy hülyeség, de mégis ez jár mostanában a fejemben)
ZSELÉCSKE!!:-))
Lásd, milyen jólelkű vagyok.... egyél-igyál mulassál!:-DD Én felmentelek ma minden alól!!:-))
Isten éltessen sokáig!!!
(a dicséret elmarad, de egészségedre!!! :-))))
Igen, ilyen részletesen nem tudom. '97-ben még csak GYES volt, valami minimális összeg.
Jó ötlet a tudásbázis, sok GYED-es anyuka van itt. Most találnál munkát?
Azt hiszem, erről lecsúsztam... :-(
Sziasztok!
Sürögtem, forogtam, pótoltam a hétvégén "elfelejtett" dolgokat. Porszívóztam, felmostam.
Főztem húsos tésztát teljes kiőrlésű tésztával, de abból csak holnap eszem ebédre. Így sem fogyok, úgy sem fogok! :-)
Apa kapná a GYED-et, te a fizudat. Annak érdemes menni, aki kevesebbet keres. De a nagyi is mehet, és akkor ketten kereshettek. Részleteket sajnos nem tudok. Nincs itt ilyen fórum?
Kíváncsi vagyok a joghurtodra...
Igen, amit írtam, az összeset. Nekem is kell, mert túl van terhelve a csuklóm, és az ujjízületeim.
Most meg már a hátam is. Kiírtak ugyan hétfőn betegállományba, de persze ugyanúgy itt ülök egész nap... :(
Olyan büdös volt, ne tudd meg!!:-))
Az hagyján, már 4-en voltunk, mellettem legalább 100 kilós volt a leányzó és csinálta!! A norbis kick-box ehhez képest csak bemelegítés!!
Van közöttünk esetleg valaki, aki vágja a GYED-es jogszabályokat?
Mi van akkor, ha én elmennék dolgozni, apa meg GYED-re jönne?
Kukukk-kukkukk!... mondaná a kishapsi.:-))
Savanyodik a joghurt, de még messze van a jótól. Még folyós.
Ja,és vettem már magokat,meg virághagymát.Sajna a tó mellett a csigák lezabálják a növénykéimet.
Mindig kell pótolni. Volt gólyahír is,de eztcsendben mondom mert védett növény.Elsőnek azt csócsálták le.
Amugy ez az első kertem,és a növénykéim sokat költöztek,mig végre a helyüket megtaláltam.
A fiamnak nagyon sok élményt ad a kert,és mindig segit amit tud.
Szokott ültetni magának,van egy picike rész ami az övé,és ott lesi a babszemeket mikor bújnak ki:-)
Apisarthron - a méhes kenőcs.
A Krotalgin is jó, és használtam Ben Gay (zöld) kenőcsöt, de az mentolos, és utálom a szagát. Mindegyik gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító is.
De ha nincs semmi, a dunsztkötés is megteszi.
Bercit ez a gyerek mindig terrorizálta,mert a fiam olyan békés mint az apja.
De szerintem besokkalt,hogy egy 2 évvel fiatalabb kis "pöcs" szekálja. Azóta a Bence elkerüli a fiammal a konfliktust,és tart tőle.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.