"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Kedves Füge175!
Nem kötelező közénk tartozni. Döntsd el, mit szeretnél, és ha úgy döntesz, hogy tényleg nem, akkor ne feszítsd a dolgot.
Nekem személy szerint sosem volt gondom se veled, se mással. Senkit nem bántottam meg, ha véleményem volt, azt megírtam, nem hiszem, hogy bántó hangnemben.
Igazából most, hogy itt provokálsz, egyre inkább nem kedvellek. Arról ne is beszéljünk, hogy nem is értem a motivációdat...
Szia KATA0322!
Akkor Neked is boldog szülinapot kívánok!
Gyönyörű hóeséses tavaszi reggelt mindenkinek!
Süssetek,főzzetek,a madáretetőket is tessék feltölteni,mert komoly bajban vannak madaraink.A hétvégére mindenkinek kellemes szánkózást,hógolyózást(lesz mivel visszaadni a fiúknak a reggeli szódát)...akinek az jut ,annak jó pihenést,kellemes húsvétot....stb...blalalaaa..:-))
Jó reggelt!
Jók legyetek,mindenkinek pihenös hosszuhétvégét kívánok!
Nemcsak álarcos memóriája jó, bodzi vs kata03222 meccs a 288-as hsz. körül kezdődött. Csak a teljesség kedvéért.
Ne marjátok egymást, oszt pont.
Kata0322!
Gyönyörű szép a kerted,látszik,hogy gondozod.Ha nem vagyok indiszkrét,a 0322 netalántán a szülinapodat jelenti?Ugyanis akkor egy napon születtél a férjemmel.
Csak annyit írt,hogy nem értitek meg egymást.Én erre nem tudok mit mondani,nem tudom mi volt a vitátok alapja.
Nyilván csak Őt bántotta,mert Te nem emlékszel rá.
Na szép estét!Megint volt történés?Megint lemaradtam.
8 oldalt irtatok kb dél óta...uh.
Na,tényleg lépek!
GYók legyetek!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.